• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

arkadaşlar bana bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu ben hiçbişey anlayamıyorum.
19 u ve 21 i pozitif gozukuyor canim testlerine gore bu acidan hangisi daha koyu..bende ayni seyi yasadim 2 kere koyuyu yakaladim silindikten sonra

@Senur94 Burmera Burmera melegini_bekliyor melegini_bekliyor kızlaaarrrr çok sevindim canlar uzun süredir girmiyordum girip böyle şeyler görmek ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK36::KK200:Diğer hamile olan arkadaşları da tebrik ediyorum rabbim hepinize sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :dua::anneadayı: Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

canım gunaydın.ne yaptın test yaptın mı ?
Kaç gündür göğüs hassasiyeti hariç burada arkadaşlar in yazdığı çoğu belirti vardı. Umutsuz değildi m de dün akşamdan beri umutsuzum. Normalde sivilce çıkar bir gün önce bacaklar im ağrırdı beli m ve karnım tabi sırayla adet belirtisi olarak bu ay ilaç kullandım ya o yüzden farklı olmuştur diye düşünüyorum bekliyorum her an ama progestan gecikme yapar demişler arkadaşlar belki onu yaşıyor da olabilirim. Hayırlısı

Günaydın canım. Yapmadım. Adet sancısı gibi ağrı çekiyorum dünden beri umudum kalmadı sen nasılsin durumlar nasıl?
ayy iyi dayandın valla ya.ben bu dabah yaparsın diye tahmin ediyordum.o adet ağrıları zaten hamileyken de olur hatta 4-5 ayıma kadar devam etmişti benim.inşallah seninki de hamileliktendir :) bende de hala gelen giden yok.bel ağrım devam ediyor.yanağımda da kocaman bir sivilce çıktı daha ne olsun ki bütün adet dönemi belirtilerim var :( bugün iğnemizin 16.günü.bazıları 20.günde falan adet olmuş.o yüzden hiç mi hiç umudum yok ki zaten hamilelik belirtileri de yok :(

21. Gun ikinci cizgi koyulmus insallah degerlendirmissindir canim hayirlisi olsun

amin canm hepimizin inşallah 20.ve 22. günleri değerlendirdik bakalım nasip ben pco hastasıyım tedavi görüyorum bu ayda kist oluşmuştu doktorum primolit n diye bir ilaç verdi ama genede test yapıp boş geçrmek istemedim benim hep bu şekilde saçma çıkıyo nasıl nezaman olduğunu anlayamıyorum zaten normalde hep 45 günde bir olurdum tedavi olmaığım zamanlarda 3 aydır düzenli tedavi görüyorum 32-33 gün felan oluyo sizin problem neydi?

Kızlar birşey merak ediyorum ben iki hamilelik yaşadım ilki boş gebelikti adet düzensizliği ne yorup hiç test falan yapmamıştım evlendiği m yıl on gün geçmişti doktora gittim yine kist vardır diye test yapmıştı kan testyle öğrenmiştim. İkinci hamilelikte şükürler olsun oğlumu aldım kucağıma. O zaman da adet günü ertesinde net çizgi idrar tahlille öğrenmiştim. Neyse çok uzattım konuya gireyim şu silik çizgi çıktı diyen arkadaşlar var ya ne güzel erkenden öğreniyorlar inşallah sağlıkla sahip olurlar acaba o herkeste oluyor mu yoksa kişiye göre değişiyor mu?

