2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim yumurtlama demek zaten yumurtaligin catlayip icinden yumurta cikmasi demek.ikisi ayni sey.evet yumurtalik catlyor icinden yumurta cikiyor ve bi miktar sivi cikiyor ve o sivida disariya o sekilde akinti olarak geliyor.

Ama cok erken değil mi yumurtlama icin,adetim biteli 4gun oldu daha?ben yine gunasiri.ypmaya calisiyim en iyisi.

Ben de akıntı hiç durmadı beyaz ve sümüksü bide adete az kaldı yumurtlama dönemi daha farklıydı akıntı yine geçen ay gibi yanılmak istemiyorum

Evet duzenlidir 29,30 gunde olurum hep.gecen ay 5gun.gecikti bu ay da 5gun.önce geldi, korunmayi bırakınca olfu sanirim böyle, 4aydir istiyoruz.

Sadece korunmayı bırakınca düzeni bozmuyo herşey etkiliyo adetin düşensizleşmesini benimki normalde hiç şaşmazdı gecen ay 4 gün önce oldum soğan suyumu ne ondan içtim sürekli o bozdu vala

hem bebek istiyom hem sigaraya devam ediyorum ama azalttım bi hamile kalsam kesin bırakmış olacam bebeğim için gel bebegim beni kurtar anneni kurtar şu zehirden bir tek sen gelirsen bırakacam

Sadece korunmayı bırakınca düzeni bozmuyo herşey etkiliyo adetin düşensizleşmesini benimki normalde hiç şaşmazdı gecen ay 4 gün önce oldum soğan suyumu ne ondan içtim sürekli o bozdu vala

Bnde strese bagladim bide korunmadigimiza.normalde hic sasmaz vaktinde gelirdi, hatta gecen ay 5gun gecikince kan.testi bile yaptırdım sonuç husran tabi.sogan suyunu.duydum evet ama ben onu.icemem diye incir kürü yapmaya başladım baya hamile kalan olmus onunla da,duydun mu sen onu canim?

Şanslısın benim eşim böyle şeyler yapmaz sürekli iş yapıyorum ben beş dk dinlenemiyorum

ay canım benım ağzından bal damlıyor yemınle ınş ınş benım kan değerımı oçen labrtvrdakı çocuk bıda ğelmeın dedı yıkıldım ya

Evet canım duydum bende alacam bir türlü alıpta başlayamadım

ay canım benım ağzından bal damlıyor yemınle ınş ınş benım kan değerımı oçen labrtvrdakı çocuk bıda ğelmeın dedı yıkıldım ya

Canım bide bak benim o arkadaşımın 1 hafta adeti gecikti gitti kan tahlili yaptırdı ama düşük çıktı doktor yok dedi gönderdi ama lab çalışan bi arkadaş daha küçük var dikkat et dedi 1 hafta sonra adeti geldi halbuki o adet değilmiş üzerine görmüş bence sen hamilesin kesin iki çizgi çıktı dimi net

Amin cnm insallah Allah qonlumuze qre verir midem bulantm da var dunle buqun bde normalde bnm qoqslerim cok aqrir adettn once smdi hc bsey yok anlamdm

evet canım ve adete da 9 ğün varken ğördüm ben net çızğıyı buğünlerde yapmadım yapsam ılk çızğıden koyu cıkar sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…