2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben tam ne zaman oluyo bilmiyorum ama yerleşme bi kaç damla falan pembe veya kahve falan oluyomuş.yine de çok ümitlenmede canım sonra üzülmeyesin
İnşallah öyledir cnm dediğin gibi çok umitlenmek istemiyorum yıkılıyorum sonra adetim bi kaç gün gecikince test yaparm artk

Kizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda

Kizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda
Çok haklısın valla cnm bende bugn yaptm üzüldüm yok yere beklicem artk test fln yapmicam ztn zamanı gelince Rabbim ol dicek ve olcak inş

Aynen gun gecemden hata 3 4 gun gecmeden test yapmamk lazim gercekten.1 kere tikilacagimiza 10 kere yikiliyoruz o testlerle

Benide eklemişsiniz. Bat 15 Ekim.
Doktora gittim herşey normal birkaç ay bekle öle gel dedi. Sonrasında nasıl tedavi uygulanır bilenler yorum yapabilirmi.

Benide eklemişsiniz. Bat 15 Ekim.
Doktora gittim herşey normal birkaç ay bekle öle gel dedi. Sonrasında nasıl tedavi uygulanır bilenler yorum yapabilirmi.
Merhaba kızlar bende sessiz takipcinizim hep okuyorum kırmızı kart gören arkadaşlara hayırlısıyla hayırlı vakitte sağlıklı minnak bebisler diliyorum
28 yasındayım 1 yıldır evliyim bu çalısmalara baslamımızın 3. Ayı bu ay belirti sayılcağını dusunmuyorum ama bayramın 2. Çok yogun bulantı yasadım 3. Ve 4. Gunude az şekilde ama folik asit kullanmaha baslamıstım onun yan etkisi olarak bulantı oldugunu gorunce belirti var sayımına koymadım ilacı bıraktıktan sonra sadece bir tabak yemek yesem bile çok siskinligim var baska belirti yok bata 8 gün kaldı umutlu bir bekleyisim yok belirtisiz sakince bekliyorum
Allahım hepimizin yar ve yardımcısi olsun

kızçeler selamlar bu formmamı terfi ettik hadi uğur getirsin şu sene çıkmadan bizde bebeklenelim S selifor yeni regl tarihim 7 ekim cnm

Kizlar yazdıklarınızı okudum hepinize tesekkur ederimm.. Dun cok kotuydum smdi iyiyim artik.. Hala adet olmadim onun icin yeni bat veremiyorumm bu ay bende bisi yok ama adet gelmiyooo hala

Canim cok gecmis olsun yipratma kendini rabbim en hayirliyi hayirli zamanda versin insallah vardir vakti zamani ben 4 yillik evliyim ve 1.5 yildir deniyorum ustelik tek tupum kapali ama umudumu kesmedim surec gercekten yorucu ve yipratici fakat engel olamiyosun bazi seylere soyle dusun en azindan gebe kalabiliyosun derimki iyi bir doktora gorun kanda pihtilasma olabilir buda bir dusuk nedeni en azindan kafanda soru isareti kalmaz herseyden once kendi sagligimiz :)

Back
X