• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Saol canim eline koluna saglik..sen kocani ikna etmek icinde tesbihler kenzul ars falan oku.ben cok faydasini gordum.
Memurluk olrsa zaten tamam diyor ama olmazsa beklicez biraz daha diyor bakalım okuycam bol bol canım onun ikna olması çıkmamız için falan sağolasın

Boyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icin
Gorundum canım ama her ay gidemiyorum malesef hem yaşadığım yer hem de iş sebebiyle elim kolum bağlanıyor:(

Valla bizim hersey iyiydi mirf 0 di.dr a 1 sene doldu dedim arastrma hastanesine sevk etti..bakalim artik.busefer hormon testleride yaptrtalim dedim esime.sadece spermle olmuyor birsuru hormonda etkili.aklinda bulunsun sizde isteyin insallah daha iyi cikar bu sefer
Tamam kuzum iyi oldu dedigin ona da baktırayim

Back
X