• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

EceCigdem EceCigdem her ihtimale kendini hazırladıysan yap bence zaten erken gebelik almışsın varsa ama bir ihtimal geç yumurtladıysan görünmeyebilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar :KK73:bat bekleyenler bugün güzel haberler alırlar inşallah :dua: L lucccck Z Zuzu minnos kızlar sizlerede hayırlısı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46: darısı sabırsızlıkla bekleyen hepimizin başına inşallah :dua: gününüz güzel geçsin :KK200:

Karar veremiyorum yaparsam sonuc bildircem ama yarin yapmayi dusunuyorum en iyisi hemen tuvalete gideyim de yapma ihtimalimi yok edeyim :-)
EceCigdem EceCigdem her ihtimale kendini hazırladıysan yap bence zaten erken gebelik almışsın varsa ama bir ihtimal geç yumurtladıysan görünmeyebilir
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

aa hıc denemedım su erken testlerden. o nedenle bilmiyorum. hadı insallah cift cizgiyi görürsün

Kızlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar :KK73:bat bekleyenler bugün güzel haberler alırlar inşallah :dua: L lucccck Z Zuzu minnos kızlar sizlerede hayırlısı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK46: darısı sabırsızlıkla bekleyen hepimizin başına inşallah :dua: gününüz güzel geçsin :KK200:

Amin çok teşekkürler inşallah.

Herkesten güzel haberler bekliyorum

Back
X