- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Insallah hayirlisi olur. Rabbim gonlune gore versin.Sonucu soylemedi yarin tekrar gel akinti testiyle birlikte soyliycem dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hayirlisi olur. Rabbim gonlune gore versin.Sonucu soylemedi yarin tekrar gel akinti testiyle birlikte soyliycem dedi
Benim bidem evet yanıyo arada ama çok sık değil ilk hamileliğimde çok fazla midem yanıyodu tabi ama inan suan azımm hiç boş durmuyo ve hiç bulantım yokKuzum sen de mide yanmasi oldu mu.benim midem hem yaniyo hemde hep agzimda sanki bulantı yok ama bi garip midem bat a 7 gun var catladim meraktan ya
Aynen ole canim saglikli gelsinde zamani bellidir onunEvet bekleyecegim yapacak birsey yok göreceğiz ya kirmizlar gelecek ya da bebis. Olmazsa bir dahaki sefere artik![]()
Onu bilmiyorum ama bende su gibi geliyodu bide kaşıntım oluyoduBi de kremsi degisij bi akinti geliyor sut kesigi gibi beyaz canm
haklisin cok zor canim bol bol dinlen. Kan yapici besinler tuket kansizlik cekme en azindan.saol canim da bu kanamalar beni mahfediyor iste
Evet canım resmi açmama gerek bile yok küçük boyuttayken bile rahatlıkla gözüküyo bence hamilesinselammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?
Amin. Insan bir defa dusuk yasayinca korkuyor. Senin yasadigin sey cok daha zor. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsinAynen ole canim saglikli gelsinde zamani bellidir onun
Var cnm hayrli olsun:)selammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?
Hamilesin canim ikinci cizgi gayet net gorunuyor bence.. Tebriklerselammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?
cok sağlunn kızlar, şimdi kan vermeye gidicem hemen, inşallah vardır gebelikk dua edin benim içinHamilesin canim ikinci cizgi gayet net gorunuyor bence.. Tebrikler
Akintim pek yok lavaboya ciktigimda geliyor belki zamanla artar gebelik varsa bilemiyorum ki canim.Akıntın su gibi mi yada yoğun mu ben devamli iç camaşiri degistiriyodum canım
Canım sonucunu buraya yazar mısın öğrenince ?cok sağlunn kızlar, şimdi kan vermeye gidicem hemen, inşallah vardır gebelikk dua edin benim için![]()
Kesin var canimmmcok sağlunn kızlar, şimdi kan vermeye gidicem hemen, inşallah vardır gebelikk dua edin benim için![]()
Kendini strese sokma canım stredli olunca olacagı varsada olmuyo aklından cıkar ki bilinç altın rahatlasınAkintim pek yok lavaboya ciktigimda geliyor belki zamanla artar gebelik varsa bilemiyorum ki canim.![]()
tabi kiii canım inşallahh vardır. çok heyecanlandım anlatamamCanım sonucunu buraya yazar mısın öğrenince ?
Bence var canım eminim ben hafi git hayırlı haber getir bize inşallah :)tabi kiii canım inşallahh vardır. çok heyecanlandım anlatamam
Oyle tabi stres etkiliyor kesinlikle. Ugras bulmam lazim kendimeKendini strese sokma canım stredli olunca olacagı varsada olmuyo aklından cıkar ki bilinç altın rahatlasın