• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Snapchat-5759406869185624000.webp

Kizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn

Ya benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladm :KK64::KK64::KK64::KK64::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kafayi yiyorum bn iyice ya

Ya benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladm :KK64::KK64::KK64::KK64::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kafayi yiyorum bn iyice ya
:110::110::110::110: ????????????????????????????????????????????????????????????
Hepimizn yasadigi bi durum yokmu cvap:63:

Benim bildiğim yumurtlama günü tek gün değil testlerde 24-48 saat içerisinde birliktelik olmalı diyor ama. Yanıltmakta istemem

Kizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn
Benim su gibi akintim 4 5 gun suruyor ama 5 6 cm uzayan akintimi 1 gun gozlemliyorum.ogun 2 3 kere bikerek uzuyormu diye bakiyorum ve o uzama gununun ertesi gunu kivami tamamen deisiyor kremsi oluyor.anliyrm yumurtladigimi

Selam kızlar bir süredir üye olmadan takip ediyordum mutlu haberimi alınca sizlerle paylaşmak istedim. Adetim 1 inde olacaktı zar zor bekleyip test yaptım pozitif çıktı Çarşamba dr a gideceğim inşallah
Hayirli olsun cnm rabbm sagliklica almayi nasib etsin sana masallah Rabbim sizi korusn

Back
X