• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Eger ben hamiss

hamissem ben deoldu hala oluyo

Benim çok ağrımıştı canım. Başka adet belirtilerim de olmuştu. Mesela saçım şekil almaz adet yakınken bi de sakarlık olurdu. Hepsi oldu bende. İnşallah vardır canım :dua:
Yaa gerçekten mi canımlar yaa bende adet ağrıları olunca umudumu yitirmiştim şimdi en azından kırmızılar gelene kadar umudum var gelmezse tabi çok teşekkürler :KK15::KK15:

evet canım bu ikinci ve inşallah hayırlısı ile son olsun :)
Bu ay umutluyum canim senden klomende 2.3.aylar sans daha yuksekmis. ben gecen yil eylul ayinda rahim filmi cektirdim ilk defa ekim ayinda klomen kullandim o ay hamile kalamadim kist olustu dr ara verdi ve o ay aralikta hamile kaldim. dr a sordum klomen kullandim kalamadim kullanmadigim ay hamile kaldim dedim klomenin etkisi 2-3ay sürer dedi. ocakta kurtaj oldum. derkeeen nisan ayinda tekrar klomen kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim haziranda kurtaj oldum. ilk 2 gebeligim klomensiz olmustu biri 2014 temmuzda digeride 4 ay sonra 2014 kasimda. 2.gebeligimden sonra 1 yil hamile kalamayınca klomen kullanmistim. tabiki oncelikle Allahin izniyle klomenden bu yuzden umudum cok. Seninde umudun olsun klomenin vesilen olacagina inan. bende aralikta yani diger adetimle baslamak istiyorum klomene.

kızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
Yaa çok tebrikler canım yaa rabbim kucagına almayı nasıp etsn inşallah :)) bende sabah test yapayım bakalım negatif çıksa da bari merakla beklemiyim

kızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
ben de 8 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı her şeyi hayırlısı :( Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...isteyen herkese nasip etsin..

Back
X