- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
hadi bakalım inşallahÇatlatma iğnesinden 24-36 saat sonrasına denk gelicek şekilde gün verdi dr.um cnm onikisinde teste gel adet olsanda gel dedi biraz ümitlendim açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım inşallahÇatlatma iğnesinden 24-36 saat sonrasına denk gelicek şekilde gün verdi dr.um cnm onikisinde teste gel adet olsanda gel dedi biraz ümitlendim açıkçası
aynen öyle canım bana da gelse o cesarette paylasam ama bazen söylüyorum lafımı baya ilerleme var bende öyleydim aman aram bozulmasın diye alttan aldım haklı da olsam özür diledim eltimde havalandı tabi iyice ama işme karıştırmamaya çalışıyorum artık inşallah daha da iyi olacağım bu konuda sallayalım gitsin![]()
Degilim canim da neden bilmiyorum ama bazen oyle hissediyorum. Benim bir sagimda bir solumda oluyor degisiyor yani. Ama genelde sag kasigima agri giriyorHamilemisn canim.hamileyken bile iki tarafli olabiliyor ama siddeti ve suresi ayni olmaz genelde.mesela sag hep agrir hamilikgin 5. 6 . haftalarinda arada solada girebilir yada tam tersi..bunun nedeni yumurtaliklarimizdir ilk aylarda adet donemi agri hissedilebilir
Sen yinede yumurtlama donemindesindir canim.ortalama 14 gun kala yunurtluyzya yumurtlama agrilaridir ya yeni yumurtadigindan yada yumurtlayacagindan sen yine iyi degerlendir bu 3 gunuBat a daha coook var canim ya. Ama agrilar geziyor degisik yani bazen sagda bazen solda. Bugun de hafif atesim var sanki olcuyorum ates de dengesiz bazen 37 bazen 36 bazen 35 oluyorbat 16 kasim daha 2 hafta var yumurtlama zamani zaten gecti bilmiyorum artik. Vücut da sasirdi
![]()
Benimde oyle 10 kere adet mi baz alirsak 8 i sagimda oluyor.solum ara eleman gibi arada hissettryor oda sag kadar siddetli deil.sanirim sol yumurtaligimda tembellik var.Degilim canim da neden bilmiyorum ama bazen oyle hissediyorum. Benim bir sagimda bir solumda oluyor degisiyor yani. Ama genelde sag kasigima agri giriyor
Bilemiyorum nasip bakalımSen yinede yumurtlama donemindesindir canim.ortalama 14 gun kala yunurtluyzya yumurtlama agrilaridir ya yeni yumurtadigindan yada yumurtlayacagindan sen yine iyi degerlendir bu 3 gunuhangi tarafin daha cok agriyorsada otatafa don iliski sonrasi..spermler hemen o tupe dogru ilerlesin ve karsilassinlar insallah
![]()
Ayy canım insallah evet ovulasyon testiyle denicem bu ay ve dedigin gibi yum dönemi 3 4 gün üstüste denicem. yeni ay yeni umutlar.. bat a 1 hafta kala zaman gecmek bilmiyor
inşallah gönlüne göre verir Rabbim canımBat a daha coook var canim ya. Ama agrilar geziyor degisik yani bazen sagda bazen solda. Bugun de hafif atesim var sanki olcuyorum ates de dengesiz bazen 37 bazen 36 bazen 35 oluyorbat 16 kasim daha 2 hafta var yumurtlama zamani zaten gecti bilmiyorum artik. Vücut da sasirdi
![]()
hahahha darısı başıma o zmaan aynı huydan istiyorum :)Ben alttan alamıyorum, imkansız yani senin gibi iyi davranamam. Sert ve kabayımdır ben :)) bir yere kadar saygım var, ondan sonra susturamaz kimse.
hahahha darısı başıma o zmaan aynı huydan istiyorum :)
Amin canim benim hepimizin. Saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim hepimize ve isteyen herkese.inşallah gönlüne göre verir Rabbim canım
Cok gecmis olsun canimKizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Allah in bi bildigi vardir canim.biz bazen sabirsiz davranip isyan ediyoruz ya .bazi seyler daha guzel seylerin olmasi icin vesile.sadece sabir iste..[/QUOTE
Aynen oyle canim herseyin hayirlisi
Cok gecmis olsun canimm yaKizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Canim doktorum izin vermemis benim dis cekimine.zaten dogrusu bu beklesin ne yapayimmm