2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla benim umudum yok canim ama içimin bir yeri de bekle umutsuz olma bat geçmeden diyor normalde 24 eylül ama 2 aydır erken geldiği için ona göre hesapladım 21 eylül. Test yaptın mi sen ben gün yaptım negatif :KK43:
Canim sen niye test yapiyosun ki test icin erken davranip umudumuzu kiriyoruz hep. Test adet gecikmesinde yapiliyor normalde. Ben 6 gun erken testi aldim onu bile adet zamani yapmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye

Canim sen niye test yapiyosun ki test icin erken davranip umudumuzu kiriyoruz hep. Test adet gecikmesinde yapiliyor normalde. Ben 6 gun erken testi aldim onu bile adet zamani yapmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz diye
Ya eşim de ısrar etti o yüzden yaptım normalde günüm geçince yapacaktım hatta direk kan testi yaptiracaktim ama işte dayanamadım bakalım bekleyeceğim bir umut gelmez belki adetim diye

Benim adetim hala gelmedi kizlar 15 eyluldu doktor bu ay iki yumurtlama olmuz dedi biri adetten 4 gun snra oldu biri de 12 sinde oldu.. Acaba ondan mi olmuyorjm adet. 12 sinde birliktelikte olmustu ama kafamda deli sorulaar

21 eylulde ameliyat olcam bi de 12 sinde olan birliktelikte bisi olduysa cikar mi 21 inde nolur bolmaz diye kanda baktircam girmeden ameliyata

Valla benim umudum yok canim ama içimin bir yeri de bekle umutsuz olma bat geçmeden diyor normalde 24 eylül ama 2 aydır erken geldiği için ona göre hesapladım 21 eylül. Test yaptın mi sen ben gün yaptım negatif :KK43:
Bende dün test yaptm negatf cnm benmde oyuzden pek ümidim yok ama inş sürpriz olur

Aynen benimde. Zaten bu ayda olmazsa doktor asilamaya yonlerdircem dedi. Bende erken diye dusunuyorum. Hic belli olmaz gider miyim gitmez miyim ama. Birazda krndi halone botakmak lazim. Yani 1 2 ay kafamiz rahat takilalim bence. Doktoruna danis 1 2 ay ara versem sorun olurmu de. Ona gore sende kafa dinlersin
Yo o bana gecen ay bile gelme senin olur demisti ben illa duzensiz oluyorum yumurtlama gunlerine kacirmayim diye gelcem dedim.o cok umitliyken olnmayincada supheye dusuyorum.baska bsiey mi var acaba diye.esim yarin sperm testi yaptrcak.bisey cikmazsa 1 2 kendi halimizde deneriz heralde ya cok stresli catlamasi o gunlerde iliskiye girmesi falan.gorev gibi bi turlu stresimi yenemiyrm.en guzeli bilmemek yumurtlama gununu

Benim adetim hala gelmedi kizlar 15 eyluldu doktor bu ay iki yumurtlama olmuz dedi biri adetten 4 gun snra oldu biri de 12 sinde oldu.. Acaba ondan mi olmuyorjm adet. 12 sinde birliktelikte olmustu ama kafamda deli sorulaar
12 sinde yumurtlama olduysa 14 gun ekliyceksin.26 sinda adet gunun canim..hem bakarsin o tutmustur ins :dua:

Dün yaptım ama negatif :KK43: bu bat 2 aydır erken gelen adetime göre normalde 24 eylül olması lazım ama bakalım bat geçmeden umutsuz da olmak istemiyorum

Canim 24 unde erken gelen adetine gore bile cok erken yapmissin.6 gun kala cok mucizevi erken yumurtlama olursa erken dollenirse cikar.

Yo o bana gecen ay bile gelme senin olur demisti ben illa duzensiz oluyorum yumurtlama gunlerine kacirmayim diye gelcem dedim.o cok umitliyken olnmayincada supheye dusuyorum.baska bsiey mi var acaba diye.esim yarin sperm testi yaptrcak.bisey cikmazsa 1 2 kendi halimizde deneriz heralde ya cok stresli catlamasi o gunlerde iliskiye girmesi falan.gorev gibi bi turlu stresimi yenemiyrm.en guzeli bilmemek yumurtlama gununu
Kesinlikle. Dusunmekten stres yapmaktan da olmuyor zaten.

Back
X