2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ay çok heyecanlandım yaaa, burdan yaz güzel haberlerini bekliyoruz kaç gün gecikmiştin?
dün olmam lazımdı heyecan bendede oluyor ama sabah idrar testinde negatif çıkınca boşuna mı umutlanıyorum ki dedim.ama ağrılar hala devam saki adetim gibi. acıkmalarım var 2 gündür. ayak üşümem çok oldu.iyice kaptırdım kendimi sanırım bakalım kan vereceğim yarın çıkar herhalde

geç döllenmeyse de idrarda çıkmaz. yani yeni döllenmiş bile olabilir en iyisi kan testi bence de canım

geç döllenmeyse de idrarda çıkmaz. yani yeni döllenmiş bile olabilir en iyisi kan testi bence de canım
aynen sanırım en iyisi bu gecikmem hiç olmadı birde bu kadar kasık ve bel ağrım olmazdı genelde adet olmadan 1 2 gün önce baş aprım olurdu ondan anlardım ben bu sefer baş ağrım olmadı birde sivilcem çıkardı illa ondanda eser yok.sabah göğüs lerime baktım hala şiş ve koyulaşmış gibi geldi belki de bana öyle geliyor artık bilemiyorum :)

Katılıyorum canim söylediklerine

Süpersin ya valla canım bayılıyorum böyle pozitif insanlara

Vücudum sicak ama el ayak buz gibi. Halim yok hep yatmak istiyorum. Bende guzel haberler vermek istiyorum. Bat i gelmiş hatta gecmis arkadaslarin bebekleyen arkadaslarin yazdiklarini okuyunca heyecanlaniyorum. Bat a kadar nasil gececek zaman bilmiyorum. Rabbim hepimize ve anne olmak isteyen herkese sabir versin.

Daha beş gün var başka da hiç bir belirti yok. Ben de heyecan yaptım. Bi test daha yapıcam eşimden istedim bakalım
Ben de silik bir çizgi gördüm canim hic belirtin yok mu. Benim de 7 gün var ben de belirti olmayinca bu ay da olmadi diye düşünüyorum.

Ben de silik bir çizgi gördüm canim hic belirtin yok mu. Benim de 7 gün var ben de belirti olmayinca bu ay da olmadi diye düşünüyorum.
Ya bu da ikinci testim. Şimdi batı mı beklesem yoksa hemen kan mı versem acaba

Eklentiler

• IMG_6441.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 68
Emin olmadan birsey soylemek istemiyordur belki kotuya yorma canim zor tabi ama olumlu düşünmeye çalış. Iyi olacak
Canim ya kendimi cok kotu hissediyorum kesin birsey soylemek icin yarin ki test sonuclarini beklicez fakat kist olusumuda pozitif sonuc almanizi saglar testlerde dedi kasigimin altinda sislik varmis yarin belli olur bebek diyemeyiz dedi agzinda geveledi sanirim uzulmemem icin ama ben gercekten cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Ne bebek dedi ne kist dedi yarin tekrar muayene ve test sonuclari var ve ben gitmek istemiyorummm hayatimin kotu bir ani.

Kan ver canım :) Direkt çıkar :) Ama erken öğrenmek de pek iyi olmayabilir, kimyasal olunca üzlüyor insan. Hayırlısı olsun canım ,inşallah sağlıklı bir gebeliktir seninki :)

Bunda daha net canim bence hamilesin ama erken ogrenmek bazen kötü olabiliyor sabredebilirsen bekle birkac gun daha. Peki hic belirtin var mi tahmini yumurtlama gunun ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…