• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim. :ukala::ukala: anlatti durdu. :)
Canim tebrik ederimmmmm:)

Evet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim. :ukala::ukala: anlatti durdu. :)
hep bir bahaneleri var zaten. bende sabah herhangi bir kan testi yaptırıyorsam öğleden sonra çıkar dediklerinde hıı sen öyle san 11 gibi çıkıyor yemek saatinden önce burda olucam diyorum:KK70: şaşırıp kalıyor kızlar:KK70:

Burcu251 Burcu251
Tebrik icin sagol canim ama. kesin bisey yok. benim cizgi pek ic acici degildi. ben merakli melahatim duramiyorum cizgi cikinca gittim verdim kan bakalim bekliyoruz sonucu.
Hayirlisi olsun benim icimden pozitif geciyo canim silikte olsa var ama testin markasi ne :( biliyosun 5 gun adet gecikmesinden sonra bende pozitif baya belirgindi kanda cikmadi o yuzden test onemli

hep bir bahaneleri var zaten. bende sabah herhangi bir kan testi yaptırıyorsam öğleden sonra çıkar dediklerinde hıı sen öyle san 11 gibi çıkıyor yemek saatinden önce burda olucam diyorum:KK70: şaşırıp kalıyor kızlar:KK70:
Evet normal de tedavi icin gittigim hastane 2 saat diyor 1 saatte veriyor. bugun ki hastanem oyle degil burda sadece kan veriyorum muayne olmuyorum. ilk bas bende baslarindan savmak icin boyle dediler sandim. 3 saat demisti. 2 saat sonra gittim. daha 1 saat var dedi yolladi. :)))

Ne zaman yapmaya başladın? Yoksa bu ilk testin mi adetten sonra?

Eczaneden ovu testi almıştm 2 vardı icinde... Bi gecen gün yapmıştım silik dahi değildi.. Yani takvime göre yumurtlamaya 3 gün vardı ozaman..

Takvim bugün yumurtlucagımı söylüyo ama cıkan sonuç bu :( bata 14 kaldı bakalım nolcas.

Yaa hic yumurtlamıyo olabilirmiym yani ozaman test böyle olur dimi yumurtlamasam

koyu çizgiyi gördün mü? eğer görmediysen benimde oluyor ara zamanlarda biraz koyulaşıyor sonra hiç yoka yakın silikleşiyor ama nihayetinde koyu çizgiyi görüyorum...

Görmedim ya salak gibi eczaneden ovu testi aldım icinde 2 tane vardı.. Yumurtlama günü yaparım diyodum hani bende çift çizgi lh de olsa görmek istyodum. Ama yok kaçırdım yada hic olmuyo belkide bilmyorum :( hic olmasa yumurtlamasam böyle olur dimi sonuç

Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim

:halay:@Senur94 şakamı hamilemisin gerçekten ay ben inanamıyorum bakıyorum sabahtan beri çooook sevindim şok oldum hamilelere bakıyordum kim var diye sende varmışsınnnn Allahım inanamıyorum çok sevindim kaç haftalık

Kizlar ya esim bana sormadan misafir davet etmis bu aksam icin. Evde de birsey yok mecbur markete gidicem. Ben ne yemek yapicam aksama of zaten cok kotu grip oldum. Millet yemeklerimden hasta olucak valla. Hastayim ona mi yanayim ne yemek yapicam ona mi. Onerisi olan ?

Back
X