• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim su gibi akintim 4 5 gun suruyor ama 5 6 cm uzayan akintimi 1 gun gozlemliyorum.ogun 2 3 kere bikerek uzuyormu diye bakiyorum ve o uzama gununun ertesi gunu kivami tamamen deisiyor kremsi oluyor.anliyrm yumurtladigimi
Iste bnmki adet bittiktn 3. Gun sonra uzayan akinti geldi o gundn bu gune de hep krem gibi yani erkn yumurtladm belkide dimi sagol cvp verdgn icin btnmmmmmm

Iste bnmki adet bittiktn 3. Gun sonra uzayan akinti geldi o gundn bu gune de hep krem gibi yani erkn yumurtladm belkide dimi sagol cvp verdgn icin btnmmmmmm
Oda olabilir ama bazen hormonalde olabiliyor.mesela benim bugun ovu testim pozitif cikti ama akintim yok..gecen ayda adet gunune kadar su gibi akintim oldu son hafta..yani sen yine tedbiri elden birakma iliskiye cok ara verme canim :KK66:

Hayalet cizgi var gercektende canim.bi kan yaptr bence hemen.bazen belli olmuyor bana cok oldu kanda cikmadi.garanti olsun.ki cizgi hemen ciktiysa buyuk ihtimalle vardir.benim yarim saat sonra falan cikiyordu
Bende cok umitlendirmemeye calisiyorum simdilik canim esime bile soylemedim belki yoktur diye, ilk size soyledim:) yarin bat gunu, hic gecikmez, kazasiz atlatirsam bi test daha yapicam sonrada kan veririm olmazsa

Bende cok umitlendirmemeye calisiyorum simdilik canim esime bile soylemedim belki yoktur diye, ilk size soyledim:) yarin bat gunu, hic gecikmez, kazasiz atlatirsam bi test daha yapicam sonrada kan veririm olmazsa
Sabah ilk idrarla yap canim bence..dedigim gibi cizgi hemen olustuysa vardir :dua:

Back
X