2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Biz bu ay ovulasyon testi uyguladık ilk defa. İnşallah tutturmuşuzdur. Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim. Onda pozitifi görmeden bir kaç belirtim olmuştu, misal bir şey izlerken hüngür foşurt ağlıyordum normalde sallamayacağım şeylere, ya da uzandığım yerde uyuyakalıyordum. Şimdi bunların hiç biri yok o yüzden sanki bana da kırmızı art geliyor sanki. Bilemedim. Çok umutluyduk aslında. Bu cuma yapıcam bir test bakalım.

Biz bu ay ovulasyon testi uyguladık ilk defa. İnşallah tutturmuşuzdur. Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim. Onda pozitifi görmeden bir kaç belirtim olmuştu, misal bir şey izlerken hüngür foşurt ağlıyordum normalde sallamayacağım şeylere, ya da uzandığım yerde uyuyakalıyordum. Şimdi bunların hiç biri yok o yüzden sanki bana da kırmızı art geliyor sanki. Bilemedim. Çok umutluyduk aslında. Bu cuma yapıcam bir test bakalım.
Bat ne zaman canim erken test yapma ki sonuc seni yaniltmasin

Bat ne zaman canim erken test yapma ki sonuc seni yaniltmasin

Cuma bat. Ama ben predictor earlyden çok verim aldım. 2-3 gün öne bana pozitif çıktığında doğruydu. 2 gün geçmişti reglim onda da ısrarla negatif çıktı o da doğru çıktı. Gecikmeli de olsa regl oldum. Ben baya memnunum predictor earlyden. Tavsiye ederim.

Cuma bat. Ama ben predictor earlyden çok verim aldım. 2-3 gün öne bana pozitif çıktığında doğruydu. 2 gün geçmişti reglim onda da ısrarla negatif çıktı o da doğru çıktı. Gecikmeli de olsa regl oldum. Ben baya memnunum predictor earlyden. Tavsiye ederim.
Ben o konuda sanssizim. Yakinlarimda eczane yok. Uzaktakilerde esimin arkadaslari hep. Esimde utaniyo diye aldirmiyo. Sadece test alipta kapida odeyebilecegim bir internet alisveris sitesi de bulamadim yani :-( benim bi arkadasim vardi bayan o getiriyodu bana oda evlendi isten ayrildi kaldim boyle ortada :KK42:

Ben o konuda sanssizim. Yakinlarimda eczane yok. Uzaktakilerde esimin arkadaslari hep. Esimde utaniyo diye aldirmiyo. Sadece test alipta kapida odeyebilecegim bir internet alisveris sitesi de bulamadim yani :-( benim bi arkadasim vardi bayan o getiriyodu bana oda evlendi isten ayrildi kaldim boyle ortada :KK42:
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=predictor+early
Kapıda ödeme olması şart mı? Ben gittigidiyordan çok alışveriş yaparım güvenli bir sitedir. Ücretsiz kargo da var.

http://www.turuncukasa.com/predictor-early-erken-gebelik-testi-6-gun-once-3451

Buradan 5.95 tl fazla vererek kapıda ödeme seçeneği varmış. Test burda zaten indirimde olduğu için baya avantajlı. 4 tane falan alın isterseniz. Bulunsun diye :)

Ay canim benim ya cok tesekkur ederim. Surekli site arayip durdum ama guvenemedigim icin de almadim cogu yerden :-) bu ay bende evde test yapabilcem insallah :-) cooook saol

Rica ederim. Kadınlar kulübünde okuduklarım beni çok etkiliyor. Biri bir şey yapamayınca falan çok üzülüyorum. Ben alıp size kargoyla yollamayı bile düşündüm bulamasaydım. :KK54: Burda ovulasyon testleri falan da var. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Rica ederim. Kadınlar kulübünde okuduklarım beni çok etkiliyor. Biri bir şey yapamayınca falan çok üzülüyorum. Ben alıp size kargoyla yollamayı bile düşündüm bulamasaydım. :KK54: Burda ovulasyon testleri falan da var. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
İnsallah canim hafta basinda hemen siparis verecegim zTen hafta basinda dogurgan dinemim basliyor insallah dogum gunum icin iyi bir hediye olur bu sefer

