- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah çok heycanlıyım bir an önce pıtırcığımı görmek istiyorumevet canım aslında erken değil bir çok kişinin böyle gözüküyor emin ol senin de gözükür![]()
Aynen bende görmek istiyorum çok bekletmeden gösterirler kendilerini inş bizeYa inşallah çok heycanlıyım bir an önce pıtırcığımı görmek istiyorum![]()
İnşallah canım ya benim minnoş fasulyemmmAynen bende görmek istiyorum çok bekletmeden gösterirler kendilerini inş bize![]()
İnşallah canım ya benim minnoş fasulyemmm![]()
insaAllah kısa zamanda hayırlısiyla bebisimiz gelir canim demek ki daha zamani degil bizim icin bende bu ay erken oldum belirti gecikme hicbiri olmadi o stresi yasamadim şükür test almama bile gerek kalmadı sağlıkla gelsinler insaAllah üzülmuyoruz ki senin yorumlarina dusncelerine bayılıyorum pozitif ve inancli
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasim-alani.954813/page-76#post-48726314 bu bizim grup gel istersen sen de oraya canımİnşallah canım ya benim minnoş fasulyemmm![]()
canım mevsimsel mi acaba benimde haziranda çok gecikmişti 1 ay hiç olmadım kafaya takıncada gelmesini geciktiriyor olabilirsin? şuan kaç gün geçti? için rahat edecekse bir kaç gün sonra idrar testini yenile...merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor benim kafa hala allak bullak çünkü hala adet olamadım ara ara gelip giden kasık ve bel ağrılarım var ilk defa başıma böyle birşey geldiğinden nasıl sonuçlanacağını da merak ediyorum
Teşekkür ederim canımcım o senin tatlılığınÇok tatlısın
Tamamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasim-alani.954813/page-76#post-48726314 bu bizim grup gel istersen sen de oraya canım
4 gün canım belirtide yok hiç gelmesi ile ilgili hala devam eden kasık ağrım var gelsin diye düşünüp duruyorum aslında gelse de aklımdakilerden kurtulsam kan testim negatif çıktı dün birşey olsa bile bir kaç güne çıkmaz ki idrarda di mi canım 10 günü bulur olmazsam o zmaana kadar tabi.canım mevsimsel mi acaba benimde haziranda çok gecikmişti 1 ay hiç olmadım kafaya takıncada gelmesini geciktiriyor olabilirsin? şuan kaç gün geçti? için rahat edecekse bir kaç gün sonra idrar testini yenile...
olsun canım yoğunluk var maşallahı var konununEkledim canım kusura bakma gözümden kacmistir ne kadar takip etsmde bazen unutuyorum![]()
valla geç döllenmeyse kanda bile çıkmaya bilir. şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçince kan testi yaptırmıştın? doktorum 12 gün geçmeden kanda çıkmaz demişti bana...4 gün canım belirtide yok hiç gelmesi ile ilgili hala devam eden kasık ağrım var gelsin diye düşünüp duruyorum aslında gelse de aklımdakilerden kurtulsam kan testim negatif çıktı dün birşey olsa bile bir kaç güne çıkmaz ki idrarda di mi canım 10 günü bulur olmazsam o zmaana kadar tabi.
Canım güzel haberler olsun insaAllah ya beni bile heyecan sarıyor senin haberlerini okuyunca Allahim nasip etsin insaAllah
Canım kişniş i nasıl tükeneceğizSperm ve yumurta kalitenizi arttiracak besinler tuketin canim sorun cikmasada..mesela sperm testlerinde dna hasari akrozomal bozukluklar falan ilk etapta bakilmiyor bunlarda skintilar olabiliyor ve kimyasal gebeliklere sebep olabiliyor...sadece vitamin olduklari icin soyluyorum esin evicap ve zinko cinko kullansin sende folik asit olarak inofoligi dene bence 2 3 ay bi deneyin belki basit hasarlardan olusuyordur..yine soyluyorum sirf vitamin olduklari icin bukadar rahat oneriyorum yine kendiniz bilirsiniz tabi ben esime bunlari yaptim bide bitkisel kurler uyguladim.ondada sadece morfoloji bozuklugu vardi sayi hiz cok iyiydi ama 2. twstte 15 20 gunde hiz falan okadar artmiski morfolojide ayrintili incelendiginde hic bi sikinti cikmadi doktor bile sasirdi bukadar hizli deisime ne yapiyorsan devam et dedi hatta bide ustune kişniş i onerdi onada basliycam.sanada tavsiye ederim
Benide eklemismiydin canim goremedim kasim 10Ekledim canım kusura bakma gözümden kacmistir ne kadar takip etsmde bazen unutuyorum![]()
canım ben ilişki günlerini hatırlamıyorum çünkü belirli günlerde girmedim hiç kafama göre girdik diyebilirim o yüzden de şüphem çok zaten acaba diyorum geç döllenmemiydi.öyle olsa ne zman çıkar ki kanda ya da idrardavalla geç döllenmeyse kanda bile çıkmaya bilir. şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçince kan testi yaptırmıştın? doktorum 12 gün geçmeden kanda çıkmaz demişti bana...
cok sevindim senin adına canımkizlarrrr ben yine geldim...Bugün dr a gittim rahim kalinligi yumurtaliklar iyiymiş.gebelik degerim çarşamba 255 di 473 olmuş bugün.kanamam hala devam ediyor ama Dr um normal gebeliğe dönüyor dedi.çarşamba tekrar çağırdı.ayyy dua edin ne olur.bende hepinize dua ediyorum...
inşallah canım. varsa da sağlıkla tutunsun gelişsin.Kizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. @onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay