Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Incir kürünü nasıl yapıyorsunuz kızlar banada söyleyin ne olur
Insan gelene kadar hep umit ediyor negatf testlere ramen.benim bugun tamamen umidim bitti geldi kirmizlarKizlar yazdıklarınızı okudum hepinize tesekkur ederimm.. Dun cok kotuydum smdi iyiyim artik.. Hala adet olmadim onun icin yeni bat veremiyorumm bu ay bende bisi yok ama adet gelmiyooo hala
Kizlar yazdıklarınızı okudum hepinize tesekkur ederimm.. Dun cok kotuydum smdi iyiyim artik.. Hala adet olmadim onun icin yeni bat veremiyorumm bu ay bende bisi yok ama adet gelmiyooo hala
Insan gelene kadar hep umit ediyor negatf testlere ramen.benim bugun tamamen umidim bitti geldi kirmizlar
Üzülme yaa Allahtan hayırlısı olsun inşallah bidahakine diyelim her ay yeni heyecan yeni macera biraz da eglenceli fakat olumsuz sonuç olunca bide üzülmesek dimi ya
Senin bos gebelikmiydi canim.bnde kurtaj oldm.2 ay oldu tekrar kalmak istyrm ama :/test falan yaptrdin mi hicBatım önümüzdeki pazartesi ama ben yok diye hissediyordum. Erken gebelik testlerinden yaptım ve negatif. Bir daha yapıcam gecikirse ama ben bu testlerden hep %100 sonuç aldım. 6 aydır falan deniyoruz. İlk seferinde kimyasal gebelik oldu. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmıştık. Çok umutluydum tam zamanında ilişki olmuştur diye. Ama yok işte.
Onca zaman kkda insanlara stres yapma stres yaparsan olmaz da dedim. Bir yandan diyetisyene gidip diyet yaptığımdan da hamilelik olmazsa daha da kilo veririm diye inanılmaz beklentilerim de yoktu. Olursa olur olmaz olmaz rahatlığındaydım ama ben öyle sanıyomuşum meğer. Olmayınca üzüldüm. Regl olmak da artık bir işkence. Bir tane daha yumurtama veda ediyorum gibi saçma bir duygusallık çöküyor. Hep bir başarısızlıkmış gibi.
Senin ne kdr oldu canimKizlar size benden nacizane tavsiye ne olursa olsun kendinizi duvardan duvara tastan tasa vurun gerekirse ama adetiniz 3...5 gun gecmeden test yapmayin. Ben yaptimda noldu cift cizgiler hcg degerleri kus olup uctu gitti sonu yine husran simdi lh testi siparis edecegim maraton yine basliyor gunumu degerlendrr cekilirim kenara gerisi rabbime kalmis yokyani yokne yapsak olmuyor umitleniyorum oldu diyorum hevesim kursagimda kaliyor iyisi guzeli olsun hakkimizda
Ben artik bıraktim umut etmeyi. Yoruldum dun sonucu alinca dedim ki psikolojik tum yasadigim belirtiler kendime de guvenim kalmadi artikInsan gelene kadar hep umit ediyor negatf testlere ramen.benim bugun tamamen umidim bitti geldi kirmizlar
Hosgeldin canimm hayirlisini nasip etsin rabbimKizlaaaaaaaar bende geldim araniza 5 gun geciklmeli hayaller paris hayatlar kirmizi kartlar :)
Dunde dedimya ben kan tahliline cesaret bile edemiyorm...ömrümden ömür gidiyor beklerken.yipratiyor 10 yas yaslandiriyor bni sanki o 1 2 saat.oyuzden heycanim bile kalmadi hic biseyeBen artik bıraktim umut etmeyi. Yoruldum dun sonucu alinca dedim ki psikolojik tum yasadigim belirtiler kendime de guvenim kalmadi artik
Ne kdr suredr bekliyrsn canimBen artik bıraktim umut etmeyi. Yoruldum dun sonucu alinca dedim ki psikolojik tum yasadigim belirtiler kendime de guvenim kalmadi artik
Oyle ama iste insanin elinde deil stres yapmamakkızlar herkes ne kadar umutsuzluga kapılm ş lütfen gönlünüzü ferah tutun ve hayırlısını isteyin. benim arkadaşım 1 yıl denedı her ay adet onemı gelmeden testler yapıordu bekleyemedıgınden sureklı kürler denıyordu hareketler pozısyonlar aklınıza ne gelırse. 13, ayında evlerıne mısafır geldı uzun surelı kaldılar arkadasımda hıc dunecek ugrasacak vaktı olmadı dedıgıne gore o ay sadece 2 kere ilişki yasamıs ve sımdı 6 aylık hamıle. bazen cok kafaya takmakta ıyı degıl stres en buyuk dusman unutmayalım lutfen oyuzden mutlu ve umutlu olun.
Senin bos gebelikmiydi canim.bnde kurtaj oldm.2 ay oldu tekrar kalmak istyrm ama :/test falan yaptrdin mi hic
kızlar herkes ne kadar umutsuzluga kapılm ş lütfen gönlünüzü ferah tutun ve hayırlısını isteyin. benim arkadaşım 1 yıl denedı her ay adet onemı gelmeden testler yapıordu bekleyemedıgınden sureklı kürler denıyordu hareketler pozısyonlar aklınıza ne gelırse. 13, ayında evlerıne mısafır geldı uzun surelı kaldılar arkadasımda hıc dunecek ugrasacak vaktı olmadı dedıgıne gore o ay sadece 2 kere ilişki yasamıs ve sımdı 6 aylık hamıle. bazen cok kafaya takmakta ıyı degıl stres en buyuk dusman unutmayalım lutfen oyuzden mutlu ve umutlu olun.
nıye ah etsınler canım olan seylerı anlatıp ınsanların umutsuzluga kapılmasını onlemek kotu bırseymı öyle dusunme sadece herseyın bır zamanı var ve demekkı daha ozaman gelmemiş.Aynen böyle hikayeler o kadar çok ki. İnsanlar vazgeçip oluruna bıraktığında oluyor daha çok. Ben de o kadar insana kkda böyle dedim ki. 6 ay ne ki doktorlar bile 6 ayı normal karşılıyor dedim. Stres yapmayın stres en büyük düşmanı dedim. Görev gibi sevişmeyin dedim. Dedim de dedim. Şimdi de onların ahını çekiyorum sanırım.![]()