2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ama feci bel ağrısı vardı bu sefer onu söylemeyi unutmuşum
Anladım canım sağolasın Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla , bilmiyorum ya inan hiç olmayacak gibi geliyor eşim bile uzaklasıyo gibi geliyor artık psikolojik belkide ama cok zor bir süreç bu hamile arkadaşlarımla görüşemiyorum ağlamak istiyorum çünkü sürekli ben bu duyguyu yasayacak mıyım Allahım diyorum

Hamisler yumurtlamadan bir hafta sonra yada bata 7 gun kala neler yaşadniz anlatsaniza bi kuzularr :)

kuzum benim çok aşırı bir akıntım oldu adet beklerken olan akıntıya göre. göğüslerim biraz fazla şişmişti. birde meme ucunda koyulaşma oluyor canım. birde yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bir batma sancı olmuştu. bunlardan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim zaten.

kizlarrrr ben yine geldim...Bugün yine dr daydim.kanamam devam ediyor ve bugün yine çooook sancim vardı.dr um muayene yaptı.dediki düşecek sanırım bu rahim duvarında incelmis dedi.tekrar beta test yapıldı....pazartesi 155 di bugün 255 olmusss....Dr um aradı dediki yat dinlen.progestani iç.yükselmis ama istedigimiz gibi değil dedi.cuma tekrar bakacak.ayyy ne olacak benim bu halimmm mm mm.kanamamda 5 gündür masallah pihtili pihtili...enteresan bi durum yaşıyorum...varmi benim gibi olan

Pazartesi 39 çıktı 2 yada 3 kasım bat. Cuma tekar gidicem canim

Canım göğüs ucu koyulaşman nasıl olmuştı sadece uçları mi kahve olan yerin hepsimi

Amin canım sağol darısı başına inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?

canım kan verseydin keşke tekrar artıp artmadığına bakardın.. hayırlısı olsun inşallah senin de artarda sonra sağlıkla keseleri görürüz
Kanda 39 çıktı zaten biraz bekleyelim değerin yukselsin dediler o yüzden cuma tekrar gidicem 5 günde ne kadar yükselir açaba??? Seninle hemen hemen aynı değil mi zamanlar

Kızlar ben bu kalp çarpıntısıyla nasıl baş edebilirim beni mahvediyor elim ayağım titriyor

Yumurtlama günümü tam takip edemedim ama 24-25 i gibiydi galiba o aralar birleşme olmuştu. Sadece sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bişey var. Ve şu an hastaneye gidiyoruz kan vermeye bekleyemedim yaa
Güzel haberlerle gel inşallah belirtimiz ve yumurtlama tarihimiz ayni inşallah benim de bebegim tutunur

Canim benim ya kiyamam. Ne diyeyim bilemiyorum ama bebek yok da dememiş ki cok zor haklisin ama ne var ne yok ogrenmelisin. Insallah sonuclar iyi cikar oyle umut edelim tatlim
Cok kotu bi duygu hani duyunca resmen yikildim cunku bebek icin seviniyosun gidiyosun ve kistten bahsediyo.s gercekten anne olmayi bu kadar cok isterken kist olma ihtimali beni hirpaladi. Kolay kolay duzelebilecegimi sanmiyorum eger kistse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…