Ya bende pko var.duzenli olmuyorum ki millet gibi hemen yeni aya calismala vaslayim.mecburen 3 4 gunde 1 dr a gidiyorum yumurtlama takibi yapiyor.o cok yipratiyor beni.gitmesem aylarca adet olamiyorum hic hamilelik ihtimalim kalmiyor dogru duzgun.daha kac kere gitcemKuzum salma bi kendini bi kac gun bekle bakalim gelmezse yine yap. Idrara gecmemistir belki de daha
Canim bi bekle hemen umitsizlige kapilma.. Idrara gecmesi uzun suruyo bi de zaten normal testlerde ckmaya biliyomus kizlarda diyoduNormal yaptim ya yumurtam 31 agustosta catlamisti 15 gun doldu normalde cikardi olsaydi.zaten agrilarimda var.gecen ayda 2 gun gecikmistim yine gecikcek demek ki
canim ben de de pko var ama doktorum takip yapmiyo sen mi talep ediyosun o mu öneriyor. Seni oyle iyi anlıyorum ki su an.. Ama yılma guzel kardesim birakma kendini vardir bir hayir bunda da .. Ama adetin gelmezse yinee yap test derim benYa bende pko var.duzenli olmuyorum ki millet gibi hemen yeni aya calismala vaslayim.mecburen 3 4 gunde 1 dr a gidiyorum yumurtlama takibi yapiyor.o cok yipratiyor beni.gitmesem aylarca adet olamiyorum hic hamilelik ihtimalim kalmiyor dogru duzgun.daha kac kere gitcem
Inofolic kullan derim ben bi de kuzum benim adetim 40 gun falan surerdi bu ilacla dustu bayaYa bende pko var.duzenli olmuyorum ki millet gibi hemen yeni aya calismala vaslayim.mecburen 3 4 gunde 1 dr a gidiyorum yumurtlama takibi yapiyor.o cok yipratiyor beni.gitmesem aylarca adet olamiyorum hic hamilelik ihtimalim kalmiyor dogru duzgun.daha kac kere gitcem
Cok duzensiz oldugum icin dr takio edio soyluyor yumurtlama gunlerini kacirmayim diye.ebeyim zaten eskiden kendi calsitigim dr a gidiyorum.canim ben de de pko var ama doktorum takip yapmiyo sen mi talep ediyosun o mu öneriyor. Seni oyle iyi anlıyorum ki su an.. Ama yılma guzel kardesim birakma kendini vardir bir hayir bunda da .. Ama adetin gelmezse yinee yap test derim ben
Canim hemen lavabonun altını sok ordadir daha inşMoralim sıfır kızlar ya daha 2 gün önce kv yeni alyans aldı bana oda demin ellerimi yıkarken lavabonun içine düştü su ile beraber akıp gitti offfff yaa ne yapcam ne dicem ben şimdi yamoralim sıfır gece gece
Aynen tum topikler bosBayram dolayısıyla kapalıyız dermişimAssos cum herkes yavaştan toplanmaya başlıyor gruba bakalm tatil bitiyor
Hem topikler hem göbişler dolsun bu ay :)Aynen tum topikler bos
İnşallah bende yarından sonra güzel haberleri veririm sizee55 kişi oldu liste canlar daha da cogalsin hamisler de cogalsin insaAllah
insaAllah güzel haber verirsin bize canim bencede gecikmeden yapma en azindan varsada daha net bir cizgi görürsünİnşallah bende yarından sonra güzel haberleri veririm sizeeyarın yapacaktm test eşim yaptırmıyo gecikirsen yap diye.koca sözü dinleyelim bakalım imşallah gelmez regliiim
Bende benimki yapiyo tek saniyodum :) bana da izin gelmiyo valla az daha bekle diyo ama ben bugun bi test patlatabilirim gibi :)İnşallah bende yarından sonra güzel haberleri veririm sizeeyarın yapacaktm test eşim yaptırmıyo gecikirsen yap diye.koca sözü dinleyelim bakalım imşallah gelmez regliiim
kışıye ğöre deışıo canıma dete 8 ğün kala ıdrarda cıktı benım çıft çızğı ama değer 7 cıktı şuan 6 ğün var 13 oldu değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?