• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kist yokmus canim neden geciktigi de belli degil sonuclarin temiz bi kac gun sonra olmazsan acile git dedi belki baska bi hastaliktan dolayi olmuyosundur rahimlik bi durum yok dedi
Anliyorum canim en aindan kist yok hormonlarina baktirmis miydin belki onunla ilgili olabilir tiroidlerle ilgili olabilir

çok sevindim canım ben iyi haber alamadım malesef bugünde ama senin için gerçekten çok mutlu oldum.adette olmadım daha bende hala umut besliyorum içimde bakalım
Çok sağol canım inşallah allahım en kısa zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip eder

aynen öyle neden olmadım varda çıkmıyor mu geç döllenmemi diye düşünüp duruyorum canım o kadar çok belirtim var ki hala.olsam da kurtulsam bu düşüncelerden ya da varsa da çıksa offf offff
Başlarda 2 ay olmadım 10 günde bir kan veriyodum kevgire dönmüştüm :bicak:

aa çok duydum onun ismini.kuzenimin eşi de ona gidiyordu.ben uğur Yılmaz'a gitmistim.karadeniz hastanesinde.
Karadeniz hastanesine gittim ben orda bi doktora adını hatırlamıyorum simdi o bana kısırsın demişti birdaha asla karadeniz hastanesine gitmeyi düşünmüyorum canım tavsiyede etmem ama süleyman güven çok süper bir doktor kesinlikle ona git her şehirden gelen hastaları var

yaaaa ağzın bal yesin emi inşallah kuzum yaaa :) Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin tez zamanda inşallaaahhhhh
Canım merhaba ayın 22sinde çatlama iğnesi vuruldum adet günümü bekliyorum test yapmak için inşallah aynı zamanda güzel haberler alırız bu topik hamişlerle dolu olurda gebelik sürecimizi paylaşırız

Back
X