- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Aynen canım geçti boşver :)Yoneticiyede mesaj yazdim engel kalkinca ama cevap gelmedi malesef :) neyse artik gecti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım geçti boşver :)Yoneticiyede mesaj yazdim engel kalkinca ama cevap gelmedi malesef :) neyse artik gecti
Korkuyorum ya :)Çok küçükmüş cnm Rabbim birdaha yaşatmasın insan büyüdükçe daha çok anı yaşadıkça zorlaşıyor.. Neden test yapmıyorsn o zmn ben çok sabırsızım yapardım hemen :)
Benim annem benim sozumde , 40 yasindayken hamileydi.ama hamile oldugunu bilmiyordu korunurken olmus spor yapiyordu.sporda mekik cekerken sancisiyla kanamasi oldu doktora gittik hamile oldugunu ogrendik.ama duser dedi dr 2 gun sonrada dustu gercekten.oyuzden spor deilde yuruyus en iyisi ya bizler icin..Bende canım spora başlamak istiyorum ama olurda bebiş olursa zarar görmesin diye koruyorum kendimi.bu akşam evde ip atlayım bari az dedim çom hafif atladm ama alt arın bölgeme ağrı girdi biraz bıraktım hemen :)
Yaa yapmıyim ozaman canım adet olursam o ara azcık yaparm birakırımBenim annem benim sozumde , 40 yasindayken hamileydi.ama hamile oldugunu bilmiyordu korunurken olmus spor yapiyordu.sporda mekik cekerken sancisiyla kanamasi oldu doktora gittik hamile oldugunu ogrendik.ama duser dedi dr 2 gun sonrada dustu gercekten.oyuzden spor deilde yuruyus en iyisi ya bizler icin..
Olsn canım olacajsa tek ilişkidede oluyor olanlarınVe dün bahsettiğim ovu ağrım grldiama beycik yok evde hep gece çalışıyor . Sabahları eşim eve geliyor o yatağa girmeden ben kalkıyorum okula gidiyorum. Ah ah hangi ara olcak bu bebiş.
o uyandığında da kv kp evde . Sonrada yemek yiyip işe gidiyo. Bu ay ki yumurtlama zamanınıda kaçırıyorum sanırım.
![]()
Benim bu ay olmasaydı eşimle konuşmuştum. kaplıcalara gidicrktik. bence deneyin canımEger bu ay da negatıfı gorursem ben bır surelığine ara vereceğim kızlar. Kendime bakım yapacagım spora baslayacagım falan.
Yani agir egzersizler yapma yabi bencede...hafif egzaersiz ve yuruyus yeterliYaa yapmıyim ozaman canım adet olursam o ara azcık yaparm birakırım![]()
Sağolasın canım.karnımın alt bölgesine değişik ağrılar dolasıyor yineYani agir egzersizler yapma yabi bencede...hafif egzaersiz ve yuruyus yeterli
Valla bendede surekli degisik biseyler oluyor amaSağolasın canım.karnımın alt bölgesine değişik ağrılar dolasıyor yine
merhaba bende cokk bel ağrisi oldu yemek yapinca bile yorulup uzanasim geliyodu bel agrimdan..ki hala oyle bi de sol kasikda agri..adet gunene yakin da gogus ucunda buyume ve surekli sertlik oldu..bbir hafta oldu hamile oldugumu ogreneli...insallah siz de guzel haberler alirsiniz benim gibilere de sonu hayirli olsun diyelim..[/QUOTEinsAllah canimmm umarim sende bebisinle guzel gecirirsin bu hamileligi
Sağ tüpüm kapalıymış sol tüpüm açık... 6 haftalık kaybettim cinsiyetini bilmiyorum ikincisi 4 aylıktı onun cinsiyeti kızdıAynen tek yumurtayla kalan var sadece ikisininde acik olmasina gore sans azaliyor ama nasip ederse rabbim hemen eder..hangi tup acik Merak ettim cinsiyetleri ney canim..
Hazır histtemiyorsan bekle cnmKorkuyorum ya :)
Sol da kiz sagda erkek derler.sirf onu merake ettigimden sordum ilkide kizdir muhtemelen.cok gecmis olsun canim pihtilasma sikintisi falam mi var.gerci 2. si 4 ayina kadar durmus ama belli de olmuyorSağ tüpüm kapalıymış sol tüpüm açık... 6 haftalık kaybettim cinsiyetini bilmiyorum ikincisi 4 aylıktı onun cinsiyeti kızdı
Sende mi yedin1 aralık![]()
ayllllliiiin35 o zaman bat a 3 kala bi test tarihi belirleriz:) bak bu ay @Busra ozsoy34 ve
Burcu251 ile test günü yaptik üçümüzde ayni gün test yapacaktik bu ugurlu geldi ikisi hamile cok şükür