Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canım darısi bızim başımıza saglıkla kucaklasmayı nasip etsin allahımKızlaarrr hamileyiiimm...bata daha 4gun var bu gun test ettm baktm ikinci cizgi basbaya belli olmuş...çok şükür darısı isteyenlern başına
canım idrar testi yapma bosuna bata 6 gün varsa idrara gecmemiştir hormon hamıleysen bile.İlk idrarimi yapmadim sabahtan beri test yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ya. Bata 6 gun kaldi
İlk idrarimi yapmadim sabahtan beri test yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ya. Bata 6 gun kaldi
Testim zaten 6 gun erken testiBir gün daha bekle bence varsa erken gebelik testin bir gün daha sabret canım
Testim 6 gun erken testicanım idrar testi yapma bosuna bata 6 gün varsa idrara gecmemiştir hormon hamıleysen bile.
aa hıc denemedım su erken testlerden. o nedenle bilmiyorum. hadı insallah cift cizgiyi görürsünTestim 6 gun erken testi
L
lucccck
Z
Zuzu minnos
kızlar sizlerede hayırlısı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gününüz güzel geçsin EceCigdem her ihtimale kendini hazırladıysan yap bence zaten erken gebelik almışsın varsa ama bir ihtimal geç yumurtladıysan görünmeyebilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
aa hıc denemedım su erken testlerden. o nedenle bilmiyorum. hadı insallah cift cizgiyi görürsün
bende heycanlandım valla ama en ıyısı bıraz daha beklemen bencede :)Karar veremiyorum yaparsam sonuc bildircem ama yarin yapmayi dusunuyorum en iyisi hemen tuvalete gideyim de yapma ihtimalimi yok edeyim![]()
Testim zaten 6 gun erken testi
Kızlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlarbat bekleyenler bugün güzel haberler alırlar inşallah
L lucccck Z Zuzu minnos kızlar sizlerede hayırlısı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
darısı sabırsızlıkla bekleyen hepimizin başına inşallah
gününüz güzel geçsin
![]()