2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kizlar sperm testinden anlayanlar.anormal morfoloji yuzde 70 cikmasi ne demek oluyor..?

Sağlık ocagı ne kadarda çıkarıyor canım bide yarın pazar ya acilde bana da öyle derlerse hcgye baktırıcaz mı diycez
Kuzum sen benim taktigi dene.de ki midem bulaniyor kasiklarim agriyor ve halsizm ilac icecektim ama gebelik suphem var siz bakip ona gore ilac verseniz olur mu de o zaman bakiyolar :)

Baş dönmesi düşük tansiyondan da olabilir tansiyonunuzu bir ölçün bence
Bakayım canim sagolasin

İhmal etme sakın doktora git bir an önce cnm geçmiş olsn
Gitmek istiyorum canim ama mr istiyicek büyük ihtimal gebelik ihtimali varken nasıl olcak bilmem

S selifor kuzum umutlandirma istemem ama bi arkadaşım resmem adet gördü hamisken sen dikkat et yine kendine
Test yapayim mi sence canım ya negatif cikicak tahminimce ama merak ediyorum

Sağlıkla devam etsin insaAllah gebeligin canım Allah büyük ve aklımdan gecmiyr degil test yapmak

Kuzum suphe etmektense bak bence

Kanama olmadigi surece gebelik devam ediyor dimi kizlar ya hamile kalmadan ayri dertteydim smdi iyi mi diye derde düştüm gidip kan veresim geliyor hep

Canim acile direk gebelik testi yaptrmaya geldm veya gebelik suphesiyke geldim dersen adam hakli hamile olup olmaman acil bisey deil aslina bakarsan yanlis yapiyoruz bende yaptim bikackere ama aklinda bulunsun bidahakine midem bulaniyor diye git..ozaman onlar cesitli testler yaparken gebeligide yapiyolar.direk gebelik diye gidince kadin doguma git diyolar hakli olarak

Alla alla ne sacmalik ya. Hasta ayirmasi mi olurmus acilde ya
Hasta ayirmasi deil canim acil vaka veya acil olmayan vaka ayirmasi bu..ayni hatayi bende yapiyorum ama gercekten yanlis..sen gebe olsan kanaman olsa asla demezler kadin doguma git diye muayene etmeden..yani hastane prosedurunde boyle gebelik testi acil vakaya girmiyor.ama illa yaptrcaksan midem bulaniyor veya basim donuyor falan diyceksin.anca ozaman yaparlar.acilde gebeligin bakildigi durumlar normalde trafik kazalarinda hastaya mudahale edilecek durumlarda supheli gebeler veya bulanti kusma kasik agrisi gibi supheli durumlardir

Sz acildemi baktınız kızlar ne deyipte baktırdınz
Canim midem cok bulaniyor diye git ozaman soruyolar ne yedin ne ictin gebelik suphen varmi falan diye.sende olabilir korunmuyoruz diyceksin.anca oyle yaparlar..cunku gebelik testi acil bisey deil gercekten.sende oyle yap yapcaksan azari isitme doktordan doktorlar bu duruma hakli olarak kiziyorlar kackere sahit oldum calisirken..onca yogunlugun arasinda kadinin biti gelip gebelik testi yaptrcam diyince

Normal morfoloji %30 yani...aslina bakarsan dier birimler cok iyiyse morfolojiye takilmiyor doktorlar.benim esimdede hersey cok iyi morf kotu ama dr ilac bile vermedi
kendi bakisimla iyi gibi gorundu bana diğer degerler.ama varikosel denilmis nolucak bilmiyorum

Hm derecesine bagli ameliyat gerekebilir canim.sayi ve a sinifi b sinifi hizlari kac
neyi sordugunu anlamadim ama :) şöyle yaziyo hareketli yuzde 55 ,hızlı ileri hareketli yuzde 20,yavas ileri hareketli yuzde 10 ,yerinde hareketli yuzde 5

sayi 24 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…