• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kuzum benim çok aşırı bir akıntım oldu adet beklerken olan akıntıya göre. göğüslerim biraz fazla şişmişti. birde meme ucunda koyulaşma oluyor canım. birde yumurtlamadan 1 hafta sonra sol kasığımda bir batma sancı olmuştu. bunlardan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim zaten.
Sagol tatlimm benim

2 gün daha bekle sonra kanda çıkar belki canım. benim 4 gün varken 5,73 çıkmıştı 5 sınır zaten :) 2 günde bir kontrol ediyoruz artıyor çok şükür. dayanamazsan sende öyle yap :)
Uzak biraz canım ben çift çizgiyi görürsem kan testi yaptırmayı düşünüyorum :) dayanamıyorum ama beklicem :)

Mrb kizlar bende bu ay erken adet olmustum duzensiz adetim 35gunden assagisi olmuyodu bi anda 27. Gun adet oldum hergun meryem suresi okudum bide fatma ana otunu uzerimde tasidim. Ne dersiniz doktora gitmedim ama ovulasyon testinimi kullansam, adet olup olmadigini bilmedigim icin..

Ayaklarim hic isinmiyor ya eller de buz gibi ama avuc icleri sıcak. :110::110:Yani anlamiyorum. Yorum yapacak var mi kizlar ??
Brnim ilk hamileliğimde aynı öyleydi çorap üstüne patik giyiyodum yine buz gibiydi sanki hem terliyodu hem üsüyodu

Daha 2 hafta var. Yumurtlama donemi desem ben boyle olmuyorum yumurtlama döneminde. Zaten yumurtlama donemi bitti. Sıcak oluyorum o donemde. 6 gundur bel agrim var. Bir de yorgunum yatasim geliyor hep.
Himmm belirtiler icin cok erknms daha ... Erken yumurtlama ihtimalin olmus olabilir yada sogukalmissndr aklma baska bse glmio bunlar disinda

bende hep miratech kullanıyorum ama hiç yanlış sonuç vermedi yoksa yok varsa var gösterdi geçen ay pozitifti ama kimyasal oldu... bence genelleme yapmamak lazım şans işi belki bozuk çıkıyor
Bilemiyorum.
Defalarca yapmistim bu testi 4-5 kez hepsi pozitifti.Tum hatali testler bana denk geldiyse cok sanssizim o zaman. Resmide ekliyorum. 2 ay boyunca bu testle husran yasayinca. Girdigim eczanelerde bu testin adini duyunca kosarak uzaklasiyorum. Benim soyleme amacim, basima geldi ve uzuldugum icin baskalarida heveslenip uzulmesin diyeydi. Hayirlisi Allah'tan.:KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-08-22-44-33.webp
    Screenshot_2016-10-08-22-44-33.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 55
Back
X