• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben göremedim yazılarını canım test yapmıştın hastaneye gidecektin anladığım kadarıyla üzücü haber :KK35: Kıyamam canım üzülme sıkma kendini kasım ayı var daha iyi değerlendirirsin psikolojini düzetmeye çalış psikolojik gelmediği de oluyor :KK42:
Valla hala tik yok :D aglasam mi gulsem mi kararsiz kaldim boylece kasimda ki umutlarimda bittiiiiiii :D araliga kismett

:KK70::KK70: bende o yenilmeye doymayan güreşçilerdenim canım ama biliyorum her bir adım beni ona yaklaştırıyor inşallah bi gün ben yenicem :sampiyon::sampiyon:
ben konyadayım canım :)
Bigün kazanan pehlivan biz olucaz canim sabırla:)

Ben de oyle diyorum her adet 1 adım daha yaklastiriyor bizi bebegimize. senin klomende kacinci ayin ikimiydi?

F Findikkiran bebeegiiiimmmmmm coooook mutlu oldum testini gorunce super ya Allah tamamina erdirsin. Saglicakla gelsin dunyaya insallah cooook mutlu oldum senin icin tahmin edemezsin.
Tebrik ederim:KK36:
Cooook sağol kuzum su kan testide ciksa bi rahatlicam valla

Saat kacta verdin canim. niye cikmadi ki simdiye kadar eee hadi meraktan oldum burda 9 dogurcam :)
Saat 8 de verdim diger sonuçlar hep cikmis evden kontrol ediyorum sonuçları bi gebelik testi ckmamis aradim hastaneyi adam yarim saat icinde ckmazsa yine ara dedi :(

Back
X