• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sorma canım elimden geleni yapıyorum ama son zamanlarda biraz şey yapmaya başladı birde yigeniyle beraber üstüme geliyorlar herseyden sogudm iyice ya esimden bile soguyorum anlamıyor beni sinir oluyorum alip basimi gidesim var buralardan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum ne baba evim ne burası neyse konuyu dagitmiym canim özelden konusurz sagol destegn icin
zor günler geçiriyorsun belliki ama kimseye belli etmemeye calis.somucta onlar yaşlı ve esinin ailesi.arada kendine zaman ayrı ve dışarı çık yuru.eminim iyi gelecektir.bazen benim de gözüme her hareketleri her sözleri batior ama bi süre sonra geciyor.umarim senin de yakinda gecer.Allaha dua et bol bol.

Kızlar bu da adetime 4 gün kala yaptığım gün içindeki ikinci ovulasyon testim. IMG_20161009_193612.webp

Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum[/QUOTE

Canım Rabbim yardımcımız olsun bende yarın kan verecem senin gibi insallah bebeğimiz saglıkla hayirla bizimledir. Dua edelim bol bol. Allah herşeyin hayırlısını versin başta...

Çok sevindim canım bu mucizeler insana güç veriyo değil mi
Allah devamını getirir inşallah rahat bi hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın :nazar:
Ayyy cnm benim allah razi olsun hepinizden ins yarinla birlikte kan degerim artarda bu sefer bebegime sahip olurum..
edacimm edacimm ins dediğin gibi banada mucize olur allah en kisa sürede nasip eder hepimize egul1989 egul1989 allah razi olsun cnm ya ins

Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah

S selifor canim ben bi zaman birine bi akil vermistim uyguladi sizede uyarsa uygulayin..o arkadasin eside memurluga hazirlaniyordu aileyle ayni evden kurtulmak icin.kocasida cok istiyordu gitmeyi.bende dedimki ne bilcekler sizin gercekten atanacaginizi...atandik diyin gidin.uzaga deil ilceden ile gectiler sadece.yabanci biyere gitmek zorunda kalmadan.halada orda yasiyolar.isini gucunu bilmiyor kv memur saniyor calistigi yerde.yutturabilirseniz bi dusunun..ve is imkanlariniz varsa civar yerlerde :KK62::KK62:q:halay::halay:

Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
Rabbim yeterki ol desin işte mucizenin gelmesine sevindim cnm inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebesini:)

İnsalllah hepimiz hamiş olalım.

İnşallah Allah hepimize nasip etsin. Şimdi bu adetime 4 gün kala kırmızı çizgi neyin nesi . yumurtlama değil mi. Ama aynısını ben 9 gün önce yine gormustum. Sonraki günler ikincisinde yoktu hiçbir şey. İki gundur bu ikinci kırmızı tekrar oluyor ovulasyon testinde. Yumurtlama mi yoksa hamilelik mj

Canım yumurtlamada olabilir hamilelikte adetini bekle anlarız ama ne olur ne olmaz yum olabilir boş geçirme günlerini

Back
X