• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ben hala adet olmadım. Bat 30 ekimdi 18 ekimde hastaneye gittim beta hcg 1.20 çıktı 1 kasımda tekrar gittim yine 1.20 çıktı ultrasonla bakmadı doktor görünmez dedi. Merak ediyorum hamilemiyim diye geç döllenme mi acaba öyle olsa ne zaman belli olur hamilelik :110::110:
canım her kadının kanında belli oranda hcg hormonu hali hazırda varmış senin de demek ki 1,20 oranında var.. bende mesela hamilelik yokken 0,1 çıkıyordu... 18 ekimden 1 kasıma kadar yükselmediyse aynı kaldıysa hamilelik yok demektir...

canım her kadının kanında belli oranda hcg hormonu hali hazırda varmış senin de demek ki 1,20 oranında var.. bende mesela hamilelik yokken 0,1 çıkıyordu... 18 ekimden 1 kasıma kadar yükselmediyse aynı kaldıysa hamilelik yok demektir...
Adette olmuyorum ama idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 defa 5 günlük gecikmem var şuan normalde hep düzenliydi..

Adette olmuyorum ama idrar testi yaptım silik çizgi çıktı 2 defa 5 günlük gecikmem var şuan normalde hep düzenliydi..
testin fotosu var mı? yani 18inden 1 kasıma 14 gün var desek 2 günde 2 kat artış olması gerekiyor yani 7 sefer kanda bakılıp değerin artması demek bu ve 1,2 değerin şimdiye 150-200lerde olması lazımdı. ben bunu demek istedim aslında... stres yapıyorsan da adet olmazsın sonucu doktora gösterip keşke sorsaydın 18 ekimde de aynı sonuç çıkmıştı ne demek oluyor bu diye...

Son düzenleme:
hiç belirtin varmı peki canım ? bende hiç belirti yok ayrıca adet ağrılarım da dünden beri başladı hiç umudum yok yani
Enim igne dun yapildi ama bendede belirti yok sadece kemiklerim agriyo belim falan ama onla alakali olduginu sanmiyorm bide bn yumurtlarken akintim oluyodu bu aksam 36 saat doluyo carlamasi lazm ama bi belirti yada akinti yok hala

geçmişe bakıp gördüm testin fotosunu ve cevapta yazmışım.. 1,20lik değerle mi çıkıyor acaba çift çizgi:KK64:bence sen bir doktora danış canım. birde iki testide aynı hastanede mi yaptırdın. farklı laboratuarlarda yaptırmakta çok etkiliyormuş...

geçmişe bakıp gördüm testin fotosunu ve cevapta yazmışım.. 1,20lik değerle mi çıkıyor acaba çift çizgi:KK64:bence sen bir doktora danış canım. birde iki testide aynı hastanede mi yaptırdın. farklı laboratuarlarda yaptırmakta çok etkiliyormuş...
Aynı hastanede yaptırdım. Bide daha önce idrar testinde çıkmamıştı. Devlet hastanesine gittim bi daha gitmem o hastaneye hiç ilgilenmiyorlar özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum test 5 gün daha bekleyip

Aynı hastanede yaptırdım. Bide daha önce idrar testinde çıkmamıştı. Devlet hastanesine gittim bi daha gitmem o hastaneye hiç ilgilenmiyorlar özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum test 5 gün daha bekleyip
öyle yap olmadı canım acaba hastanenin laboratuarında mı sıkıntı vardı? Türkiye burası her türlü ihmali beklerim yani... idrar testinde çıkan çizgi hiçte hafife alınacak bir çizgi değil yani...

