2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar 6eylülde adet olmustum simdi lavaboya gitigimde uzayan bi seffaf akintim vardi, suan yumurtam catladi mi yani?? Erken degil mi daha? Bide dun gece iliski olmuştu simdi bugun de olsun mu sizce degerlendiriyim mi bgunu de?
Yumurtlama zamanini gosteriyor olabilir belirtin o sekilde değerlendir ins olur

Bayramın 2 3 ve 4. Günü sabah bulantılarm oldu kuzum bi gün olsa başka bişeydendir derim ama ümitlendim biraz:KK16: .dördüncü günü karın ağrısına uyandım bi ara.karnımın alt tarafı ağrıdı değişik bi şekilde yine o gün dörsüncü günü.bugünde çok hafif bulantı.başka bişey yok canım.bi hafta kadar öncesinden göğüslerm acımaya başlamıştı ama o adet belirtisi benim.bugün sadece kenarları acıyo okadar hassas değiller.akıntı var bide biraz .bakalm ne belirtisi yarın belli olacak inşallah .inşallah hamileyimdir bende yaa :dua::dua::KK200: biraz uzun oldu ama :110:
Kuzumm insallah vardir bebisinn gelmesin kirmizilar. Benim adet zamani gogsumun tamami agrirdi normalde merdiven inerken falan tutardim ama bunda sadece yanlari cok sizliyodu bide kiyafet degisirken agriyodu ozelliklede gece daha cok agrim oluyodu

Inan sıkma canını ben 2 cocuk kaybettim o kadar zor zamanlardan gectim 10 aydır bekliyorsun cok zor biliyorum benim 1 sene oldu üstelik tedaviler gördüm yine yok suan bu ay doktor bekleme bile dedi yumurta buyumemis yeterince diye ama isyan etmiyorum yinede dua ediyorum bolca olacak elbet diyorum allah çözümü olan dert versin elbet olur aşılama var tüp bebek var tıp ilerlemiş bırakma böyle senden kötü durumda olanlar var öyle bakve üzme kendini lutfen

Bende surekli dr takibindeyim.pko var.dr a gitmedigimde aylarca adet olmuyorum.catlatma ignesi oluyorum oda hic bi ise yine yaramadi.3 4 gunde 1 dr a gitmek surekli surekli muayene olmak bike cok yipratici.ve sanirim bu hic bitmiycek

Kızlar 6eylülde adet olmustum simdi lavaboya gitigimde uzayan bi seffaf akintim vardi, suan yumurtam catladi mi yani?? Erken degil mi daha? Bide dun gece iliski olmuştu simdi bugun de olsun mu sizce degerlendiriyim mi bgunu de?

Bence değerlendirme. Çünkü spermler zaten rahimde 48saat canlı kalıyolarmış ve 1gün arayla kendini yeniliyomuş. Üst üste 2gün girersenz spermler kalitesiz olur. Bekle bence yarın değrlendir.

O akinti 3-4 gun arasi geliyo normalde eger bu ilk gununse yarin iliski olsun bide diger gun yani yumurta o akinti geldikten 3 gun sonra falan catliyo. Akinti daha seffaf olcak gittikce ve daha kaygan o gun yumurta catlamis demek oluyo

Bende surekli dr takibindeyim.pko var.dr a gitmedigimde aylarca adet olmuyorum.catlatma ignesi oluyorum oda hic bi ise yine yaramadi.3 4 gunde 1 dr a gitmek surekli surekli muayene olmak bike cok yipratici.ve sanirim bu hic bitmiycek
Malesef cnm kaderimiz ayni insan artik doktor yüzü görmek istemiyor...hele kimi hemen hamile kalabiliyir cevremizde bizden sonra evlenenlerin çogunun cocugu büyümüş kac 1 yaşına girenler bile var cok zor evet ama çözümü olsunda derdimizin allah nasip edecek bizede insss

Bence değerlendirme. Çünkü spermler zaten rahimde 48saat canlı kalıyolarmış ve 1gün arayla kendini yeniliyomuş. Üst üste 2gün girersenz spermler kalitesiz olur. Bekle bence yarın değrlendir.
Canim bende akintinin basladigi aksam iliski oldu bi gun bos 3. gunu sabah dolu ve 4. gunu aksam dolu gecti. Sperm konusunda haklisin ama yumurtlamanin son iki gunu ust uste olursa faydali diye dusunuyorum cunku bu ovu. Testi kullananlarda iki cizginin kirmizi oldugu aksam ve ertesi gun yapiYolar diye biliyorum. Bende bi gun sabah diger gunde aksam oldu yinede arada 24 saatten fazla vardi.

