Canım benimde 4 cu gebelik bu 3 tane 4 aylik bebisim i suyum geldi kaybettim.bende çok heyecanlıyım.ama sakin olmak telaş yapmamak gerekmis..onu ogrendimDoktora gttin mi kuzum sen peki
yani mantıklı düşününce öyle tabii kiHasta ayirmasi deil canim acil vaka veya acil olmayan vaka ayirmasi bu..ayni hatayi bende yapiyorum ama gercekten yanlis..sen gebe olsan kanaman olsa asla demezler kadin doguma git diye muayene etmeden..yani hastane prosedurunde boyle gebelik testi acil vakaya girmiyor.ama illa yaptrcaksan midem bulaniyor veya basim donuyor falan diyceksin.anca ozaman yaparlar.acilde gebeligin bakildigi durumlar normalde trafik kazalarinda hastaya mudahale edilecek durumlarda supheli gebeler veya bulanti kusma kasik agrisi gibi supheli durumlardir
Yarin kan vericem yime yukselmistir insallah kuzum degermCanım benimde 4 cu gebelik bu 3 tane 4 aylik bebisim i suyum geldi kaybettim.bende çok heyecanlıyım.ama sakin olmak telaş yapmamak gerekmis..onu ogrendim
dr normale dönüyor gebelik değerin dedi.sağlıklı gebeliğe donusuyormus.hersey normaldi dün.çarşamba gitcem bakalimKuzum cok bekledim ben beni bırakacak diye cok korkuyorum: (
Umarm canm inslh sende durumlar naslCanın sağolsun canım ya, yeni ay yeni umut :) İnşallah bu yeni ayda yüzün güler :)
Oooo biz bayangezentiyle yarin bulusma bile ayarladık: ) kan testine birlikte gidiyoz :))2000 sayfa oldu canlar hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsınız bol hamisli bol arkadaslik muhabbet masaAllah hepimize
Rabbim kolaylik versin saglik versim kuzummmdr normale dönüyor gebelik değerin dedi.sağlıklı gebeliğe donusuyormus.hersey normaldi dün.çarşamba gitcem bakalim
Insallah canim beyinden geliyir bu hormanlar.ona göre rahat olmaya calisYarin kan vericem yime yukselmistir insallah kuzum degerm
Ya hic deme ruyamda bile bebegimi koruyorum annelik duygusu bu demek kiInsallah canim beyinden geliyir bu hormanlar.ona göre rahat olmaya calis
masallah maşallah bol bereketli hamiş li sağlıklı sayfalara2000 sayfa oldu canlar hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsınız bol hamisli bol arkadaslik muhabbet masaAllah hepimize
Çok sevindim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hormon test leri cnm doktorm istedi pazartesi görücek merak ettim belki bilen olur diye atayım deidmCanım ben yatmaya devam.dün degerim 473 olmuştu.dr sağlıklı gebeliğe dönüyor dedi.kanamam çok az kaldı canim.peceteye geliyor sadece.iyiyim çok tskederim.sen nasılsın paylastigin test ne testi
Süper canım benim çok sevindim güzel haberlerinizi alalım hep insaAllahO
Oooo biz bayangezentiyle yarin bulusma bile ayarladık: ) kan testine birlikte gidiyoz :))
Benm hic yok istahim ya zorla yiyorumBuarada benim iştah çok açıldı ya..zaten cokkk kiloluyum.birde hamilelikte olan kabızlık sorunuyla 10gundur mücadele veriyorum.
Valla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelirUmarm canm inslh sende durumlar nasl
Canım insallah hamile si dir ..Rahim filmi çektiren ler hemen hamile kalabiliyormus diye duymustumValla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Evet genellikle ilk 3 ay içinde hamilelik oranı çok fazla canımCanım insallah hamile si dir ..Rahim filmi çektiren ler hemen hamile kalabiliyormus diye duymustum
Canim sende şu subyan duasini uzerinde tasi bi hocaya yazdirip belki ise yarar sendedeCanım benimde 4 cu gebelik bu 3 tane 4 aylik bebisim i suyum geldi kaybettim.bende çok heyecanlıyım.ama sakin olmak telaş yapmamak gerekmis..onu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?