:KK68::KK68:
öyle yap olmadı canım acaba hastanenin laboratuarında mı sıkıntı vardı? Türkiye burası her türlü ihmali beklerim yani... idrar testinde çıkan çizgi hiçte hafife alınacak bir çizgi değil yani...
Olabilir bende pek güvenemiyorum hastaneye çizgi vardı koyu olmasada ama insan stres yapıyor adet olmayınca bide göğsünlerimde damarlar belli olmaya başladı belimde ağrıyor bide mide ekşimesi var. 5 gün nasıl bekliyeceğim bilemiyorum inşAllah hamileyimdir

:KK68::KK68:
Olabilir bende pek güvenemiyorum hastaneye çizgi vardı koyu olmasada ama insan stres yapıyor adet olmayınca bide göğsünlerimde damarlar belli olmaya başladı belimde ağrıyor bide mide ekşimesi var. 5 gün nasıl bekliyeceğim bilemiyorum inşAllah hamileyimdir
inşallah canım birde yaptığın test adet geçmedenmiş yarın ilk idrarla tekrar yapsana test eğer varsa dahada koyulaşmıştır az çok fikir sahibi de olabilirsin certain marka test bulabilirsen tavsiye ederim...

inşallah canım birde yaptığın test adet geçmedenmiş yarın ilk idrarla tekrar yapsana test eğer varsa dahada koyulaşmıştır az çok fikir sahibi de olabilirsin certain marka test bulabilirsen tavsiye ederim...
Geçikmeden 1 gün sonra da yaptım aynı çizgi çıktı. Geç döllenmeyle ilgili birsürü yazı okudum olabilir diye de düşünüyorum tes yapmak istemiyorum artık tek çare beklemek diye düşünüyorum testte çıkıp kanda çıkmaması daha da üzüyor beni.

İnşallah canım. Her şey normal olsa da bir yıldır bebeğiniz olmuyorsa gidin bir tüp bebek bölümüne. İnanılmaz umut oluyor insana. Ben üç yıl bekledim. Nasıl olsa sorun yok diye düşündüm. Tüp bebeği hiç yumurtası olamayanlar yaptırıyor sanıyordum. Oysa Allah bize de nasip etmedi işte ne yapalım.

inşallah canım tabiki öyle bende klomen cevap vermezse önce aşılama sonra tüp düşünürüm minnoşlarımız bize gelsin de vesile olan şey önemli değil :)

teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için canım. ben maalesef bilgisizim bu konularda fakat çok istiyorum yawrum olsun. eşimde hareket sorunu var. onun üzerine düşüyoruz bu aralar. doktor bana baktı herhangi birşey yok dedi fakat çok ta ayrıntılı baktığını sanmıyorum. bu ay ümitliyim inşallah. amin canım inşallah bir an önce kavuşuruz.

hareket için ilişki öncesi türk kahvesi öneriliyor. kahve içmezse %80 bitter çikolatalar varya ondan yedir.
keçiboynuzu kürünü duymuşsundur zaten. bazen buradaki eski konularda yazılanlara bakıyorum
insanlar ne kadar imkansızken hamile kalmışlar ki çok şükür bizim durumumuz çok çok kötü değil herşey Rabbimin ''OL'' demesi ile olur inşallah bizim de yüzümüz gülecek.

Canim besim esimde hareket sorunu yoktu iyi durumdaydiorfoloji icin vitamin ve kurler uyguladim.ama harekette cok artmisti 2 hafta sonraki testte..vitamin olarak evicap ve zinkoçinko aldik..kur olarakta çakşır suyu , keciboynuzu kürü ve polenli propolisli ve baska bitkileri olan 1 kasik bal sute koyup icirdim gece yatarken..bi dene istersen
teşekkürler önerilerin için keçi boynuzu kürü ve evicap kullanıyoruz. çaksır çok duydum ama hiç denemedim. bu ay %20 artmış değerler ama hala yeterli seviyeye ulaşmamış. proteex plus aldık bakalım onu içecek bu ayda. çaksırı su olarak mı alıyorsunuz yoksa bitki de suyunu mu hazırlıyoruz canım

hareket için ilişki öncesi türk kahvesi öneriliyor. kahve içmezse %80 bitter çikolatalar varya ondan yedir.
keçiboynuzu kürünü duymuşsundur zaten. bazen buradaki eski konularda yazılanlara bakıyorum
insanlar ne kadar imkansızken hamile kalmışlar ki çok şükür bizim durumumuz çok çok kötü değil herşey Rabbimin ''OL'' demesi ile olur inşallah bizim de yüzümüz gülecek.
evet canım haklısın bir şekilde tedavimiz var şükür. dualarda unutmayalım birbirimizi. keçi boynuzu kürü içiriyorum. çikolatayı da deneyeceğim :KK54:

Back
X