• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah bn ilk defa catlatma ignesi oldum igneden 36 saat sonra iliski dedi doktor sanada dedilermi 36 saat bekle diye
yok kuzum ya bana saat demedi iğne olduğun günden itibaren 5-6 gün hergün ilişki dedi bana.bende sabah 07:30 da iğne olmuştum.iğne olduğum akşam ertesi akşam ve 1 gün sonra ilişki oldu

Sonunda yapabildim :D Kizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata

Eklentiler

• 20161104_111656.webp
    20161104_111656.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 64
ay ben oğlanı beğenmedi sandım... tatlım korunmayacn herkesin yumurtlama gününden sonra dikkat etmesi gerekir heleki ağrı vs oluyorsa yiyecek ekmeği yoksa ne kadar dikkat etsek boş ama sonuçta sorumluluk bize ait sen yat dinlen kayınvalideni çokda takma kafana... sonuçta eşin istiyor sen istiyorsun ona b.k yemek düşer:KK48:
Sağ ol canım. Allah razi olsun öyle ona birşey düşmez de sürekli konuş konuş insanın canı ister istemez sıkılıyor daha hafta sonu memleket ten döndü sırf beni deli etmek için enerji toplamış sanki. Dün gece boşluğu ma geldi yoksa çok dikkat etmeye çalışıyorum da tabi nefes alacak canı Yaradan bilir Yaradan korur tedbir sonra tevekkül inşallah cümlemiz e

Sonunda yapabildim :KK70: Kizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata
4 gün kala için koyuluk güzel sanki ümitlendirmek istemem ama bişiler olabilir tabi en garantisi regl geçtikten sonra idrarda gebelik testi yapman

Sonunda yapabildim :KK70: Kizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata
canım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatifti :(

Eklentiler

• 1460031-3ddaab322c00a07430e88dfb2a683ac6.webp
    1460031-3ddaab322c00a07430e88dfb2a683ac6.webp
    464 bayt · Görüntüleme: 50
canım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatifti :KK43:

Oo baya koyuymus sonra yapmaya devam ettin mi canim her gun.hayirlisi bakalim benim bu ay pek umudum yok zaten yumurtlama gunumde sehir disina ciktim:))

Back
X