3 gündür adet sancısı çekiyordum bugün öğrendim hala devam ediyor canım adet sancım umudunu kaybetmeKızlar ya adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı benim umudum kalmadıda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür adet sancısı çekiyordum bugün öğrendim hala devam ediyor canım adet sancım umudunu kaybetmeKızlar ya adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı benim umudum kalmadıda![]()
Eger ben hamiss
hamissem ben deoldu hala oluyo
Yaa gerçekten mi canımlar yaa bende adet ağrıları olunca umudumu yitirmiştim şimdi en azından kırmızılar gelene kadar umudum var gelmezse tabi çok teşekkürlerBenim çok ağrımıştı canım. Başka adet belirtilerim de olmuştu. Mesela saçım şekil almaz adet yakınken bi de sakarlık olurdu. Hepsi oldu bende. İnşallah vardır canım![]()
Ay çok sevindim gerçekten ya sanki hamileymişim gibi :))) ilk defa bu ay önemli günleri sıkı değerlendirebilmiştik o yüzden umutluydum bu ay :)3 gündür adet sancısı çekiyordum bugün öğrendim hala devam ediyor canım adet sancım umudunu kaybetme![]()
Gelmesin gelmesinYaa gerçekten mi canımlar yaa bende adet ağrıları olunca umudumu yitirmiştim şimdi en azından kırmızılar gelene kadar umudum var gelmezse tabi çok teşekkürler![]()
Yaa inşallah kuzum ya gelmesin kırmızılar bu ayda olmazsa doğğru doktoraGelmesin gelmesinbebiş gelsin
Bu ay umutluyum canim senden klomende 2.3.aylar sans daha yuksekmis. ben gecen yil eylul ayinda rahim filmi cektirdim ilk defa ekim ayinda klomen kullandim o ay hamile kalamadim kist olustu dr ara verdi ve o ay aralikta hamile kaldim. dr a sordum klomen kullandim kalamadim kullanmadigim ay hamile kaldim dedim klomenin etkisi 2-3ay sürer dedi. ocakta kurtaj oldum. derkeeen nisan ayinda tekrar klomen kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim haziranda kurtaj oldum. ilk 2 gebeligim klomensiz olmustu biri 2014 temmuzda digeride 4 ay sonra 2014 kasimda. 2.gebeligimden sonra 1 yil hamile kalamayınca klomen kullanmistim. tabiki oncelikle Allahin izniyle klomenden bu yuzden umudum cok. Seninde umudun olsun klomenin vesilen olacagina inan. bende aralikta yani diger adetimle baslamak istiyorum klomene.evet canım bu ikinci ve inşallah hayırlısı ile son olsun :)
Yaa çok tebrikler canım yaa rabbim kucagına almayı nasıp etsn inşallah :)) bende sabah test yapayım bakalım negatif çıksa da bari merakla beklemiyimkızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
ben de 8 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı her şeyi hayırlısıkızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
süperrrrr...harikasınız bebişinle..gözün aydın..Degerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Kuzum hayırlı olsn yaa cok sevindm hadi gözün aydın :))Degerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Super kuzum iyisi mi var. Cok iyi cikmis. Saglicakla gelsin insallah. Anlat bakim belirtileri.Degerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Eve gidiyorum su an yoldayim varir varmaz tek tek yazcam kuzulari benim :))) oynamak istiyorum sokakta yaa :))Super kuzum iyisi mi var. Cok iyi cikmis. Saglicakla gelsin insallah. Anlat bakim belirtileri.
canım sende dün benim gibi bekliyordun değilmi bugunmu ögrendınDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
hadi gözün aydın canim cok iyi hemde değerin...sağlıcakla artmaya devam etsin inşallah çok sevindimDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii