2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim dun birinci gunundu bu gunu bos gec yarinla öbürgünü degerlendir bana kalirsa yani ben oyle yapmistim sonrasinda yine gun asiri devam ettim

Tamam canim.cok sagol icimde bu ay daha bi.umut var hadi hayırlısı bakalim yaa :anneadayı: senin nasio.gidiyo hamilelik canım, Rabbim.sağlıkla kucagina almayi.nasip etsin ins.

Kızlar benide aranıza alırmısınız cok üzgünüm aşılama yaptırdım gebe kaldım ve ertesi gün degerlerim düstü doktorum kimyasal gebelik dedi 10 gün sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım :bicak:
Üzülme demek kolay biliyorum canım ama elden bişey gelmiyor. Herşey Allah tan :( bende kürtaj oldum. Allah bizi de bu şekilde sınıyor. Sonrasında mükafatı çok güzel olacak ben eminim.

Ben aslında bu ay bırakmıştım doktor tedaviyi bıraktı ilaclarla yumurtlama olmadi ya aşılama ya tüp bebek dedi o an yıkıldım zaten 2 cocuk kaybetmiştim de bikac gün icerisinde bu gruba katıldım okudum basliklara baktim cok güzel arkadasliklar olusuyor herkes birbirine dua ediyor kimin duasinin kabul olacagi belli olmuyor cok güzel bi grup kendime getirdiniz beni ...ins allah hayirli zamanda nasip edecektir hepimize dualarinizda bana da yer verin lutfen
Sabir ve dua ile beklicez cnm bende tüp bebek yaptırmıştım tutmadı yıkıldım resmen bide kişilerden çok ağrılarm oluyodu hep hastanedeydim en sonunda amlyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyoruz 6 ay 3 ay geçti ztn inşallah olur olmazsa tekrr tedavi görcem cnm

Kızlar benide aranıza alırmısınız cok üzgünüm aşılama yaptırdım gebe kaldım ve ertesi gün degerlerim düstü doktorum kimyasal gebelik dedi 10 gün sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım :bicak:
Cok geçmiş olsun bende bikac ay kendiliginden sonra aşılama düşünüyorum hayırlısı olsun sıkma canını ins sağlıklı bir sekilde olacaktir
Kizlar sanirim kimyalmis yine husran alismistimda degerim 5 cikti
Cok üzgünüm canim allah sabir versin ya hepimize umarım en kisa sürede atlatır sağlıklı şekilde olacak ben inaniyorum ...inan bi süre sonra artik sağlıklı olsun diyorum 2 kayıptan sonra saglikli olsunda seninde ins gelecek ay olur

Hayırlı geceler hanımlar .bugünde bitti.yarın bat günüm inşallah kırmızı kart yemem
İnşallah cnm bişey sorcam benm dün açık kahve pembe gbii bi leke geldi peçeteye silince ilk defa oldu böyle bişey oldu adetime 4 gün var sabah test yaptm tabiki negatf çıktı:(

Sabir ve dua ile beklicez cnm bende tüp bebek yaptırmıştım tutmadı yıkıldım resmen bide kişilerden çok ağrılarm oluyodu hep hastanedeydim en sonunda amlyt oldm smdi doğal yolla olmasını bekliyoruz 6 ay 3 ay geçti ztn inşallah olur olmazsa tekrr tedavi görcem cnm
Canim hepimizin birbirimize benzer olaylari var bende 2 ay deneyecem olmazsa 1 aşılama olmazsa ardından tüp bebek yıkmak yok ins olacak ikimizinde kendiliğinden allah nasip etsin en kisa sürede duadab baska yapacak birsey yok haaa incir kürünü de uygulayarak

Canim hepimiz birbirime benzer olaylari var bende 2 ay deneyecem olmazsa 1 aşılama olmazsa ardından tüp bebek yıkmak yok ins olacak ikimizinde kendiliğinden allah nasip etsin en kisa sürede duadab baska yapacak birsey yok haaa incir kürünü de uygulayarak
Aynen cnm yeterki pes etmeyelim güçlu olalım bende adet olursam tekrr yapıcam incir kurunu

Kizlar sanirim kimyalmis yine husran alismistimda degerim 5 cikti

Canim yaa uzme kndini.dmek hayırlı zmanda değilmiş, ins bu ay tutunur.sana melegin..moral bozmak yok,şöyle düşün bide gebe kalman icin sorun yok dmek ki kalabiliyosun yani. Ins bundan.sonra güzel haberler alicaz canim :dua:

İnşallah cnm bişey sorcam benm dün açık kahve pembe gbii bi leke geldi peçeteye silince ilk defa oldu böyle bişey oldu adetime 4 gün var sabah test yaptm tabiki negatf çıktı:KK43:
Canım ben tam ne zaman oluyo bilmiyorum ama yerleşme bi kaç damla falan pembe veya kahve falan oluyomuş.yine de çok ümitlenmede canım sonra üzülmeyesin

Back
X