Benim doktor yumurta takibinde 3 gün üst uste vermisti bende gün aşırı daha iyi degilmiydi dedigimde o eskidendi dedi suan art arda bikac gün olabiliyor dedi bikac sey esin yese cikolata yarim saat once acı kahve vs harekete geciriyormus yani bana soylenen oyleydi 3 gün her gün yap diye

O akinti 3-4 gun arasi geliyo normalde eger bu ilk gununse yarin iliski olsun bide diger gun yani yumurta o akinti geldikten 3 gun sonra falan catliyo. Akinti daha seffaf olcak gittikce ve daha kaygan o gun yumurta catlamis demek oluyo

Bugun böyle uzayan akinti.dikkatimi cekyo sanirim dün yoktu böyle bisey, simdi görünce akintiyi.yumurta simdi catladi diye dusundum o yuzden değerlendirmek mi gerek bugunu.diye sordum canim.ozman yumurtlama bikac gun sonra olabilir ben gun.aşırı ikiski yasiyim,yada bu geceyi degrlndiriyim duruma göre artik :)

Benim doktor yumurta takibinde 3 gün üst uste vermisti bende gün aşırı daha iyi degilmiydi dedigimde o eskidendi dedi suan art arda bikac gün olabiliyor dedi bikac sey esin yese cikolata yarim saat once acı kahve vs harekete geciriyormus yani bana soylenen oyleydi 3 gün her gün yap diye

Esim 3gundur keçiboynuzu kürü yapiyo canim ins faydasi olur, peki doktor böyle akintiyi görünce mi 3gun ust üste yapin dedi sana?

Yumurta takibinde belli büyüklüğe ulaşınca bu 3 günu değerlendir dedi catlayacagi zamanlar diye

Anladim canim dmek benimki de catlama zamaninda suan ozman su 3gunu degerlendiriyim ben nekdar surer akinti blmiyorum çünkü. Rabbim bu ay yüzümüzü guldursun ins,dua.ediyorum hepinize kizlar..isteyen herkese hayirli ve sağlıklı evlat versin rabbim.diye...sizde.unutmayin beni dualarinizda :)

Anladim canim dmek benimki de catlama zamaninda suan ozman su 3gunu degerlendiriyim ben nekdar surer akinti blmiyorum çünkü. Rabbim bu ay yüzümüzü guldursun ins,dua.ediyorum hepinize kizlar..isteyen herkese hayirli ve sağlıklı evlat versin rabbim.diye...sizde.unutmayin beni dualarinizda :)
Ins cnm benim bu 3 gün senin için bebeğinin oluşumu olur rabbim bu ay nasip eder ins sana

Ins cnm benim bu 3 gün senin için bebeğinin oluşumu olur rabbim bu ay nasip eder ins sana

Aminnn hepimize ins canım benim:dua: 2seneyi gecti evliligimiz 4aydir istiyoruz olmuyo.. yasitlarimin ikişer cocgugu var hatta anasinifina gidenler bile var, hadi sende yap deyip duruyo millet sanki biz istemoyoruz..olmadi mi olmuyo iste..saniyodum ki ben.korunmayi birakinca hemem.hamile kalınıyor? ?yokmus öyle bisey gördük yani. .Allah hayirli zmanda verecektir ins,ozmana kadar da sabretmemiz gerek iste.

Hayırlısı olsun burmera bi daha yasamazsin kırmızılari ins
cigdemmm26 hayırlısı cnm bense 2 seneyi gecti evliliğim korunmayi biraktiktan sonra hemen olmayabiliyor stres yapma olur ins en kisa sürede

Bugun böyle uzayan akinti.dikkatimi cekyo sanirim dün yoktu böyle bisey, simdi görünce akintiyi.yumurta simdi catladi diye dusundum o yuzden değerlendirmek mi gerek bugunu.diye sordum canim.ozman yumurtlama bikac gun sonra olabilir ben gun.aşırı ikiski yasiyim,yada bu geceyi degrlndiriyim duruma göre artik :)
Canim dun birinci gunundu bu gunu bos gec yarinla öbürgünü degerlendir bana kalirsa yani ben oyle yapmistim sonrasinda yine gun asiri devam ettim

Back
X