• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sende mi yedin :duduk:benim bat 20 kasim.esimin digum gunude 20 kasim.bu ay hic olmadigi kadar istyorum ama bi oladarda umutsuzum yaaa :KK51:

evet canım prolaktinim yükselmiş tahmin ediyordum zaten ilaç kullandım çok şükür düştü ki adet oldum şimdi yeni bir ay yeni çalışmalar bizi bekler...

Valla kizin biri cok olumsuz elestrilerle birine hakaret ediyordu dedim ki nacizane tavsiyem bence destek al.bukadar olumsuz dusunmek iyi deil mutsuzluk korkun var falan.gercekten samimiyetimle yazmistim ama engellenmisim ki tek mesejdi ona..oyle uzayan cevaplasma olmadi bile :işsiz:
bdv de mesajlarını gördüm ama bu yüzden ban yememistir heral dedim.ne kolaymis ban yemek :-) neyse mesaj yerine ulaşmıştır :)

ayyy hadi inşallah bizde yapalım canım yaa sen özel bir şey yapcakmısın bu ay?
ben perşembe doktora gidicem klomenle 2. ayım olacak.
Ben ovulasyon testi siparis ettim bu ay ovu takibi yapicam. 2 aydır arısütü kullanıyorum ona devam edicem. Bir de gün içinde kuru incir yicem.

Klomenle ikinci ve daha sonraki aylarda hamile kalma oranı ilk aya gore daha yuksekmis. insallah bu ay şansın daha fazla.

Sorma cnm ya valla mucize gbi cok cabuk geldi onu cok m.ediyorum iyi ki geldi hersey degisti gbi sukurler olsun ya okadar mutluyim ki .. Bi hafta oncesnde ruyama grmsti bebegim ama hamile oldgumu bilmiodum ogl olmus bnm bakiyorum ona hic ilk ogluma benzemiyor diorum kucagima aliyorum falan ustune hamile oldgumu ogrenince cok tuhaf oldum
Allah in bi bildigi vardir canim.biz bazen sabirsiz davranip isyan ediyoruz ya .bazi seyler daha guzel seylerin olmasi icin vesile.sadece sabir iste..

Kızlar az önce gebelik testi yaptım hamileyim insallah sizlere tavsiyem hic stres yapmadım bu 3.ayımdı cok rahattım ve her iliskiden sonra bacaklarımı baza başlıgına dayayıp yarım saat bekledim sonrada soluma dönüp yattım insallah sizlerede yardımcı olur

Kızlar az önce gebelik testi yaptım hamileyim insallah sizlere tavsiyem hic stres yapmadım bu 3.ayımdı cok rahattım ve her iliskiden sonra bacaklarımı baza başlıgına dayayıp yarım saat bekledim sonrada soluma dönüp yattım insallah sizlerede yardımcı olur

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:nazar:

kızlar bata 10 gün var daha ama ilk defa suratımda bir sürü sivilce çıktı alnımda özellikle küçük küçük. acaba yine mi öyle olmasını istediğim için kuruyorum. ama burda çok okumuştum sanki sivilceyi

herkese günaydın hanımlar akşam iş çıkışı hastaneye gittim kan tahlili için yapmadılar acil durum olması gerekiyormuş bende idrar testi aldım sabah yaptım ama negatif çıktı bat dündü kasık ağrılarım ve bel ağrılarım çok oluyor sanki adet olacak mışım gibi ama gelen giden yok.negatif de çıkınca üzüldüm.gecikmem hiç olmazdı ama 2 ay önce oldu ilk kez ondada kimyasal geçirmişim zaten.birde dün eşimle tartışmıştık biraz bahsetmiştim bir garip oblomov bir garip oblomov canım akşam da tartışma sürdü ağlamaktan içim çıktı resmen sabah ta negatifi görünce iyice çöktüm gözler şiş bir halde işe geldim.bende durumlar böyle hanımlar.

Sol da kiz sagda erkek derler.sirf onu merake ettigimden sordum ilkide kizdir muhtemelen.cok gecmis olsun canim pihtilasma sikintisi falam mi var.gerci 2. si 4 ayina kadar durmus ama belli de olmuyor

Canım cinsiyeti belirleyen erkekten gelen spermlerdir. Kadınların yumurtası, hangi tüpten geldiği farketmeksizin, sadece X kormozomundan oluşur. Erkeklerin spermleri, her birinde ayrı ayrı ayrı olmak üzere, X ve Y kromozomlarından oluşur. Eğer X koromzomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse kız (XX), Y kormozomu taşıyan sperm yumurtayı döllerse erkek bebek (XY) olur. Hep kız doğruyo diye hor görülen kadınlar var, çoğu yerde. Aslında bu iş erkeklerin sperminde bitiyor :KK66:

Ama tabi batıl inanç varsa soldan yumurtlayınca kız oluyor falan gibi, onu bilemeyeceğim :KK66:

Bu arada senin de hakkında hayırlısı olsun :) İnaşşallah Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder. ;)

herkese günaydın hanımlar akşam iş çıkışı hastaneye gittim kan tahlili için yapmadılar acil durum olması gerekiyormuş bende idrar testi aldım sabah yaptım ama negatif çıktı bat dündü kasık ağrılarım ve bel ağrılarım çok oluyor sanki adet olacak mışım gibi ama gelen giden yok.negatif de çıkınca üzüldüm.gecikmem hiç olmazdı ama 2 ay önce oldu ilk kez ondada kimyasal geçirmişim zaten.birde dün eşimle tartışmıştık biraz bahsetmiştim bir garip oblomov bir garip oblomov canım akşam da tartışma sürdü ağlamaktan içim çıktı resmen sabah ta negatifi görünce iyice çöktüm gözler şiş bir halde işe geldim.bende durumlar böyle hanımlar.
canımm kan testine baktırmadan ve kırmızıları görmeden karamsar olma.. bak ben 2 gün önce adete 3 gün kala kan testinde çıktı ama dün idrar testi yaptım negatifti idrar testinde sonuç geç çıkıyor bence

canımm kan testine baktırmadan ve kırmızıları görmeden karamsar olma.. bak ben 2 gün önce adete 3 gün kala kan testinde çıktı ama dün idrar testi yaptım negatifti idrar testinde sonuç geç çıkıyor bence
bunu duyduğuma sevindim canım benimde gecikmem olmazdı bu ay oldu birde bir kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrım var kan testinde değerin ne çıkmıştı canım

bazen idrara geç geçiyor benim kimyasal geçirdiğimde de geç geçti idrarıma hele daha çok küçükse geç döllenme falan olduysa idrar testine hiç bakma derim bir kaç gün içinde yine gelmezse kan ver kesinleşsin eğer negatifse... eşinle tartışma meselesine gelecek olursak ikinizde gergin olduğunuzda trip falan atmadan geç odana bir şeylerle ilgilen hiç karşılık verme ters etki yap eşin şaşırsın yanına gelsin sakince konuşun derdinizi halledin tartışma olunca ses yükselince malesef sorunlar çözülmüyor...

Back
X