kızlar artık o kadar yoruldum ki adet söktürücü ne varsa içtim maydonoz,dereotu,sogan suyu, kekik suyu söktürücü ilaç. ne varsa kullandım 2 aydıe yok 21 temmuzda en son oldum 14agustos lekelenmem oldu test sonucı negatif hamilelik yok kimseye anlatamıyorum herkes hamilesin diyor şimdi sesimi etmiyorum egilip kalkınca kasıgıma agrı kitleniyor şuandada vuruyor artık hamilesin diyorlar eşim heveslendi yine, annemle konuşunca ama hayal kırıklıgına ugruycak biliyorum ne yapacam bilmiyorum sökülsün istiyorum ney kesin söker bilginiz varsa söyleyin ne olur bir sürü doktora gittim özel devlet hepsine hiç düzgün kadın dogumcuya denk gelmedim şansızlıkla dolu bir aylardan geçiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayı yiycem artık... bugünde rüyamda zaten, yine bir Adamı gördüm 1 senede bir 15 yaşımdan beri bir adamı görürüm ne söylerse hemen çıkar onu gördügümde bugünde gördüm uyandım saatlerce agladım, seneye kurban bayramını göremiyceksin öleceksin, kendine gel ona göre hayatını yaşa dedi hayır olamaz dedim ama yine dedi zaten baştan beri diyordum 23.ncü yaşımda ölcemi hissediyordum korkuyorumda şimdi iyice psikolojim bozuldı artık...