- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef dün göründü bende kırmızılar. her ay aynı hayal kırıklığı. benim bat 01.12. başladık bakalım şimdiden yumurta takibine . her ay yeni umut
evet canım bekleyelim bakalım hayırlısıyla. kaç ay oldu senin denemeler başlayalı
Ovulasyon yaptım oda silik çizgiydi canım olmadı galibamerhaba canım sen benden önce olmuşsun hiç test yapmadın mı bugüne kadar ?
Dayan canım ben yaptım erken gebelik testlerinden. Yok henüz ama ümitliyim niyeyse daha var günümüze. Gaza geldim erken öğrenen çok oldu. İlk gebeliğim 4 gün geçince çıkmıştı. Acele ettim. Pazartesi sabah yapıcam tekrar regl olmazsak tabi. Umutsuzluk yokBen az daha dayanayım ozaman ya![]()
Allah ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinbende 26 sında oldum canım bekliyorum yine dört gözle
Pozitif olcaz ki sağlıklı yumişler olsun. Stres çok etkili oluyor özellikle kadınlarda. Adet gününe yakın stressiz olmak mümkün değil ama çalışmalar sırasında acaba tuttu mu tutcak mı diye düşünmemek lazımCanlarım arkadaslarım anne olmak icin can atan yol arkadaşlarım sevindirici haberi alıp topik yogunlugundan atladıgım ve tebrik edemedigim herkesi sımsıkı kucaklıyorum tebrik ediyorum bugun bu kadar pozitif olmamı saglayan ve umutlandıran bu topiğin biricik hanımlarından @Masalll92 @FM_istcgdmkrks ve diğer arkadaşlarım teşekkürü borç biliyorum allah sizden razı olsun nur topu gibi evlatlarınız olsun dualarımdasınız
Benim geçen ay bir gün gecikmeli gelmişti kırmızılar çok ümitlenmiştim ama geldi yine.bizimle olsunlarda zor gelse de bekleriz bi şekilde inşallah yaaDayan canım ben yaptım erken gebelik testlerinden. Yok henüz ama ümitliyim niyeyse daha var günümüze. Gaza geldim erken öğrenen çok oldu. İlk gebeliğim 4 gün geçince çıkmıştı. Acele ettim. Pazartesi sabah yapıcam tekrar regl olmazsak tabi. Umutsuzluk yok
Bu bilginin kaynağı nedir?linki var mı?Bilimsel açıklaması ise; iyonik faktör denilen bir olaya dayanmaktadır.vücudun elektrik yükünü + veya - yönünde etkilemekte ve X veya Y kromozomu taşıyan spermler de farklı elektrikler yüklü olduğu için örneğin X kromozomu taşıyan spermler itilirken Y kromozomu taşıyanlar yumurtaya çekilmektedir.Genel olarak bu yöntemin teorisi Babychoice’un teorisini destekler niteliktedir. BabyChoice’un mantığı da yumurtanın bu seçimi zaten bazı özel günlerde doğal olarak elektriklenerek yaptığı şeklindedir.
Kizlar bu teorileri arastrabilirsiniz sizde..cinsiyeti sadece erkek belirlemiyor.yumurtaninda bi cekim gucu var ve o cekim gucu kadinin besininden yumurtlama yerinden hormonlarindan etkileniyor
yer ,tuzlu beslenirse ,diz dirsek pozisyonunda cinsel ilişkiye girerse erkek; balık ve bol sebze yer veya misyoner pozisyonunda ilişkiye girerse kız sahibi olacağı gibi tıbbi dayanağı olmayan bir çok söylenti vardır.Bu bilginin kaynağı nedir?linki var mı?
Bunu hocam gonderdi rus bilim adamlarinin tezi bu..rus dunyasindan arastrabilirsin dedi canim.ama ben takilmiyrm pek fazla cinsiyet olayina bi olsundaBu bilginin kaynağı nedir?linki var mı?
Ah şu ümitlerimiz. Ben baktıkça hayalet çizgiler görüyorum gelip geçip bakıyorum. İki üç güne koyulduğunu görürüz inşallah canımBenim geçen ay bir gün gecikmeli gelmişti kırmızılar çok ümitlenmiştim ama geldi yine.bizimle olsunlarda zor gelse de bekleriz bi şekilde inşallah yaa
O hocada bunun ruscasi var iste devamida var bu tezlerin banada yazdi bende onun yazdigini yazdm beslenme hormonlar ve yumurtalik lar diye sende devami var miBu bilginin kaynağı nedir?linki var mı?
EğerBabies16 nin dediği buysa günlerle ilgili cinsiyet belirleme bu,tuplerle ilgili değil.tuplerin birinden kız,digerinden erkek olur diye bise yok.
Ben biyoloji ogretmeniyim canım ondan sordum biraz biliyorum bu konuları.Bunu hocam gonderdi rus bilim adamlarinin tezi bu..rus dunyasindan arastrabilirsin dedi canim.ama ben takilmiyrm pek fazla cinsiyet olayina bi olsunda
İnşallah canım yaa Rabbim hepimize nasip etsn inşallah.agrılar ümitlendiriyor beni şu an.göğüslerimde şiştiAh şu ümitlerimiz. Ben baktıkça hayalet çizgiler görüyorum gelip geçip bakıyorum. İki üç güne koyulduğunu görürüz inşallah canım
Ozaman merak ediyorsan rus bilim adamlarinin tezlerini arastr canim devami varmis dedigim gibi ki biz asilama uygulamasi yaparkende doktorlar saga sola dikkat edio cinsiyet tahminindede buluyordu ve 5 yil hastanelerdeydim sadece hatirladim 2 tane tutmayan oldu tahminlerinde.oyuzden bana cok batil gelmiyor aciksasi sag sol meselesi ve hatta marifetnamede de geciyor bu sag sol meselesiBen biyoloji ogretmeniyim canım ondan sordum biraz biliyorum bu konuları.
Zaten kesin deilki bu genelleme..kimse sagdan asla kiz olmaz yada soldan asla erkek olmaz diyemez..cogunluk adina konusulan bisey ve tek yumurta ikiziyle sag sol yumurtalik olayini bagdastramadim ¿Benim tek yumurta ikiz oğullarım vardı.inan cinsiyet önemli değil sağlık önemli,ama işte tek tüpü kapalı olan kişiler burda yazılanları okuyup uzulmesinler oğlum olamayacak ya da kızım olamayacak diye.cinsiyet belirlemede tüplerin etkisi yok.