• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor benim kafa hala allak bullak çünkü hala adet olamadım ara ara gelip giden kasık ve bel ağrılarım var ilk defa başıma böyle birşey geldiğinden nasıl sonuçlanacağını da merak ediyorum

Kızlaaaarrr günaydın :)

Bugün Bat günü, sabah test yaptım negatif. Akşam kahve akıntılar da gelemye başladı zaten, hevesim kursağımda kaldı resmen :KK70:
Yeni BAT henüz veremiyorum. Daha tam anlamıyla regl olmadım.

Öpüyorum hepiniziiiiii :KK36:

S selifor
insaAllah kısa zamanda hayırlısiyla bebisimiz gelir canim demek ki daha zamani degil bizim icin bende bu ay erken oldum belirti gecikme hicbiri olmadi o stresi yasamadim şükür test almama bile gerek kalmadı sağlıkla gelsinler insaAllah üzülmuyoruz ki senin yorumlarina dusncelerine bayılıyorum pozitif ve inancli:KK68:

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor benim kafa hala allak bullak çünkü hala adet olamadım ara ara gelip giden kasık ve bel ağrılarım var ilk defa başıma böyle birşey geldiğinden nasıl sonuçlanacağını da merak ediyorum
canım mevsimsel mi acaba benimde haziranda çok gecikmişti 1 ay hiç olmadım kafaya takıncada gelmesini geciktiriyor olabilirsin? şuan kaç gün geçti? için rahat edecekse bir kaç gün sonra idrar testini yenile...

canım mevsimsel mi acaba benimde haziranda çok gecikmişti 1 ay hiç olmadım kafaya takıncada gelmesini geciktiriyor olabilirsin? şuan kaç gün geçti? için rahat edecekse bir kaç gün sonra idrar testini yenile...
4 gün canım belirtide yok hiç gelmesi ile ilgili hala devam eden kasık ağrım var gelsin diye düşünüp duruyorum aslında gelse de aklımdakilerden kurtulsam kan testim negatif çıktı dün birşey olsa bile bir kaç güne çıkmaz ki idrarda di mi canım 10 günü bulur olmazsam o zmaana kadar tabi.

4 gün canım belirtide yok hiç gelmesi ile ilgili hala devam eden kasık ağrım var gelsin diye düşünüp duruyorum aslında gelse de aklımdakilerden kurtulsam kan testim negatif çıktı dün birşey olsa bile bir kaç güne çıkmaz ki idrarda di mi canım 10 günü bulur olmazsam o zmaana kadar tabi.
valla geç döllenmeyse kanda bile çıkmaya bilir. şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçince kan testi yaptırmıştın? doktorum 12 gün geçmeden kanda çıkmaz demişti bana...

Merhaba kızlar :)
Çarşamba günü transfer yapıldı.İki bebişim karnımda:anneadayı::KK200::anneadayı:
Test günüm 12 kasım S selifor
Canım güzel haberler olsun insaAllah ya beni bile heyecan sarıyor senin haberlerini okuyunca Allahim nasip etsin insaAllah:KK200:

Sperm ve yumurta kalitenizi arttiracak besinler tuketin canim sorun cikmasada..mesela sperm testlerinde dna hasari akrozomal bozukluklar falan ilk etapta bakilmiyor bunlarda skintilar olabiliyor ve kimyasal gebeliklere sebep olabiliyor...sadece vitamin olduklari icin soyluyorum esin evicap ve zinko cinko kullansin sende folik asit olarak inofoligi dene bence 2 3 ay bi deneyin belki basit hasarlardan olusuyordur..yine soyluyorum sirf vitamin olduklari icin bukadar rahat oneriyorum yine kendiniz bilirsiniz tabi ben esime bunlari yaptim bide bitkisel kurler uyguladim.ondada sadece morfoloji bozuklugu vardi sayi hiz cok iyiydi ama 2. twstte 15 20 gunde hiz falan okadar artmiski morfolojide ayrintili incelendiginde hic bi sikinti cikmadi doktor bile sasirdi bukadar hizli deisime ne yapiyorsan devam et dedi hatta bide ustune kişniş i onerdi onada basliycam.sanada tavsiye ederim
Canım kişniş i nasıl tükeneceğiz

valla geç döllenmeyse kanda bile çıkmaya bilir. şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçince kan testi yaptırmıştın? doktorum 12 gün geçmeden kanda çıkmaz demişti bana...
canım ben ilişki günlerini hatırlamıyorum çünkü belirli günlerde girmedim hiç kafama göre girdik diyebilirim o yüzden de şüphem çok zaten acaba diyorum geç döllenmemiydi.öyle olsa ne zman çıkar ki kanda ya da idrarda

kizlarrrr ben yine geldim...Bugün dr a gittim rahim kalinligi yumurtaliklar iyiymiş.gebelik degerim çarşamba 255 di 473 olmuş bugün.kanamam hala devam ediyor ama Dr um normal gebeliğe dönüyor dedi.çarşamba tekrar çağırdı.ayyy dua edin ne olur.bende hepinize dua ediyorum...
cok sevindim senin adına canım

Back
X