Ayyyyy insallahhhh canimmmmm su msjin beni o kadar umutlandirdiki insallah bende sende butun bekleyenler hamiledir insallah allahim sesimizi duyyy icimden sabah yapmak geliyo ilk idrarla sabah yapicam yapar yapmaz sizinle paylasicam aceba varmii yaa ayy icim bi tuhaf oldu
doktoruma da hemen ulaşamıyorum ya o yüzden aramak istemiyorum. dediğin gibi bir eksik alayım inş. kötü etkilemez unutmam.Canim ben olsam almazdim. 1 hap eksik alirdim ama 1 gunde 3 klomen almazdim. Dr.una sor istersen.
Canım tarlusal içtin mi? Adetin 7-8. Günü çekiyolar diye biliyorumBat tarihi verememek ne kötüymüş
Son adetimin üstünden 42 gün geçti
8 gündür ateşim yüksek ama ne adet geliyor ne bişeydüzenli adet görebiliyorsanız şükretmelisiniz
sağlık olmayınca hiçbişeyin önemi kalmıyor.... şuan adet olsam sevinicem yani o derece....
bu şekilde önümede bakamıyorum
Acaba gidip hsg çektirsemmi bilemiyorum
Negatif çıksa bile üzülme. Ben 4.gün kan testiyle öğrendim. 2 gün sonra idrar yaptım 5 dk kadar sürdü ve çok silik çıkmıştıCok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormekten
Malesf adet oldum bu sabah ağrım da var:-(
Günaydın canım ben bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak ona göre haber veririm hayırlısı hepimiz için rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısını versin inş.sevgiler@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
Asyahasret 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@Mangetsu 16 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
@Babies16 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@elmol 18 Ekim
@balbademlinuga 18 Ekim
Canlar ne bir ses ne de haber yok sizlerden güzel haberler verin bize ya da yeni batlari alalim yeni umutlar unutmayın bizi beni haberlerinizi bekliyorum
Not:Yazanlar durumunu bildiklerim var ama komple kopyaladigim için ayiramadim tek tek bildirmeyenler üstüne alınsın
Canım hayırlı olsun önce bebişin, sağlıkla kucağına al inşallah :)
Ablam, bebeği 4,5 aylık olana kadar sürekli istifra etti. Bu süre zarfında toplamda 37 şişe serum yedi. Hep telaşlandı bebeğime bişey olur mu beslenemiyorm falan diye. Doktor da bununla hiç alakası yok, annenin vücudundaki depodan beslenir bebek dedi. Yani aslında anne hamilelikte ne iyiyorsa kendisi için yiyor. Bebişler annelerini sömürüyorlar çünkü :) Hiçççç kafana takma canım, ablam 4 ay sadece çubuk kraker ve suyla beslendi. Ha bir de armut suyu. Doktor önermişti bulantıya iyi geliyormuş. Neyse sonunda 3,5 kilo tosbik bir yeğenim oldu :) Şimdi 6 yaşında ve maşallah çok sağlıklı :)
Allah ona göre bir hale yola koymuştur canım, merak etme :)
gebeyken alttan muayene sorun olmuyo mu canım ya. bende geçen ay adetim gecikti sonra azıcık geldi doktor alttan muayene yapmayım o zaman belki gebesindr dedi.
Canım tarlusal içtin mi? Adetin 7-8. Günü çekiyolar diye biliyorum
adet tarihim 28 ekim 1 haftadır sızı şeklinde ağrım vardı bugün mide bulantısı da eklendi hafif olacak şekilde. Normal mi hamile miyim acaba ? normalde adetim ağrılı olmaz bir de aklıma saçma sapan kimyasal gebelik geldi :) başladım senaryo yazmaya. bebek varsa da bu kadar erken ağrılar olur mu?
inşallah düzene girersin canım. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamanda
adetimin üçüncü günü genel kontrol için kadın doğuma gitsem hormonlarıma falan baktırmak için (daha öncesi hiç kadın doğuma gitmedim ) alttan muane yapması şart mı yoksa tahliller yeterli olur mu.
alttan muane olmadan tahliller yeterli olmazmı peki allttan muane olmak istemiyorumAmin bacım İnşaaAllah sağol..
Bence adet bitince alttan baktırsan daha iyi olur senin için çünkü adet zamanı rahim yolu daha açık olduğundan hijyenik olmaz diye düşünüyorum yani sen sadece adetinin 2.veya 3.günü hormon tahlili yaptır kontrolünü de adet bitince yaptırırsın ben adetimin 2.günü yaptırmıştım
Vajinal muayeneyi de 1 defa oldum ama pişmanım
Kızlar selam. SAT üstünden geçen gün sayısı 34. Hala regl olamadım. Arada başlayacak gibi oluyor, sonra gelmiyor. Bu arada hamilelik yok, dün ultra erken yaptım, sonuç çok net bir negatif. Artık regl olsam da önüme baksam diyorum. Böylesi de ayrı zormuş.
Bence 1 eksik olmasi cok etkilemez ama 1 gunde 3 klomen belkide fazla uyarır yumurtalarini. Tabi bunlar bizim yorumumuz keske dr una ulasabilseydin. Icinden geldigi gibi yap canim ben seni etkilemeyim.doktoruma da hemen ulaşamıyorum ya o yüzden aramak istemiyorum. dediğin gibi bir eksik alayım inş. kötü etkilemez unutmam.
alttan muane olmadan tahliller yeterli olmazmı peki allttan muane olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?