2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben kullaniyorum inofolic. Pko hastalari icin ama. Ama pko olmayanlarda kullaniyormus. Bende pko var doktorum tavsiye ettti. Yan etkisi yok ama doktora sorup kullanmalisin yinede

Zaten ayın 20 snde doktora gitcem sorarım doktora öyle kullanmaya başlarım ama çoğu kişi kullanıyo evet pko olanlara öneriyor doktor genelde ama olmayanlarda kullanıyor ve faydasını gören çok heves ettim ya

Insallah kullaninca hemen gorursun faydasini canim. Tez vakitte kavusalim bebislerimize.

Haklisin kuzum evet dua edip beklicez insallah olucak

Kızlar inofolic saşe ile hamile kalanlar var bu sitede baya hemende sizde duydunuzmu işe yarıyor mu acaba
Ben 6 aydir kullaniyorum canim adet duzenim oldu ve yumurtam olmaya basladi onunla birlikte guzel ilac yani. Sabah 2 aksam 2 kullaniyorum pko icinde oneriyolar bana doktorum onerdi oyle basladim

Bn adetli deglkende baktrmistim sanki ondan dedm isimlerini bliyormusun prolaktin adetliyken bakiliyorda digerlerini unuttm
Pek bilmiyorum canim. Doktor banada dedi adetinin ikinci gunu gel hormonlarina bakcaz diye benimde o gun pazara denk geldi gidemedim bu ay gidebilirim insallah

. Vay anam vay kızlar ne olacak bu halimiz Rabbim inşlh kısa Zaman'da bebişlerimizi verır kucağımıza
Aynen ya dunden beri yanlis hatirlamiyosam 4 kotu haber aldik
Burmera Babies16 F Findikkiran Karpatyam di sanirim.

Ama uzulmek yok hayirlisi olsun insallah. Onumuzdeki aya bakicaz kizlar kocaman bir ekim ayi bizi bekliyor. Boll eksinli gececek yine eminim :))

Iyi geceler hepinize kızlar nasılsınız durumlar nedir bir haftadır giremiyordum. Bat tarihi gelip mutlu haberi alamayan arkadaşlarım sakın üzülmeyin inşallah olacak rabbimin nasip ettiği zamanda hepimiz dua ediyoruz. Bat bekleyenler de inşallah güzel.haberler alırlar dualarımız birbirimiz için. Benimde önümüzdeki hafta sonuna kadar 21-25 arası adet olmam lazım bugün test yaptım ama negatif çıktı. Ben de görcem kirmizilari anlaşılan. Kismetimizde ne zaman varsa o zaman olacak işte elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…