- 24 Temmuz 2016
- 4.230
- 4.197
- 83
Olursa ilk mi olucak :)Memnuniyetle tatlım hele bi olsunda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursa ilk mi olucak :)Memnuniyetle tatlım hele bi olsunda![]()
Hamile kalan arkadaslar belirtilerinizi soylermisiniz umudum olsunmu olmasinmi bilirim belki...
merhaba bende cokk bel ağrisi oldu yemek yapinca bile yorulup uzanasim geliyodu bel agrimdan..ki hala oyle bi de sol kasikda agri..adet gunene yakin da gogus ucunda buyume ve surekli sertlik oldu..bbir hafta oldu hamile oldugumu ogreneli...insallah siz de guzel haberler alirsiniz benim gibilere de sonu hayirli olsun diyelim..Hamile kalan arkadaslar belirtilerinizi soylermisiniz umudum olsunmu olmasinmi bilirim belki...
Bat belenen adet tarihi
Sat son adet tarihi
Sagolasın cnm tşk ederim
allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah hayırlı kApılar açsın darısı bizeeAllah kucagina almayi nasip etsin insAllahhhhh
Evet canım inşallah :) seninOlursa ilk mi olucak :)
Bnm ikinci cnm bu . ama ilkini kaybettim dgunca16 gun yasadi kalbinde problem vardiEvet canım inşallah :) senin
Yaa çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam.bu meleğin seninle olsn inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallahBnm ikinci cnm bu . ama ilkini kaybettim dgunca16 gun yasadi kalbinde problem vardi
Amiiin cnm insallhhhYaa çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam.bu meleğin seninle olsn inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallah
Tebrikler canim saglikla gelissin insallahkızlar az önce internetten tahlil sonucuma baktım . değerim 30 du . sizce normal midir adetime daha 4 gün var
Samsun fakültede yaptırıyorum canım. Cumartesi günü opu oldu, bugün üç günlük sayılıyormuş yani yarın dört
Bat kaç canım :)@friendly8584 bu ay ki bat daşım![]()
Valla kizin biri cok olumsuz elestrilerle birine hakaret ediyordu dedim ki nacizane tavsiyem bence destek al.bukadar olumsuz dusunmek iyi deil mutsuzluk korkun var falan.gercekten samimiyetimle yazmistim ama engellenmisim ki tek mesejdi ona..oyle uzayan cevaplasma olmadi bilenerdeydin canım ya?neden ban yedin?
Aynen tek yumurtayla kalan var sadece ikisininde acik olmasina gore sans azaliyor ama nasip ederse rabbim hemen eder..hangi tup acik Merak ettim cinsiyetleri ney canim..Ben iki kez tek tüple hamile kaldım daha bugün öğrendim tek tüpümün açık olduğu nu ilk hamileliğim tek ilişkide oldu ikincisi üçüncü ayda kalmıştım denememin Rabbimin hikmeti demekki o vericekse hiç birşey engel değil tabi şimdi duyunca korkmadım değil ama ne biliyim doktorm bakalım ne diycek
Valla ben nette gördüm çok beğendim aklıma doğumgününde bunu yaptırmak geldi ve eşimde çok beğendi. Pastanın üstündeki nine ve dedeyi ( yani inşallah temsili bizi :) ) hala saklıyoruz süs olarak koydukAy cok guzelmıs bnde boyle bısey yaptırayım barı![]()
YaaValla kizin biri cok olumsuz elestrilerle birine hakaret ediyordu dedim ki nacizane tavsiyem bence destek al.bukadar olumsuz dusunmek iyi deil mutsuzluk korkun var falan.gercekten samimiyetimle yazmistim ama engellenmisim ki tek mesejdi ona..oyle uzayan cevaplasma olmadi bile![]()
Bende canım spora başlamak istiyorum ama olurda bebiş olursa zarar görmesin diye koruyorum kendimi.bu akşam evde ip atlayım bari az dedim çom hafif atladm ama alt arın bölgeme ağrı girdi biraz bıraktım hemen :)Eger bu ay da negatıfı gorursem ben bır surelığine ara vereceğim kızlar. Kendime bakım yapacagım spora baslayacagım falan.
Yoneticiyede mesaj yazdim engel kalkinca ama cevap gelmedi malesef :) neyse artik gecti