Karpatyam Karpatyam canim degere takilma. Cok yeni bir gebelikse. Hcg yeni salgilanmaya baslamistir. Suan ne sevin ne uzul. 2 gun sonrada tekrar degerine baktir. Artis gorursen ne guzel sana guzel anne. :))
Artis olmazsada adetini beklersin. Ama bence daha minicik ve yeni baslamis salgilanmaya hcg. :))

Selam canlar yorumları okuyorum ama yazma firsatim olmadı topic ugurlumu geldi ne uc hamile haberi çıktı yanlisim yoksa nannen1 nannen1 Karpatyam Karpatyam Eyila23 Eyila23 güzel haberler vern bize Hepinizi öpüyorum benimde yumurtlama gunlerim geldi ama bayram girdi araya daha 2-3 gun ilişki yok bu ay tam koyverdik yani artık nasip kısmet iyice şaştı düzenler durumlar iyide oldu beklenti icine girmicem

Selam canlar yorumları okuyorum ama yazma firsatim olmadı topic ugurlumu geldi ne uc hamile haberi çıktı yanlisim yoksa nannen1 nannen1 Karpatyam Karpatyam Eyila23 Eyila23 güzel haberler vern bize Hepinizi öpüyorum benimde yumurtlama gunlerim geldi ama bayram girdi araya daha 2-3 gun ilişki yok bu ay tam koyverdik yani artık nasip kısmet iyice şaştı düzenler durumlar iyide oldu beklenti icine girmicem
Bizede ugurlu gelsin insallah :-):dua:

Canim benim belli degil su bayram ciksin insallah kan testinde pozitifi gorursek ilk isim buraya yazmak olacak Allahim isteyen herkese nasip eder insallahhhhhhhhh.. Karpatyam Karpatyam sende son durumlar nasil canim ??

Ne kusuru canim olurmu hic oyle sey. Gun gectikce buyuk ihtimalle test koyulasir. Benim gögüslerim adet zamanindan daha fazla sis ve cok sert uclari bile acaip sert dokunamiyorum bile aciyor ama o adet gectikten bi hafta sonra basladi. Su an adetin gecti ve hala akintin var gecen ay iki gun gec olduysan ona gore bu ayida gecen aya gore hesaplamalisin kac gunde bir oluosan. Aciller acik degilmi canim git kan ver kurtul
Ne kusuru canim olurmu hic oyle sey. Gun gectikce buyuk ihtimalle test koyulasir. Benim gögüslerim adet zamanindan daha fazla sis ve cok sert uclari bile acaip sert dokunamiyorum bile aciyor ama o adet gectikten bi hafta sonra basladi. Su an adetin gecti ve hala akintin var gecen ay iki gun gec olduysan ona gore bu ayida gecen aya gore hesaplamalisin kac gunde bir oluosan. Aciller acik degilmi canim git kan ver kurtul :)
Canim adetinden 1 hafta sonra mi gogsundeki belirtiler bu sekilde oldu? Normalde benim de adete yakin goguslerim agrir ama olduktan sonra geçerdi. Ama senin dedigin gibi uclarinda sertlesme olmadi zaten uclarim baya kucuk:oops: ama gogsumdeki sizlama hala devam ediyor adet olamadigim icin. Aynen canim gecen ay gecikmeli de olsa ayin 11 inde oldum bu ay da 9 unda olmam lazimdi 30 gunde bir oluyorum yani bugun adet takvimime gore 3 gun geciktim belki test yaparsam cikar gun gectikce :dua:canim belki olurum diye gidesim gelmiyor bayramida bhane ediyorum bitsin gidicem insallah en azindan 4 -5 gun falan gecmis olur:KK42:

Back
X