• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar benim adetim gecikti birkaç gün. 2 sabahtır test yapıyorum. çooook silik bi çizgi çıkıyor. testin üstünde 5-20 dakika arası bekleyin yazıyor. 10 dakika sonra çizgi çok az koyulaşıyor. test markaları ayrı 2 gündür yaptığımın. sizce birşey olabilir mi? cumartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım.
foto varsa atarmısın? çok az da olsa çıkıyorsa vardıır gebelik ama daha çok yenidir hakkında hayırlısı olsun inşallah

kızlar benim adetim gecikti birkaç gün. 2 sabahtır test yapıyorum. çooook silik bi çizgi çıkıyor. testin üstünde 5-20 dakika arası bekleyin yazıyor. 10 dakika sonra çizgi çok az koyulaşıyor. test markaları ayrı 2 gündür yaptığımın. sizce birşey olabilir mi? cumartesiye kadar bekleyeceğim eğer adet olmazsam gidip kan testi yaptıracağım.
silik çizgiyi gördüysen vardır canım kan testiyle taçlandırırsın artık :))

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?
Merhaba hoşgeldiniz konu hakkında pek bilgim yok bilen arkadaşlar yazar.

Kizlar merhaba, benimde ilk defa bu ay reglim gecikti 3 gun kadar testte ikinci cizgi cok hafif silik cikmisti hemen gidip kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.100< dun kendi doktorum psikolojik regli geciktirdigimi sonucu ogrenince 2 gun icinde regl olabilecegimi soyledi bu sabah regl oldum maalesef kasim ayina kismetse.. Allah isteyen herkese saglikli bebisler nasip eder insallah..

Nekadar ucuzmuş canım ya. Ben almanyadayım bir kutudu 7 tane ovu test 15 euro gebelik testi desen 1 tanesi 5 eurodan başlıyo.
En iyisi seneye Türkiyeye gitmeden önce kardeşlerime diyim de bana sipariş versinler. :KK70:
İnşallah o günlere kalmadan hamile kalırım tabi.
Canım ebay dan alabilirsin ki sende satılır orada da heralde. Burada da eczanede pahalı..
Ben 50 l paket 10 gebelik hediye 50 tl ye almıştım. Türkiye de aldır birine kargoyla yollasınlar sana bulamazsan ebayda.

Haklısın canım 9 unuda değerlendirmeyi planlıyordum ama malesef gece kötü haber gelince apar topar gitmek zorunda kaldık. Olsun napalım vardır bundada bi hayr inşallah diyorum. Çok sağol canım benim inşallah. Sizlerle birlikte bekliycem artık bende napalım :KK17:
Canım çok geçmiş olsun...
İyi mi şimdi yengen?

DSC_0016[1].webp foto çok net göstermiyor ama ikinci silik çizgi

kızlar günaydın hepinize :))) size bişey sormak istiyorum.dün de yazmıştım 9 ekim bat dı ama adet olmadım dün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı.kendi doktorumun kongresi olduğundan muayeneye gidemedim farklı bir doktora gittim o da adet söktürücü tarlusal verdi.sonra kendi doktoruma durumu watsaptan yazdım o da kullanabilirsin dedi.kullanıyorum ama çokta tedirginim.aranızda kullanan oldu mu bu ilacı ?
Canım batın geçeli çok olmamaış neden hemen söktürücü aldın ki???
Bak ben adetim geçtiken 4 gün sonra kan verdim çıkmadı 8 gün sonra çıktı.
Burada başka bir arkadaşımız kaç gün geçince öğrendi hemde söktürücü de kullandı.
Bekle biraz sabırlı ol...
Noral 5 güne kadar atması zaten senin daha 3. günün...

Foto atsana canım. Bi de pedictor yap varsa onda hemen çıkıyor.
Normal gebelik testlerinde varsa genelde 1-2 dk içinde çizgi beliriyor.

Back
X