- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Gönlünü ferah tut canım hayırlısıİnsallah ya herkeze nasip etsin rabbim kafam karisti hangisine inanayim sasrdimumutlansammi uzulsemmi anlamadm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönlünü ferah tut canım hayırlısıİnsallah ya herkeze nasip etsin rabbim kafam karisti hangisine inanayim sasrdimumutlansammi uzulsemmi anlamadm
![]()
Çıkar dimi bebek görünür önümüzdeki haftaCanım 4 haftalık değil senin bebeğin. Öyle olsa 3000 üstü olması gerek. Geç olmuş seninki de
Kızlar bu ay geç döllenme ayı galiba![]()
Kuzum sadece bi ara sessz kalacaktim sizi okuyacaktm yani gtmicektim tamamennn o kadar yapmamm :))Birakip gidicektn demek bizi ask olsun canim heh böyle ol işte pes etme bizi bırakma![]()
İnşallah gebelik başlangıcıdır canımBaska doktora sordum kadin doguma oda gebelik baslangici dedi test yaptrdgm yer negtif dedi kafam acayip karsti :s
Biz cicicici işimizi bitirdik sade türk kahvesi sonrası :) nolur nolmaz diğmii amaa![]()
Ayy alemsin kızz:)Cicicici bitti ayaklar havada yinede sizsiz duramıyorum ben yaakalkamıom ki kahve yapayım kahveyi bidahakine hazır ederim
![]()
Ayy alemsin kızz:)
İyi demişsin :)))) inşallah olur bu sefer indirme ayakları tatlişKız napim odada tek kaldım kocam kaçtı salona bende telefonu ver bari dedimahaha bana diyo bak özelimizi anlatma kızlara tamam hayatım dedim
![]()

İyi demişsin :)))) inşallah olur bu sefer indirme ayakları tatliş![]()
İnşallah tutar bu ayda ekim hamişi oluruk yaaİndirmicem ağrılar girdi ama dayanacambu sefer olacak kafaya koydum psikoloji miz bozuluo ala ala sonuna kadar devam
![]()

Olmaz canımSelam kızlar hastalanmama 11 gün var erken gebelik testinde belli olurmu gebelik
Görünür tatlım merak etme. Perşembe kesin görünür. 4000 falan olur o zaman değerin.Çıkar dimi bebek görünür önümüzdeki hafta
İnşallah tutar bu ayda ekim hamişi oluruk yaaşu ne kadar tatlı baksanaa
benim bat 4kalmak üzere sabah test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
![]()

Ara kanama yada yumurtlama zamani adet gibi geciren var mi
İndirmicem ağrılar girdi ama dayanacambu sefer olacak kafaya koydum psikoloji miz bozuluo ala ala sonuna kadar devam
![]()
Bnm ayaklar hep havadaydi hemde baya baya kaldryrdm