2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah canım benim sen yinede çok kaptırma kendini sonra üzülmemek için kötü sonuca da hazır ol, yarın sabah ilk iş girip nete sonucunu bekliyccem bende cok merak ettim, Allahım yüzünü güldürsün.hadi şimdi kafanı dağıt uğraşacak bişeyler bul kendine aa bu arada canım nekadar zamandr istiyorsun ilk bebekmi, doktora gittinmi hiç

Canım tarlusal içtin mi? Adetin 7-8. Günü çekiyolar diye biliyorum

Cok tedirginim yaa yoksa hayal kirikligi yasiycam ogle idrariylami yapsam sence yada bisey yemedenmi yapsam nasil yapsam kesin sonuc verir cok korkuyorum tek cizgi gormekten
Negatif çıksa bile üzülme. Ben 4.gün kan testiyle öğrendim. 2 gün sonra idrar yaptım 5 dk kadar sürdü ve çok silik çıkmıştı

Günaydın canım ben bugün kan verdim sonucum yarın çıkacak ona göre haber veririm hayırlısı hepimiz için rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısını versin inş.sevgiler

Ya resmen içime su serptin çok tesekkur ederim insan o kadar tedirgin oluyor ki hiç birşey yiyemince.

Kızlar selam. SAT üstünden geçen gün sayısı 34. Hala regl olamadım. Arada başlayacak gibi oluyor, sonra gelmiyor. Bu arada hamilelik yok, dün ultra erken yaptım, sonuç çok net bir negatif. Artık regl olsam da önüme baksam diyorum. Böylesi de ayrı zormuş.

adet tarihim 28 ekim 1 haftadır sızı şeklinde ağrım vardı bugün mide bulantısı da eklendi hafif olacak şekilde. Normal mi hamile miyim acaba ? normalde adetim ağrılı olmaz bir de aklıma saçma sapan kimyasal gebelik geldi :) başladım senaryo yazmaya. bebek varsa da bu kadar erken ağrılar olur mu?

Canım tarlusal içtin mi? Adetin 7-8. Günü çekiyolar diye biliyorum

Tarlusal yokki bende evet bi adet olabilsem zaten bitince hemen gidicem ama gelmedi bi türlü
Devlet hasta.lerinden randevu almakda sıkıntı şimdi bi 8-10 gün daha bekletirler özele gideyim desem nereye kime gideceğimi bilmiyorum bayan dr istiyorum artık
erkeklere gittimde ne oldu sanki

Benim ağrılar ve baş dönmesi vardi mide bulantısı da bu hafta başladı yani olabiliyor. Birde gaz vardı çok ilk zamanlae

arkadaşlar genel kontrol için illa alttan muane olmak şartmı adetimin üçüncü günü doktora giditmek istiyorum bugün birinci günü lütfen cevap verirmisiniz.

inşallah düzene girersin canım. Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin en kısa zamanda

Amin bacım İnşaaAllah sağol..

Bence adet bitince alttan baktırsan daha iyi olur senin için çünkü adet zamanı rahim yolu daha açık olduğundan hijyenik olmaz diye düşünüyorum yani sen sadece adetinin 2.veya 3.günü hormon tahlili yaptır kontrolünü de adet bitince yaptırırsın ben adetimin 2.günü yaptırmıştım
Vajinal muayeneyi de 1 defa oldum ama pişmanım

alttan muane olmadan tahliller yeterli olmazmı peki allttan muane olmak istemiyorum

Benim sat üstünden 42 gün geçti bekliyorum hala:-(
zamanında adet görenler, üzülmeyin sevinin olabildiğiniz için
bide bu yönünden bakmak var
ben olsam şimdi sevinicem

doktoruma da hemen ulaşamıyorum ya o yüzden aramak istemiyorum. dediğin gibi bir eksik alayım inş. kötü etkilemez unutmam.
Bence 1 eksik olmasi cok etkilemez ama 1 gunde 3 klomen belkide fazla uyarır yumurtalarini. Tabi bunlar bizim yorumumuz keske dr una ulasabilseydin. Icinden geldigi gibi yap canim ben seni etkilemeyim.

alttan muane olmadan tahliller yeterli olmazmı peki allttan muane olmak istemiyorum

Benim canımı yakarak alttan bakıpda "bişey görünmüyo" diyen ve yumurtlamam hakkında bile bişey söylemeyen bi doktorla karşılaştığımdan dolayı bakmasaydıda olurdu demek. Karından ultrasonla da kist olup olmadığı görülüyor o yüzden istemiyosan karından baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…