Sırt ağrısı göğüs belirtileri adetimde de olduğu için beni çok ümitlendirmiyor ama beni ümitlendiren iki gündür peçeteye gelen sütlü kahve akıntılar oldu. Yerleşme kanamasına yordum o yüzden bi hafta da anca geçer idrara tutunduysa yoksa da pazartesiye kadar yine hüsranİnşallah canım yaa Rabbim hepimize nasip etsn inşallah.agrılar ümitlendiriyor beni şu an.göğüslerimde şişti
Ne olur dua et bizlerede nasjp olsunbu mutlulukKızlar bende sizinle mucizemi paylaşmak istiyorum bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım bütün belirtiler vardı 12.gün kan testinde 1.6 cıktı yıkıldım. bütün evi temizledim perdeleri bile yıkadım hiç test yapmadım hatta düğüne gittim zıpladım oynadım bugun meğerdem 3 gün günüm geçmiş bilmiyordum birinin vesilesi ile test yaptım anında ikinci çizgi cıktı heyecandan öldüm kan testi yaptım hemen 431 cıktı şuan ölüyorum mutluluktan tam ümidimi kestim oldu allahıma binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin inşalalhhh
Canim bekle bakayim belki adet olmazsjnnnnnnnnBoş mesaj geldi ablam...deniz_ve_mehtap
Canlarım arkadaslarım anne olmak icin can atan yol arkadaşlarım sevindirici haberi alıp topik yogunlugundan atladıgım ve tebrik edemedigim herkesi sımsıkı kucaklıyorum tebrik ediyorum bugun bu kadar pozitif olmamı saglayan ve umutlandıran bu topiğin biricik hanımlarından @Masalll92Mavi Boncugumm @cgdmkrks ve diğer arkadaşlarım teşekkürü borç biliyorum allah sizden razı olsun nur topu gibi evlatlarınız olsun dualarımdasınız
Aa yerleşme kanamasıdır inşallah canım yaaSırt ağrısı göğüs belirtileri adetimde de olduğu için beni çok ümitlendirmiyor ama beni ümitlendiren iki gündür peçeteye gelen sütlü kahve akıntılar oldu. Yerleşme kanamasına yordum o yüzden bi hafta da anca geçer idrara tutunduysa yoksa da pazartesiye kadar yine hüsran
Benimde 12 gun var canim beklemek lazim bugun alt karin bolgemde batma yasadim sanki igne batmasi gibi. Nasip bakalım bekleyelim.Yok cnm daha 11 gun var 2 3 gundurde yerlesme lekesi gibi kahverengi leke gördüm kan testi yaptirsam cikar mi dedim ama daha erken cikmaz dediler bekliyorum merakla
Hayrli olsun daris kucagina almaya insAllahKızlar bende sizinle mucizemi paylaşmak istiyorum bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım bütün belirtiler vardı 12.gün kan testinde 1.6 cıktı yıkıldım. bütün evi temizledim perdeleri bile yıkadım hiç test yapmadım hatta düğüne gittim zıpladım oynadım bugun meğerdem 3 gün günüm geçmiş bilmiyordum birinin vesilesi ile test yaptım anında ikinci çizgi cıktı heyecandan öldüm kan testi yaptım hemen 431 cıktı şuan ölüyorum mutluluktan tam ümidimi kestim oldu allahıma binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin inşalalhhh
Canim cok gecmis olsun ne denir ki bilemedim melek olmus. kac haftalikti ??Kizlarrrr dun kurtaj oldum dusuk yaptummm
Ya bilemiyorum ki ne diyeyim canım. Bir doktora danissan canim.Cok duzgun baktirdim herseye hava degisimi heralde bi o kaliyo heriye kafayi siyirdim valla ya hastene hastane gezmekten kac tup kan verdim gecen ay her seye baktilar bi sorun yok dediler bu ayda baktirdim gebelik 0.1 5 gun gecikme bende hic olmazdi akinti hic olmazdi resmen su gibi gidiyo .s sebebini de bilmiyolar bizle alakali bi durum yok dediler adet sokucu icsem mi ki
Bizimkiler birbirlerini pek begenmiyor heralde bi turlu kavusamadilar
Ovulasyon testiyle hamile oldugunu nasil anlayabiliyorsun canim koyulasiyor mu cizgiKizlar bat a 6 gun kaldi ovulasyon testlerim yavastan koyulasti bi de adet sancisi cekiyorum resmen oldu mu acaba yaa bu ay :)
Bende oyleyim aynisi ama daha 12 gun var canimBide hala ağrılarım var dünden beri.sağ tarafta daha belirgin belime vuruyor ağrısı .yaşayan varmı canlar
Evet canim folik asit kulanimi cok onemli. Gebeligu Ogrenir ogrenmez kullanman lazim hatta aslinda cok oncesinden baslamak lazim folik asite?Benimde bat 28.11 gozukuyor suan bisey oldugunu pek sanmiyorum her belirtiyi yoruyo insan bi sure sonra hamilelige adetlerimde duzensiz zaten takvim olayi bende tutmuyor maalesef isim sansa kaldibir de birsey soracagim kizlar bazi yakinlarim hamile kalmaya karar verdiklerinde folik asit kullanmaya baslamislardi kullanilmasi gerekiyor mu yardimci oluyor mu hamile kalmaya bilginiz var mi?
Hayirli olsun amin insallahKızlar bende sizinle mucizemi paylaşmak istiyorum bu ay ilk defa klomen ovitrelle kullandım bütün belirtiler vardı 12.gün kan testinde 1.6 cıktı yıkıldım. bütün evi temizledim perdeleri bile yıkadım hiç test yapmadım hatta düğüne gittim zıpladım oynadım bugun meğerdem 3 gün günüm geçmiş bilmiyordum birinin vesilesi ile test yaptım anında ikinci çizgi cıktı heyecandan öldüm kan testi yaptım hemen 431 cıktı şuan ölüyorum mutluluktan tam ümidimi kestim oldu allahıma binlerce şükürler olsun isteyen herkese versin inşalalhhh
Aa çok şükür buldum benimle aynısını bir tek benmiyim diyordumBende oyleyim aynisi ama daha 12 gun var canim
Ya yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorkiAa çok şükür buldum benimle aynısını bir tek benmiyim diyordumcanım yumurtlama günlerinde misin .ya ben bata az kaldığı için bu ağrılardan ümitleniyorum ama geçen ayda değişik ağrılar oldu adet oldm inşallah bu ay olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?