- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
27 günde bir mi adet oluyorsun ?9 kasım tabi düzenli olursa canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 günde bir mi adet oluyorsun ?9 kasım tabi düzenli olursa canım
Banada ayni jelden verdi iliskiden 1 saat once jeli kullan dediCanım ben de çatlatma iğnemi oldum opu da oldum bana başka jel verdiler crinone onu kullanıyorum ctesi ya da ptesi transfer yapılıcak dua et olur mu kuzum
yok kuzum ya bana saat demedi iğne olduğun günden itibaren 5-6 gün hergün ilişki dedi bana.bende sabah 07:30 da iğne olmuştum.iğne olduğum akşam ertesi akşam ve 1 gün sonra ilişki olduInsallah bn ilk defa catlatma ignesi oldum igneden 36 saat sonra iliski dedi doktor sanada dedilermi 36 saat bekle diye
Cevapla da dosya yukle yaziyo ordan eger yuklenmyosa googledn giris yap yukleFotoğraf nasi ekleniyor bi turlu beceremedim
Sağ ol canım. Allah razi olsun öyle ona birşey düşmez de sürekli konuş konuş insanın canı ister istemez sıkılıyor daha hafta sonu memleket ten döndü sırf beni deli etmek için enerji toplamış sanki. Dün gece boşluğu ma geldi yoksa çok dikkat etmeye çalışıyorum da tabi nefes alacak canı Yaradan bilir Yaradan korur tedbir sonra tevekkül inşallah cümlemiz eay ben oğlanı beğenmedi sandım... tatlım korunmayacn herkesin yumurtlama gününden sonra dikkat etmesi gerekir heleki ağrı vs oluyorsa yiyecek ekmeği yoksa ne kadar dikkat etsek boş ama sonuçta sorumluluk bize ait sen yat dinlen kayınvalideni çokda takma kafana... sonuçta eşin istiyor sen istiyorsun ona b.k yemek düşer![]()
Çok düzensiz benim adet canım ya o yüzden yumurta takibi falan yaptık zaten yılbaşından beri nerdeyse her olasılıklı adet oldum 28-30-32-35-40-4227 günde bir mi adet oluyorsun ?
Yani adet değil bebek olur inşallah cümlede anlam hatası yapmışım27 günde bir mi adet oluyorsun ?
İnşallah tutunur bebişler
4 gün kala için koyuluk güzel sanki ümitlendirmek istemem ama bişiler olabilir tabi en garantisi regl geçtikten sonra idrarda gebelik testi yapmanSonunda yapabildimKizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata
Her zaman dualarımdasınız canım. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsincanım dua et bizler için hamilesin cuma vaktine az kaldı![]()
Bana bir gun arayla iliski dedi gun asiri yaniyok kuzum ya bana saat demedi iğne olduğun günden itibaren 5-6 gün hergün ilişki dedi bana.bende sabah 07:30 da iğne olmuştum.iğne olduğum akşam ertesi akşam ve 1 gün sonra ilişki oldu
Allah razı olsun canım duaların kabul olur inşallahHer zaman dualarımdasınız canım. Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin![]()
hiç belirtin varmı peki canım ? bende hiç belirti yok ayrıca adet ağrılarım da dünden beri başladı hiç umudum yok yaniBana bir gun arayla iliski dedi gun asiri yani
canım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatiftiSonunda yapabildimKizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata
4 gün kala için koyuluk güzel sanki ümitlendirmek istemem ama bişiler olabilir tabi en garantisi regl geçtikten sonra idrarda gebelik testi yapman
canım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatifti![]()
İnşallah canım. Test günü 14 kasım dediler ama hangi gün yapsam diye şimdiden düşünüyorumİnşallah tutunur bebişlergüzel haberlerini bekliyoruz
Sağlıkla tutunsun inşallah canim
12 kasimda müjdeli haberi ver bize insallah rabbim kucagini cifter cifter doldursun