Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canm teşekkür ederimbaşlangıç canım bitiş olmaz...

Bende de gelen giden Yok cnm gelmesin de mümkünse ama az önce test yaptım tek çizgi moralim sıfır(
Perşembe gidecektim sağlık ocağına gitmicem ama bende beklicem belki de gelicek kırmızılarEn az bır haftalık gecıkmr olmasını bekle canım. Ben bırkac gun daha gelmezse oyle yapmayı dusunuyorum cunku gelır dıye ıcımde hıs var bosuna gıtmesın test.
21. Gun ikinci cizgi koyulmus insallah degerlendirmissindir canim hayirlisi olsunarkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.
Bu arada adet dongun nedir baya gec catlamis sende benim gibi 33 gunde bir mi goruyorsunarkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.
canım gunaydın.ne yaptın test yaptın mı ?Benim de dün birkaç saat beli m karnım çok ağrıdı kesin olacağım dedim geçti. Anlamadım ki. Yarına kadar kendimi tutmaya çalışıyorum ama yarın olmazsam ve yine tutabilirse m çok iyi olacak bilmiyorum ki yarın adet günüm çıkar mi?
Günaydın canımmmm ay hadi inşallah vardır yaaa :) zaten ne kadar umursamaz olursan bebişin o ay gelme şansı çok yüksek :)Gunaydın kızlar nasıl bırsey bu ay anlamadım. Normalde adet gununu bıle bekleyemezken suan bır gunluk gecıkmem var hala içimden test yapmak gelmıyo
canım muhtemelen idrar yaptığın test bozuktuArkadaşlar test yaptim bebek yok dediler fakat kan testinden 3 gun once tedt yaptim cizgiler cikti fakat ikinci cizgi biraz silikti 2 kez idrar testinde bu sekilde oldu kandada olumsuz cikmis beta hcg degerim de 0.45
Şuanlık yok ama daha önce 2 düşük yaptığım için doktor ne olur ne olmaz diye verdi kullan dediDüşük tehliken mi var ki canım ?
Anladım canımŞuanlık yok ama daha önce 2 düşük yaptığım için doktor ne olur ne olmaz diye verdi kullan dedi
Insallah canimm14 gun sonra sen ardinda da ben iyi haberi verelim insallah umutluyum ben şu aylardan
Bugün doktora gitcektin canım noldu ?Anladım canım
O arkadas neye dayanarak yazmis bilmiyrm canim tıbben döngümüz adetin basindan sayilir ben eminimAy bi arkadaşta bitiş ten yazmışhangisi acep
Bugün değil cmtesi gidicem canım benS
Bugün doktora gitcektin canım noldu ?
Hee yanlış hatırlamışım pardonnBugün değil cmtesi gidicem canım ben