Bir dahakine insallah canimKizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum.Opuldunuz.
Alla alla ne sacmalik ya. Hasta ayirmasi mi olurmus acilde yaAcile kan vermeyegittim bi tane hasta yoktu icerde doktor bos bos oturuyor bana burasi acilservis sizinki acil bisey degil mesela trafik kazasi acildir gebelik degil haftasonu hele hic bakamayiz pazartesi kadin doguma gidin dedi bakmadi bu ne bicim istir cok kizdim
Canom bidahaki aya inşallah testin markası neydi neden çizgi çıktı ki ozaman .ay benimkide öyle değildir inşallah .bu arada çok teşekkür ederim kızlar yarın inşallah kan testi yaptırayımKizlar yazamadim kusura bakmayin misafir gelicek diye mutfaga girdim o yuzden.
Sonuc negatif, burdan memleketteki annem ve babama selam gonderiyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum.Opuldunuz.
Aynen öyle canım insan bi sorun mu var diye tedirgin oluyorRahim içi gebelik mi diye bakıyorlar ama tabi söyleyiş tarzı insanı geren türden.
Sanırım 12 günde canımKizlar benim durumu yasamis olan var mi.ben bu ay takvimimde hesapta çıkan yumurtlama zamani bittiginde esas yumurtlamam basladi.bizde takvimdekine gore gun asiri denedik ve esas yumurtlamadan bi gun once birlikte olduk en son sonra sehir disina ciktim.yani yumurtlama gununu ve sonrasini kacirdim.en sonki denemede oldu diyelim gec dollenme olmus oluyor ya.kanda ve idrarda ne zaman belli olur acaba.bide gec dollenme olanlar adet goruyorlar mi ??
Canım valla kanamanın azı çoğu olmuyor sanırım üstüne görmede.benim adet günümden önce kahve leke geldi adet günü kanamam başladı adet kanaması gibi hatta hala devam ediyor 10 gündür azaldı ama 2 gündür.bakalım inşallah boş gebelik kimyasal gebelik değildir benimkide.sen bi test yaptir istersen aklında şüphe kalmasinBenimde bir sorum var canlar adetim yeni bitti ama yumurtlama dönemi gibi kasık agrim var sol göğüs ucum aciyor dokununca dün iliski olmustu ağrı ondan kaynakli degildir saniyorum üsutme desem corapsiz gezmem ve mide yanmam bulantim var yediklerimle alakali olabilir bu durum tabi ki birde bogazimda garip bir tat var anlamlandiramadigim üstüne görme yasadim diyemem baya adet kanamasiydi kırmızı bol kanlı ayy vücudm benle dalga geçiyor resmen
amin canim neguzel dua etmişsiniz..sizinde yakın zamanda güzel haberini zi duyalim inşallahHamile oldugunu ogrenen arkadaslari kutluyorum. Rabbim o bebeklerin saglikla tutunmasini gelismesini ve yine saglikli bir sekilde zaninda dogmasini nasip etsin. Bebek ozlemi yasayan ve evlat sahibi olmak isteyen herkese de nasip etsin( BANA DA NASIP ETSIN) Hamile oldugunu ogrenen ve bebegini kaybeden arkadaslarimiza da rabbim sabir versin cok cok zor bir sey. Yasadim ben de. Ama umutsuz olmamak lazim. Rabbim zamani geldiginde verecektir saglikli hayirli evlatlar insallah. Iki gundur nezleyim tedirgin oluyorum hamilelik varsa bir problem olur mu diye rabbim korusun insallah. Limonlu balli sicak su iciyorum. Atesim yok burun akintisi ve hapsurma. Acaba hamilelik bagisiklik sistemini etkiler mi grip ya da nezleye yakalanmak daha mi kolay bu donemde?
Canım benim döllenme adetten 1 hafta içerisinde oldu adet günümde kanamam başladı ve beta 35 cikti.değişik bi durum yaşıyorum.kanama neden anlayamadimKizlar benim durumu yasamis olan var mi.ben bu ay takvimimde hesapta çıkan yumurtlama zamani bittiginde esas yumurtlamam basladi.bizde takvimdekine gore gun asiri denedik ve esas yumurtlamadan bi gun once birlikte olduk en son sonra sehir disina ciktim.yani yumurtlama gununu ve sonrasini kacirdim.en sonki denemede oldu diyelim gec dollenme olmus oluyor ya.kanda ve idrarda ne zaman belli olur acaba.bide gec dollenme olanlar adet goruyorlar mi ??
