- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Canım senin bat kaçBenm pek belirtim yok ya kasiklarim ağrıyo bazn ama enfeksiyon olabilir cnm genede ümidim var inşallah güzel haberler veririz cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin bat kaçBenm pek belirtim yok ya kasiklarim ağrıyo bazn ama enfeksiyon olabilir cnm genede ümidim var inşallah güzel haberler veririz cnm
Benm pek belirtim yok ya kasiklarim ağrıyo bazn ama enfeksiyon olabilir cnm genede ümidim var inşallah güzel haberler veririz cnm
Kuzum yarınmı tekrarlayacaksn kan testini adetin gecikince mi.inşallah bebişin sağlıcakla seninlediirevet canım ve adete da 9 ğün varken ğördüm ben net çızğıyı buğünlerde yapmadım yapsam ılk çızğıden koyu cıkar sanırım :)
Ohaa 9 gun varkenmievet canım ve adete da 9 ğün varken ğördüm ben net çızğıyı buğünlerde yapmadım yapsam ılk çızğıden koyu cıkar sanırım :)
evet canım ve adete da 9 ğün varken ğördüm ben net çızğıyı buğünlerde yapmadım yapsam ılk çızğıden koyu cıkar sanırım :)
İdrar yaparken bazn yanma oluyo cnm bende enfeksiyon hamileliğe engel oluyodur diye doktra söyledim antibiyotik fln verdi hiç fayda etmedi sanırım hala var bu ayda olmazsa soğan suyunu içeyim ozmn:)Enfeksiyon olunca akıntın rengi yine beyaz ama genelde sarı ve yeşil oluyo bak aklında bulunsun idrar yaparken yanma oluyor mu ?çünkü bende enfeksiyon vardı ondan olmuyordu benim akıntı sarıydı idrar yaparken yanma oluyordu anladım hemen doktora gittim ilaç verdi fayda etmedi iki ay çektim sonra soğan suyunu duydum yaptım enfeksiyon felan kalmadı çok şükür atlattım :)
20 eylül cnm seninCanım senin bat kaç
İdrar yaparken bazn yanma oluyo cnm bende enfeksiyon hamileliğe engel oluyodur diye doktra söyledim antibiyotik fln verdi hiç fayda etmedi sanırım hala var bu ayda olmazsa soğan suyunu içeyim ozmn:)
Tamam cnm yapıcam mutlaka zatn ondan şüpheleniyorum hep :) inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa zamandaKesin yap o zaman soğan suyunu ama adetin bittikten 7 gün sonra başla ve geceleri nasıl rahat uyutuyo çok faydası oldu bana birebir şifa zaten enfeksiyon hamileliğe engel onu yenersen tamamdır inşallah :))
Benim yarın canım ama gelmez inşallah20 eylül cnm senin
canım evde test oalcaktı yaparım yarın ılk ıdrarla şuan 5 ğün kaldı adete ama ılk testım ın resmı şurda erken ğebelık testıydı 9 ğün kala yaptığım test resımdekıBi test daha yap adetine kaç gün var bide fotoda at bizde bakalım testine
canım bnm tşk ederım bnde sevınemıorum kafam karışık değerlerım artsa bende sevıncem :)Ohaa 9 gun varkenmiHayrli olsn bu arada cnm sevindm
Tamam cnm yapıcam mutlaka zatn ondan şüpheleniyorum hep :) inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda![]()
canım adetıme cok var yanlış hesaplamışım ben lekelenmenın başaladı deıla detın sokulduğu ğünmüş ılk ğün yanı 21 eylul adetım benım .. kan bıle verdım ben pzotf duruyor ama cok yenı o yuzden sevınemedım daKuzum yarınmı tekrarlayacaksn kan testini adetin gecikince mi.inşallah bebişin sağlıcakla seninlediir![]()
canım evde test oalcaktı yaparım yarın ılk ıdrarla şuan 5 ğün kaldı adete ama ılk testım ın resmı şurda erken ğebelık testıydı 9 ğün kala yaptığım test resımdekı
Erken döllenmiştir belki de canım pozitif olduğuna göre var demekki bir hamiş daha :)canım adetıme cok var yanlış hesaplamışım ben lekelenmenın başaladı deıla detın sokulduğu ğünmüş ılk ğün yanı 21 eylul adetım benım .. kan bıle verdım ben pzotf duruyor ama cok yenı o yuzden sevınemedım da
İncir kuru yaptm ben bu ay hamile kalırsam sizde yaparsıniz soylerim![]()
Dun olmam gerekti benim canm olmadm halaBenimkide yaptırmıyo ama günüm geçmedi :) senin geçmişmiydi canım .benim bat yarın ama şu an regl ağrısı gibi ağrıar dolaşıyo yaa olacam gibii![]()
canım kan verdım ben 7 ve 13 cıktı 2 ğün arayla ğebelık testıne ğerek varmı kı ... artık pazartesı vereyım bı kez daa dıorumArada 4 gün fark var ve testin şüpheli gösteriyor bence bugün yine bi yap bakalım bide 2 gün kala yap
Ay hadi inşallah farklı bi belirti hissediyonmuBenim yarın canım ama gelmez inşallah