2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar üzmek istemem sizi kesinlikle ama bende kullanmıştım kaç kez heöde 50 mg kullandım 100 mg kullandım 200 mg kullandım şimdi tekrar düşük yapmamak için 100 mg kullanıyorum progestan adet gecikmesi yapar 3-5 gün arası
Bende hiç gecikme yapmamıştı. İlacı bitirdiğim günün ertesi günü adet oldum. Bu ay olmadım araştırdım dediğin gibi yaparmış ama bende hiç olmadığı için gecikince hamilelik ihtimali geldi aklıma ki olmuş zaten

Bende hiç gecikme yapmamıştı. İlacı bitirdiğim günün ertesi günü adet oldum. Bu ay olmadım araştırdım dediğin gibi yaparmış ama bende hiç olmadığı için gecikince hamilelik ihtimali geldi aklıma ki olmuş zaten
Ahh ahh ben o kadar kullandım ki bende hep gecikme yaptı bütün yan etkilerini yaşadı. Resmen baş dönmesi çok yapıyo 200 mg olanı bide ben rahim perdesi ameliyatıda oldum sonradan 6 eylülde

insaAllah kızdır canım tabi öncelik sağlıklı olması bende istiyorum kız olsun diye Allahım nasip etsin insaAllah:dua::KK200::KK46:
Aminnn canim once eli ayagi duzgun saglikli olsun ama her eve bi kiz evlat lazim bence :) annesinin kizi, babasinin ikinci aski olmali.. rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah

İnşallah tutmuştur :dua: Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin inşallah

Aminnnn inşallah haftaya bugünlerde belli olur artık gerçe şimdi bile test yapsam çıkarda işte negatifi görmekten bıktımm artık ya gerçekten bugun eşime ağlıyorum durduk yere yoruldum artık diye diye nasip herşeyden önemlisi hayırlı olanı versin rabbim herkese :)

Selamun aleykum kizlar bat 15 6 ay dolmadan hastaneye gitmek iyi degilmis hormonlar degisiyomus 6 aya kadr bilgisi olan varmi
Aleykum selam canim. denemeye basladiktan sonra 1 yil dr.a gidilmemeli diyolar ama yas 35 ustuyse bu süre 6 aya cekiliyo. bence bikac ayda olmuyosa adetin 3.gunu kadin doguma gidilip basit bi kan testiyle hormonlara bakilabilir diye dusunuyorum.

Canim merak ettim seni netim yok yazamadim ne yaptin belirtiler devam ediyor mu gelen giden var mi
Ediyor cnm belim fena hala sağ kasığım da ara ara batıyor akıntımda her wc de geliyor. Adet Yok gelmedi hala. Yarın sabah yapayım diorum ama kana Yen'i geçtiyse çıkmaz falan diyorum kararsızım

Bigaripyolcu Bigaripyolcu aslinda idrarda gormeden kan testi yaptirmak fazlaca umut verdiginden negatif cikincada yikimi belki daha fazla oluyodur. ben 4 gebeligimide 5 gun onceden idrar testiyle ogrendim ve sonrasinda kanla teyit ettim. moralini bozma diger ay olur insallah.

Canim benim bgun ogrenmem gerekiyordu idrara gec geciyor hcg degeri net olarak ogrenmem lazmdi.hem benm ilk gebeligimde ilk gunun aksaminda idrarda cok cok silik gordum gttim test yaptirdim 24 cikti eve geldim kanamam basladi.ben eger onu olcturmeseydim adet oldum sanacak ve ilac kullanmicaktim.progesterona basladim kanamam durdu.ve ben ayni durum olursa dusuk yasamamak icin hemen ogrenip kanama baslarsa ona gore onlem almak istiyorum

Canim benim bgun ogrenmem gerekiyordu idrara gec geciyor hcg degeri net olarak ogrenmem lazmdi.hem benm ilk gebeligimde ilk gunun aksaminda idrarda cok cok silik gordum gttim test yaptirdim 24 cikti eve geldim kanamam basladi.ben eger onu olcturmeseydim adet oldum sanacak ve ilac kullanmicaktim.progesterona basladim kanamam durdu.ve ben ayni durum olursa dusuk yasamamak icin hemen ogrenip kanama baslarsa ona gore onlem almak istiyorum
Anladim canim senin ozel durumun varmis iyi olmus o zaman test yaptirdigin. ben hep ucuz idrar testleriyle ogrendim bu testlerde hcg 20 ve ustunu algiliyomus.

Ediyor cnm belim fena hala sağ kasığım da ara ara batıyor akıntımda her wc de geliyor. Adet Yok gelmedi hala. Yarın sabah yapayım diorum ama kana Yen'i geçtiyse çıkmaz falan diyorum kararsızım
Hayirlisi olsun hakkimizda canim.Benimde kasik agrisi ara ara batma sanci gi i degisik agri ve belim.belimdenden kalcama vuran agri oluyor onun disinda sbah cok fazla ac uyaniyorum ve beyaz akinti var yogun sekilde smdlik boyle ama ben bunlarida adet belirtisidir diye yoruyorum bakalim adetim gelcek mi gelmiycek mi Allah im saglikla nasip etsin hem sizlere hem bana.

Adet sancisi oluyo dedim normal dedi o da ama yine de icim rahat etmedi iste kuzum
Canım 5haftalık hamile oldugun yazıyo ama bi hafta önce adet sancısı felan yazmışsın.. Anlamadım nasıl oluyor[/QUOTE]
8 ekim sat canim 4+4 oluyor bugun. Adet sancisi gibi sanci oluyordu onu yazdm

Canim 14.gun gec olmazmi cat ignesi icin? gecen ay nasildi once catlama ihtimali yok dimi?

Sabahlari 2 incir yemesi yeterli canim. 24 saat zeytinyaginda beklemis olsun. 15 günde bi zeytinyagi kabını degistir.

anladım canım. bilmem ilk kullandığımda da 14. günde yapmıştı. iğneden önce ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyor ona göre yapıyor. inşallah öncesinde çatlamaz .

Back
X