Önce tüm dualarına kocaman bir AAMİİİİİNNN :)Hamile oldugunu ogrenen arkadaslari kutluyorum. Rabbim o bebeklerin saglikla tutunmasini gelismesini ve yine saglikli bir sekilde zaninda dogmasini nasip etsin. Bebek ozlemi yasayan ve evlat sahibi olmak isteyen herkese de nasip etsin( BANA DA NASIP ETSIN) Hamile oldugunu ogrenen ve bebegini kaybeden arkadaslarimiza da rabbim sabir versin cok cok zor bir sey. Yasadim ben de. Ama umutsuz olmamak lazim. Rabbim zamani geldiginde verecektir saglikli hayirli evlatlar insallah. Iki gundur nezleyim tedirgin oluyorum hamilelik varsa bir problem olur mu diye rabbim korusun insallah. Limonlu balli sicak su iciyorum. Atesim yok burun akintisi ve hapsurma. Acaba hamilelik bagisiklik sistemini etkiler mi grip ya da nezleye yakalanmak daha mi kolay bu donemde?
amin canım inşallah. yazmışsa rabbim oluramin canim neguzel dua etmişsiniz..sizinde yakın zamanda güzel haberini zi duyalim inşallah
Benim ilk 233.4 tü canım bugün tekrar yaptı o da 510 çıktı. Ama bi daha kan testi yapmıcak bana sanırım. Haftaya cmtesi keseyi görmek için çağırdı. Senin niye bu kadar çok kana bakılmışyok canım dünkü degerim 26 ekimde yani adet günümde öğrendim 35 di sonra 2 gune arttı 100 oldu 155 oldu 255 oldu dünden 473.senin ilk di dimi bu sonucun
aynı durumu geçen hafta bende yaşadım.fakülteye acile gittim karnimda agriyordu hamilelik testi de istedim.yapmadilar.diğer hastalari oyalamis olurlarmis ...hasta bile yoktu öyle.postaladilar biziAcile kan vermeyegittim bi tane hasta yoktu icerde doktor bos bos oturuyor bana burasi acilservis sizinki acil bisey degil mesela trafik kazasi acildir gebelik degil haftasonu hele hic bakamayiz pazartesi kadin doguma gidin dedi bakmadi bu ne bicim istir cok kizdim
Sz acildemi baktınız kızlar ne deyipte baktırdınzaynı durumu geçen hafta bende yaşadım.fakülteye acile gittim karnimda agriyordu hamilelik testi de istedim.yapmadilar.diğer hastalari oyalamis olurlarmis ...hasta bile yoktu öyle.postaladilar bizi
benim adet günümden beri çok kanamam ve sancim var diye bukadar çok bakıldı.birde degerim tam 2 katı artmadi diye 1 gun durup 1 gun kontrol yaptı dr um.son degerim güzel artınca çarşamba gel dedi dunBenim ilk 233.4 tü canım bugün tekrar yaptı o da 510 çıktı. Ama bi daha kan testi yapmıcak bana sanırım. Haftaya cmtesi keseyi görmek için çağırdı. Senin niye bu kadar çok kana bakılmış
Yok canim seninkisi gayet belli. laboquick pko lu oldugum icin test kandaki lh yi de algiliyor sanirim ondan boyle.Canom bidahaki aya inşallah testin markası neydi neden çizgi çıktı ki ozaman .ay benimkide öyle değildir inşallah .bu arada çok teşekkür ederim kızlar yarın inşallah kan testi yaptırayım
ilk sağlık ocağında baktirdim.sonraki leride dr um özel hastanede.onun olduğu hastanede bakıldı.özel hastanelerin açılı 35tl ye yapıyor tahliliSz acildemi baktınız kızlar ne deyipte baktırdınz
Önce tüm dualarına kocaman bir AAMİİİİİNNN :)
Canım evet ilk haftalardaki hamilelik belirtilerinden biri de nezle. Hatta hamilelik nezlesi diye bir durum da var. Benim kuzenimin eşi çok çabuk hamile kalır. Ne zaman burnunu çkse teyzem "yine hamilesin kız yoksa" derİnşşşşaaallaah hamileliktendir seninki de canım. Ama belirti aradıktan sonra kirpikler çapraz durmasından bile kendimize pay çıakrıyoruz :) ben bu belirtiye inanmıyorum mesela ama bu ay aynanın karşısında kirpiklerimi inceledim o yüzden çok takılma derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?