• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende canım spora başlamak istiyorum ama olurda bebiş olursa zarar görmesin diye koruyorum kendimi.bu akşam evde ip atlayım bari az dedim çom hafif atladm ama alt arın bölgeme ağrı girdi biraz bıraktım hemen :)
Benim annem benim sozumde , 40 yasindayken hamileydi.ama hamile oldugunu bilmiyordu korunurken olmus spor yapiyordu.sporda mekik cekerken sancisiyla kanamasi oldu doktora gittik hamile oldugunu ogrendik.ama duser dedi dr 2 gun sonrada dustu gercekten.oyuzden spor deilde yuruyus en iyisi ya bizler icin..

Ve dün bahsettiğim ovu ağrım grldi :( ama beycik yok evde hep gece çalışıyor . Sabahları eşim eve geliyor o yatağa girmeden ben kalkıyorum okula gidiyorum. Ah ah hangi ara olcak bu bebiş. :KK51::oops: o uyandığında da kv kp evde . Sonrada yemek yiyip işe gidiyo. Bu ay ki yumurtlama zamanınıda kaçırıyorum sanırım. :bicak::KK12:

Benim annem benim sozumde , 40 yasindayken hamileydi.ama hamile oldugunu bilmiyordu korunurken olmus spor yapiyordu.sporda mekik cekerken sancisiyla kanamasi oldu doktora gittik hamile oldugunu ogrendik.ama duser dedi dr 2 gun sonrada dustu gercekten.oyuzden spor deilde yuruyus en iyisi ya bizler icin..
Yaa yapmıyim ozaman canım adet olursam o ara azcık yaparm birakırım :KK48:

Ve dün bahsettiğim ovu ağrım grldi :KK43: ama beycik yok evde hep gece çalışıyor . Sabahları eşim eve geliyor o yatağa girmeden ben kalkıyorum okula gidiyorum. Ah ah hangi ara olcak bu bebiş. :KK51::oops: o uyandığında da kv kp evde . Sonrada yemek yiyip işe gidiyo. Bu ay ki yumurtlama zamanınıda kaçırıyorum sanırım. :bicak::KK12:
Olsn canım olacajsa tek ilişkidede oluyor olanların

Sağolasın canım.karnımın alt bölgesine değişik ağrılar dolasıyor yine
Valla bendede surekli degisik biseyler oluyor ama :duduk: bu auda deisik olarak adetim bitit ama gogus hassasiyetim kasik jassasiyetim hic gecmedi.biteli 4 5 gun oldu ama yine adet olcakmisim gibiyim bitti biteli...bal tarcin c.otu kuru yapmistim omu yumurtaliklarimi hizlica hareketlendirdi anlamadim

merhaba bende cokk bel ağrisi oldu yemek yapinca bile yorulup uzanasim geliyodu bel agrimdan..ki hala oyle bi de sol kasikda agri..adet gunene yakin da gogus ucunda buyume ve surekli sertlik oldu..bbir hafta oldu hamile oldugumu ogreneli...insallah siz de guzel haberler alirsiniz benim gibilere de sonu hayirli olsun diyelim..:dua:[/QUOTEinsAllah canimmm umarim sende bebisinle guzel gecirirsin bu hamileligi

Aynen tek yumurtayla kalan var sadece ikisininde acik olmasina gore sans azaliyor ama nasip ederse rabbim hemen eder..hangi tup acik Merak ettim cinsiyetleri ney canim..
Sağ tüpüm kapalıymış sol tüpüm açık... 6 haftalık kaybettim cinsiyetini bilmiyorum ikincisi 4 aylıktı onun cinsiyeti kızdı

Sağ tüpüm kapalıymış sol tüpüm açık... 6 haftalık kaybettim cinsiyetini bilmiyorum ikincisi 4 aylıktı onun cinsiyeti kızdı
Sol da kiz sagda erkek derler.sirf onu merake ettigimden sordum ilkide kizdir muhtemelen.cok gecmis olsun canim pihtilasma sikintisi falam mi var.gerci 2. si 4 ayina kadar durmus ama belli de olmuyor

Back
X