Dedigin gibi herkes ilk etapta boyle dusunuyor kimisi hemen cocuk istiyor ama ne bileyim biz biraz evliligin tadini cikaralim dedik sonucta cocuk demek buyuk sorunluluk demek goze alamadik ama suan 3 yil oldu ve herkes bebek yok mu hala avare misiniz niye yapmiyosunuz yoksa olmuyo mu gibi sacma sapan sorulardan biktim ve cevremdr benden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu butun kuzenlerimin 2.nereeyse 3.cocuklari olacak haliyle deli gibi ister oldum

himm dogrudur canim o zaman bisey diyemem ama
Ben once telefonla aradim aile hekimini gelmeme gerek var mi folik asit alinmasi gerekiyormus vs.dedim tabi buraya gelin oncelikle size kan sayimi olcumu yapariz gerekli degerlerinize bakariz sonra folik asite baslatiriz dedi ilgili bi bayandi herhangi bi sorun görünmüyor dedi olsa ne bileyim demir eksikligi anemi vs.olsa soylerdi cnku benm kanim cok azdir kan bağışı bilr yapamiyorum 2 kere gitmeme ragmen sizin kaniniz size yeter kan veremezsiniz dendi ama degerlerim normal cikti cok sukur. Ama kadin dogum tabi daha baska hem vajinal muayene ediyor hemde herhangi bi anomali var mi yok mu ona bakiyor aslinda bi 6 ay olsun giderim daha yeni bıraktım korunmayi tam olaram 28 Temmuz ayinda ilk denemelerimize baslamistik biraz zaman gecsin gitmeyi dusunuyorum