• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

her zamanki gibi negatif:) güya yapmıycaktım bidaha hiç. kendime acı cektirmeyi seviyorum sanırım. 7 gün var erken gebelik testi almıştım ama olsa çıkardı. sanki hiç olmayacak gibi hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. bu düşünceyi kafamdan silmek istiyorum. tükendim sıkıldım artık cidden istemeyim olmayacagını kabullen diyorum.

Olucak Rabbim in izniyle kuzum sakin ol sen skma canini kirmizilari gormeden umudunu yitirme

Amin canim Allah isteyen herkese versin insaallah:dua: bu sitenin en sevdigim yani hic tanimadigin yuzyuze gorusmedigin insanlarin senin hissettiklerini hissetmesi anlamasi moral vermesi birbirine destek olmasi.iyiki uye olmusum iyiki varsiniz:KK1:

her zamanki gibi negatif:) güya yapmıycaktım bidaha hiç. kendime acı cektirmeyi seviyorum sanırım. 7 gün var erken gebelik testi almıştım ama olsa çıkardı. sanki hiç olmayacak gibi hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. bu düşünceyi kafamdan silmek istiyorum. tükendim sıkıldım artık cidden istemeyim olmayacagını kabullen diyorum.
Öyle demeyin Allah isterse önüne kimse geçemez öyle değil mi bol bol dua edin hem daha belli değil o testler de bazen yanilabiliyor siz ümidi kesmeyin Rabbim inşallah size hayırlı sağlıklı 3 4 tane evlat nasip etsin de bu dedikleriniz aklına geldikçe gulumseyin inşallah

Yap canim icinde kalicagina yap varsa cikar yoksada bi kac gun daha beklersin
Bat yarın zaten ama ben erken yumurtladıgımı dusunuyorum ondan kararsız kaldım cunku yoksa artık bır surelığine bırakıp spora baslayacagım bırde teslım etmem gereken ürünler var onlara yogunluk verecegım

Öyle demeyin Allah isterse önüne kimse geçemez öyle değil mi bol bol dua edin hem daha belli değil o testler de bazen yanilabiliyor siz ümidi kesmeyin Rabbim inşallah size hayırlı sağlıklı 3 4 tane evlat nasip etsin de bu dedikleriniz aklına geldikçe gulumseyin inşallah
aminnnnn canım benim hepimize inşallah. ÇOK SAĞOL

Canım benimde umudum kalmadı ya bugün adet ağrısı girdi bana kaç defa o sızılardan ümitliydşm oysaki:110::110:adet olursam doktora gidicem inşallah bu ay
canım günaydın.haftasonu hiç giremedim siteye.merak ettim durumun nasıl ? ben dün yine test yaptım ama negatifi gördüm tabi ki.bugün 14. günüm heralde bugün yarın teşrif eder kendileri :(

Canım benimde umudum kalmadı ya bugün adet ağrısı girdi bana kaç defa o sızılardan ümitliydşm oysaki:110::110:adet olursam doktora gidicem inşallah bu ay
canım günaydın.haftasonu hiç giremedim siteye.merak ettim durumun nasıl ? ben dün yine test yaptım ama negatifi gördüm tabi ki.bugün 14. günüm heralde bugün yarın teşrif eder kendileri :(

Enim igne dun yapildi ama bendede belirti yok sadece kemiklerim agriyo belim falan ama onla alakali olduginu sanmiyorm bide bn yumurtlarken akintim oluyodu bu aksam 36 saat doluyo carlamasi lazm ama bi belirti yada akinti yok hala
canım merhaba.biliyomusun o akıntı bende de hiç olmadı iğneden sonra.normalda yumurtlama dönemlerimi anlıyordum ama iğneden sonra hiç belirtim olmadı yumurtlama gününe dair.benim bugün 14.cü günüm bekliyorum artık kırmızıları :(

s.a canlar RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin canlar
benm durumum karışık tüp bebk yaptırıyorum c.tesi yum toplancaktı gittik dr yum toplncagı sıra 5 yum olmuş 3 üicerde catlamış 2 sini almış 3 yuma aşılama yapıldı 1 yum ölmüş işlem görmemiş 1 yum kalmış galiba salı günü o tek yumu transver edecekler hem aşlıma hem tüp yaptırn varmı aranızda dr bna cok ender gözüken bi durum dedi oda sizi buldu dedi ne olur canlar dua edn ALLAH rızası için adım DİLEK bende sizlere dua ederim bu gün aşılamanın 2. günü yarnda nasipse transverim var korkum cokk :KK61:
Canim sebepleri cogaltmak lazim.belki oyle nasip etmistir allah oyuzden catlamistir yumurtalrin icerde.ikisi birden olsun allah nasip etsin ins tutmasini

Günaydın selamun aleykum kızlar herkese mutlu haftalar ve guzel haberler diliyorum:halay:Bu sabah aşırı mide yanması ile uyandım bat a kaldi 6 gün heyecandan öleceğim artık. Benim bir noktada kafam karıştı bat öncesi akıntı adet manasına mi geliyor hamilelik mi? Hamileysek kuru mu oluyoruz? Bir de belirtilerde hep koku hassasiyeti geçiyor sevgili hamisler sizler bu belirtiyor hep yaşadınız mi kişiden kişiye göre değişir mi?
Normalde yumurtlamadan sonra akinti giderek koyulasor kremden koyu partikullu hale gecer bu adet belirtisidir.gebelikte tekrar yumurtlama akintisina doner adete yakin akinti artar yani..ama bunlar genellemelerdir herkeste olcak diye bisey yok

Back
X