Anladım canım sağolasın Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla , bilmiyorum ya inan hiç olmayacak gibi geliyor eşim bile uzaklasıyo gibi geliyor artık psikolojik belkide ama cok zor bir süreç bu hamile arkadaşlarımla görüşemiyorum ağlamak istiyorum çünkü sürekli ben bu duyguyu yasayacak mıyım Allahım diyorumAma feci bel ağrısı vardı bu sefer onu söylemeyi unutmuşum
Hamisler yumurtlamadan bir hafta sonra yada bata 7 gun kala neler yaşadniz anlatsaniza bi kuzularr :)
Pazartesi 39 çıktı 2 yada 3 kasım bat. Cuma tekar gidicem canimcanım benim değerim 25 çıkmıştı bugün test yaptım tekrar 73 e çıkmış..doktor 2 katından da fazla artmış gayet güzell dedi çok şükürr çok mutluyum şuann allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
senin değerin kaç çıkmıştı
Canım göğüs ucu koyulaşman nasıl olmuştı sadece uçları mi kahve olan yerin hepsimikuzum benim çok aşırı bir akıntım oldu adet beklerken olan akıntıya göre. göğüslerim biraz fazla şişmişti. birde meme ucunda koyulaşma oluyor canım. birde yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bir batma sancı olmuştu. bunlardan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim zaten.
canım kan verseydin keşke tekrar artıp artmadığına bakardın.. hayırlısı olsun inşallah senin de artarda sonra sağlıkla keseleri görürüzPazartesi 39 çıktı 2 yada 3 kasım bat. Cuma tekar gidicem canim
Amin canım sağol darısı başına inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?Anladım canım sağolasın Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla , bilmiyorum ya inan hiç olmayacak gibi geliyor eşim bile uzaklasıyo gibi geliyor artık psikolojik belkide ama cok zor bir süreç bu hamile arkadaşlarımla görüşemiyorum ağlamak istiyorum çünkü sürekli ben bu duyguyu yasayacak mıyım Allahım diyorum
Yumurtlama takibi yap canim en etkili yontem[/Q me
Nasıl yapıcam peki, takvim indirmiştim ordantakip ediyorum şimdi o yeterli mi
Canım göğüs ucu koyulaşman nasıl olmuştı sadece uçları mi kahve olan yerin hepsimi
Kanda 39 çıktı zaten biraz bekleyelim değerin yukselsin dediler o yüzden cuma tekrar gidicem 5 günde ne kadar yükselir açaba??? Seninle hemen hemen aynı değil mi zamanlarcanım kan verseydin keşke tekrar artıp artmadığına bakardın.. hayırlısı olsun inşallah senin de artarda sonra sağlıkla keseleri görürüz
1,5 yıldır canımAmin canım sağol darısı başına inşallah. Sen ne zamandır istiyorsun ?
Evet canım var hayırlı olsun . Ben de dün kan verdim 30 çıktıKızlar kan verdim hcg 45 çıktı. Yani var dimi inanamıyorum emin olamıyorum
Sağol canım .benim sadece uçları kızarık gibi de :)kahve yerlerin hepsi canım.
Yaa canım tebrikleer var tabi vaarKızlar kan verdim hcg 45 çıktı. Yani var dimi inanamıyorum emin olamıyorum
Tebrikler canım benim hamilesin tabiki iki güne kan ver takip et canım kandeğerini senide bekliyoruz bizim gruba http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-temmuz-anneleri-paylasim-alani.954813 burası hep var tabiKızlar kan verdim hcg 45 çıktı. Yani var dimi inanamıyorum emin olamıyorum
Güzel haberlerle gel inşallah belirtimiz ve yumurtlama tarihimiz ayni inşallah benim de bebegim tutunurYumurtlama günümü tam takip edemedim ama 24-25 i gibiydi galiba o aralar birleşme olmuştu. Sadece sol kasığımda ağrı gibi batma gibi bişey var. Ve şu an hastaneye gidiyoruz kan vermeye bekleyemedim yaa
Cok kotu bi duygu hani duyunca resmen yikildim cunku bebek icin seviniyosun gidiyosun ve kistten bahsediyo.s gercekten anne olmayi bu kadar cok isterken kist olma ihtimali beni hirpaladi. Kolay kolay duzelebilecegimi sanmiyorum eger kistseCanim benim ya kiyamam. Ne diyeyim bilemiyorum ama bebek yok da dememiş ki cok zor haklisin ama ne var ne yok ogrenmelisin. Insallah sonuclar iyi cikar oyle umut edelim tatlim
Acile gidicem aksama esimi bekliyorum yarin ki sonuclari bekleyemiycem sanirimBaşka bi doktora gitseydin keşke canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?