2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

geçen aylara göre bu ay cok fena canım ya :/ dünden beri midem bulanıyor bugün karnım belim ağrıdan kırıldı yani :KK43:
üstüne görme için mi diyorsun yok canım ya hiç sanmam :KK43: yapmadım test güya yarın yapıcaktım :KK43: ama regl önce davrandı
bence yap canım ya da doktora git istersen erkende geldi zaten adetin 1 gün önce sanırım

bence yap canım ya da doktora git istersen erkende geldi zaten adetin 1 gün önce sanırım

evet canım 25.günümde geldi çok enteresan. normalde 26 27dir genelim 27dir ama şaşırdım ya çocuk düşündüğümüzden beri ikinci 25.gün gelişi çok değişikkk

Ben dayanamicam ağrı kesici içeyim belki azalır:( bebek yok biliyorum adetliyim zaten ama ne bileyim çevremde adetliyken hamile olanlar da oluyo ama değilimdir biliyorum sadece bu kadar uzun niye sürdü onu anlamış değilim taa belime de vuruyo
Bi hastalık olmasında yeterki:(

Ben dayanamicam ağrı kesici içeyim belki azalır:KK43: bebek yok biliyorum adetliyim zaten ama ne bileyim çevremde adetliyken hamile olanlar da oluyo ama değilimdir biliyorum sadece bu kadar uzun niye sürdü onu anlamış değilim taa belime de vuruyo
Bi hastalık olmasında yeterki:KK43:

canım sen benden kötüsün sanırım sıcak havlu falan sar istersen beline
geçmiş olsunn

evet canım 25.günümde geldi çok enteresan. normalde 26 27dir genelim 27dir ama şaşırdım ya çocuk düşündüğümüzden beri ikinci 25.gün gelişi çok değişikkk
Benimde duzenim bozuldu canim 44 gunde oldugum oldu bu ay boyle gecen ay 5 suren adetim 3 gunfe bitti vücut error veriyor heralde

Sağolasın evet sıcak su torbası koyucam şimdi :KK43: sanada şifa versin Rabbim inşallah
saol canım ama sırtına beline koy arkana yani.
tam karnına koyma zararlı olabilir. ben koyup yaslanıyorum cok fazla temas etmemeye bakk yere koyup koltukta otururkende basabilirsin üstüne.

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Allah sifa versin canim bende gecen 2ay asiri agri cektm ilac almamaya calistm mümkün oldugunca sicak su torbasiyla idare ettim ayni benimkide dogruyorum sandım kasiklarimda agri feciydi

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Allah sifa versin canim bende gecen 2ay asiri agri cektm ilac almamaya calistm mümkün oldugunca sicak su torbasiyla idare ettim ayni benimkide dogruyorum sandım kasiklarimda agri feciydi

Sağolasın amin canım hepimize inşallah :( ne gibi zararı olur ilaç içmesemmi? yaşayan yaşayanın halinden anlar tabi
kasıklarım karnım belim ah şu erkekler ne rahat :(

Oglani yatirdim bir suru yazi olmus hemen neler kacirdim ki

Back
X