Kaç gündür göğüs hassasiyeti hariç burada arkadaşlar in yazdığı çoğu belirti vardı. Umutsuz değildi m de dün akşamdan beri umutsuzum. Normalde sivilce çıkar bir gün önce bacaklar im ağrırdı beli m ve karnım tabi sırayla adet belirtisi olarak bu ay ilaç kullandım ya o yüzden farklı olmuştur diye düşünüyorum bekliyorum her an ama progestan gecikme yapar demişler arkadaşlar belki onu yaşıyor da olabilirim. Hayırlısı
ben progestan da kullanmadım pco var var bende o yüzden gecikmiştir

ayy iyi dayandın valla ya.ben bu dabah yaparsın diye tahmin ediyordum.o adet ağrıları zaten hamileyken de olur hatta 4-5 ayıma kadar devam etmişti benim.inşallah seninki de hamileliktendir :) bende de hala gelen giden yok.bel ağrım devam ediyor.yanağımda da kocaman bir sivilce çıktı daha ne olsun ki bütün adet dönemi belirtilerim var :KK43: bugün iğnemizin 16.günü.bazıları 20.günde falan adet olmuş.o yüzden hiç mi hiç umudum yok ki zaten hamilelik belirtileri de yok :KK43:
Korkuyorum walla canım kendimle çok savaşıyorum yapmamak için. Ama içimden adet olacak hissi geliyor bilmiyorum. Hayırlısı. Ben oğlumda bir hafta öncesinde uyku hali bastırmıştı bir en çok hassastım çok iyi hatırlıyorum fasulye yapıyordum pişmedi diye oturup ağlamıştım:olamaz: o yüzden umudum yok gibi. Gerçi her hamilelik farklı olur diyorlar ama beklenti sahibi olmak istemiyorum hiss işte. İnşallah yanıltır

amin canm hepimizin inşallah 20.ve 22. günleri değerlendirdik bakalım nasip ben pco hastasıyım tedavi görüyorum bu ayda kist oluşmuştu doktorum primolit n diye bir ilaç verdi ama genede test yapıp boş geçrmek istemedim benim hep bu şekilde saçma çıkıyo nasıl nezaman olduğunu anlayamıyorum zaten normalde hep 45 günde bir olurdum tedavi olmaığım zamanlarda 3 aydır düzenli tedavi görüyorum 32-33 gün felan oluyo sizin problem neydi?
güzel günleri değerlendirmişsin canım...bende problem yok normal döngüm 33 gün.. benim normalde 17-18. gün çatlardı bu ay 20 gün çatladı. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o mu etkiledi bilmem

19 u ve 21 i pozitif gozukuyor canim testlerine gore bu acidan hangisi daha koyu..bende ayni seyi yasadim 2 kere koyuyu yakaladim silindikten sonra

bende hep böyle oluyo diyebilirim pco hastasıyım sanırım ondan ama artık silikleşti bir kaç gündür çatlamıştır diye tahmin ediyorum çatlamasa silikleşmiyo sanırım.

bende hep böyle oluyo diyebilirim pco hastasıyım sanırım ondan ama artık silikleşti bir kaç gündür çatlamıştır diye tahmin ediyorum çatlamasa silikleşmiyo sanırım.
Ayni bende pko hastasiyim benimde 2 gundur silik cikiyor artik oldu heralde

inşallah bu ay hepimize nasip olur sizdemi ovulasyon testi kullanıyorsunuz.
evet canım 4 aydır bebek çalışmalarına devam ediyoruz ovulasyonda bu 3. ayım geçen ay ovulasyonla takip sayesinde hamile kalmıştım ama kısa sürdü nasip 3 gün üstüste ilişkiyle hamile kaldım.. ama bu ay düzensizlik oldu tam yakalayamadım çift çizgiyi o nedenle gün aşırı oldu ilişkimiz sonra 21. günde şans eseri gördüm çizgiyi o günüde değerlendirdik bekliyorum bakalım Rabbim ol derse olacak inşallah:KK36:

@Senur94 Burmera Burmera melegini_bekliyor melegini_bekliyor kızlaaarrrr çok sevindim canlar uzun süredir girmiyordum girip böyle şeyler görmek ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK36::KK200:Diğer hamile olan arkadaşları da tebrik ediyorum rabbim hepinize sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :dua::anneadayı: Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Canım benim sağol :) darısı en hayırlı zamanda sizlerin başına inşallah :dua::dua:

Back
X