2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yeni gelenler aramiza hosgeldiniz eklemeyip arada kaynayan varsa kusura bakmasin sonradan belirtsin kacirmamaya çalışıyorum insanlik hali olduysa mazur görün daha batlarini yazmadiklarim var bildirirseniz sevinirm
Umutlu olup adet olan bacilarim üzülmek yok çalışmalara devam daha kismet degilmis diyoruz ve pes etmiyoruz ben bu ay adetten sonra bir iliskide hemen kalktm wcye gittm digrinde hadi dedim yatayim biraz öyle oldum ama adet olursam uzulmicem karar verdim hazirladim kendimi bu ay hamd olsun böyle moddayim güzel oluyormus stressiz pzt yumurtalama günüm diye yazıyor takvimim uygulamasinda dün gece olmuştu birkac gün mola zaten dogaclamaydi bu ay kararimiz iyide oldu böylesi hakkimizda hayırlısı canlar

merhaba kızlar bende anne olmak isteyenlerdenim...5 düşüğüm var ve yetmezmiş gibi adet olamıyorum nerdeyse 1 senedir her dr gittiğimde kist var diyip ilaç verip gönderiyor...bu arada kan pıhtılaşması var bende düşüklerime sebeb o gösteriliyor ama bu kist olayı canımı sıktı..istanbul da bildiğiniz iyi bir dr var mı önerebileceğiniz..bu arada inofolic ilacı duymamıştım benimde adet olamama çare olur mu acaba?

Cnm düzen e girdi benim kurtajdan bu yana 1 yıldır o sorun gecti bu sefer yumurtlama ile ilgili sorunum ve sonunda ya aşılama ya tüp olacak malesef
Kürtaj mı oldun canım ? İlk hamileliğin kaç ayda oldu ? Normalde sorun yokken kürtaj sonrası mı sorunun olmaya başladı canım? Kusura bakma çok soru sordum bende kürtaj oldum da o yüzden

Canim ben iki ayda falam oluyordum. 40 45 gun de surdugu oluyordu. Buna baslayinca 35 30 27 boyle düştü dongulerim. Duzenli kullandigim ay guzel oluyor yani

Canım merhaba benim bat 25 eylül insallah hayırlısı olur dualarım hepinizle iyi geceler

. Vay anam vay kızlar ne olacak bu halimiz Rabbim inşlh kısa Zaman'da bebişlerimizi verır kucağımıza
Valla artik hic olmiycak mi korkusuna kapildim iyice.bu hafta gidip dahiliyede ne var ne yok butun testleri yaptrcam.bazen bi T3 T4 hormonu bile engelliyor gebeligi.herseyime baktrcam 10. Ay a gircez deneme icin.kadindogumluk zaten sureklu takip altindayim.ama baska bi problem var heralde. Dr bu sefer cok umutluydu rahimin kendini hazirlamis kalinlasmis progesteron 2 katina cikmis bidaha hasta olcam diye dusunme diyordu 1 hafta sonra hasta oldum

Merhaba kizlar bende gruba katılmak istiyorum.yaklasik 19 aydır deniyoruz esimle.her ay ümitle devam ediyoruz :) umarım bu topik hepimize iyi gelir .bende hafif pko var ve esimde hareketsizlik.simdilik eşim hap kullaniyor.hakkimizda hayirlisi

bende varim kizlar 11 aydir deniyoruz daha bebesimi gelmedi bu ay hem meryem suresine basladim hemde bir networkun kahvesine ve tabletine basladim insaallah bu ay olucak bide benim annem ben dokgduktan sonra olmus dun gece annecim nolur bebegin olucaksa bana ruyamda goster senin sefaatine ihtiyacim var dedim ruyamda hamile kocaman bir karnim vardi acaba dogru cikarmi bu ruya yaa :)

oncelikle Allah rahmet eylesin.cok güzel bir rüya görmüşsun.umarim Rabbim en kisa zamanda gobusunu doldurur :)

amin canim hepimizin gobusunu doldurur insallah artik ekime kaldik gene bir heyecanlar oluyor sonra bat gunu gene bir huzun
çok iyi anlıyorum seni ama herseyde vardır bir hayır.bir arkadaşım bana söyle demisti.uzulme çünkü her ay bir ay daha yaklaşıyorsun bebegine :) inşallah hayirla sağlıkla gelecekler :)

ben gecen ay akisina birakmistim ne yumurtlama gununu nede baska biseyi kafama takmadim stres olmadim ama yine olmadi.

Canım hayır olsun inşallah rüyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…